Illatvacsora | Az Ízek és Illatok Szerelmeseinek

Válasszon opciót az élményhez:
1 fő részére
17.000,- Ft
2 fő részére
34.000,- Ft
4 fő részére
68.000,- Ft
  • /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínBudapest, VI. kerület
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható12 hónapig

Élmény leírása

Egy parfümséf az ízek és illatok szerelmese. Szenvedéllyel főz, hisz abban, hogy illatok és ízek csodákat tehetnek velünk: messzi tájakra röpíthetnek, régi emlékeket idézhetnek, ihletet adhatnak és vágyakat kelthetnek... E két érzékelés szinte elválaszthatatlan, jól tudják ezt a kulináris élvezetek hódolói is. Nekik ajánljuk az illatvacsorát, melynek minden alkalommal egy kiválasztott fűszer a főszereplője. Vanília, levendula, menta, rozmaring.... Ezzel az élménnyel egyszerre fedezhetik fel, hogy egy  fűszer milyen sokoldalú, mennyi élményt képes nyújtani érzékeinknek egy parfümben és egy vacsorában előételtől a desszertig. Meglepetések, kifogyhatatlan lehetőségek és izgalmas kalandok az ízek és illatok birodalmában!

Időpontegyeztetés

Az Illatvacsora előre meghatározott időpontokban kerülnek megrendezésre, így a vásárlást követően érdemes partnerünkkel időpontot egyeztetni az élmény voucheren szereplő elérhetőségeken.

Helyszín leírás

Egy lakásétterem a Kodály köröndnél, mely nem csak egy átlagos vacsorát tálal fel, hanem egy izgalmas kalandot nyújt a gasztronómia szerelmeseinek. 

Részvételi információk

Az élmény vouchere a választott létszámú résztvevő vacsoráját tartalmazza ásványvízzel, kávéval és teável. Az illatvacsorákon alkalmanként maximum 14 résztvevőt tudnak fogadni. A kis létszám egyrészt a családias hangulatot hivatott biztosítani, illetve garancia arra, hogy mindenki a megfelelő figyelmet kapja. A szezonális alapanyagokat frissen, a vacsora előtt szerzik be, így ritkán előfordulhat, hogy menüben apróbb változtatás lehetséges. A vacsorákon a kockázati tényezők miatt (forró olaj, gőz, éles kések stb.) csak felnőttek vehetnek részt, a lehetséges veszélyekre minden alkalommal felhívják a figyelmet, így az előforduló balesetekért minden esetben a résztvevő felelős. 

Kiegészítő információk

Az illatok hatnak ránk. Viselkedésünkre, közérzetünkre, érzelmeinkre. Testünk illata pedig környezetünkre hat: csábító parfümünkre felkapják a fejüket a közelünkbe kerülők. Az egyes illatok és az általuk ébresztett gondolatok között erős összefüggés figyelhető meg.

  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
17.000,- Ft-tól

Másoknak ez is tetszett még