Ajándék ötletek házassági évfordulóra

Ajándék ötletek házassági évfordulóra

Teljesen nyilvánvaló, hogy a számára legfontosabb embert valami olyannal szeretné meglepni, ami ezt az érzést ki is fejezi. Hadd könnyítsük meg a dolgát: az Élménypláza oldalán több olyan élménykupont is találhat, amelyek remek ajándékok lehetnek pároknak évfordulóra.

-20%Akciós
16.990,- Ft 13.590,- Ft-tól
-20%Akciós
-14%Akciós
28.000,- Ft 24.000,- Ft
-10%Akciós
29.000,- Ft 26.000,- Ft
-36%Akciós
-70%Akciós
-12%Akciós
-6%Akciós
-25%Akciós
További 24 élmény megjelenítése
Listázva: 1-24 / 318 találatból

Weboldalunkon elképesztő választékból válogathat, úgyhogy akárhogy is képzeli el az évfordulós romantikázást (sportos, nyugodt, vagy teljesen rendhagyó), nálunk nagy eséllyel megtalálhatja azt az élményajándékot, amit keres. Mit szólna például egy páros siklóernyőzéshez? Ha közösen szeretnék átélni a repülés feledhetetlen élményét, akkor egy ilyen élménykupon kiváló lehetőséget nyújthat erre. Izgalmas ajándék, mivel közel sem mindennapi programról van szó. Ugyanakkor meglepően nyugodt élmény is, mivel nincs se motorzúgás, se zuhanás, se száguldozás, úgyhogy minden lehetőség adott egy idilli romantikázáshoz. Egyszerűen csak élvezniük kell a tájat és egymás társaságát, miközben lógatják lábaikat!

Másképp is járhatnak a fellegekben. Egy hőlégballonos sétarepülés például igazán rendhagyó élményt nyújthat pároknak, úgyhogy ha mindent be akar vetni, akkor egy ilyen évfordulós ajándékkal nehezen lőhet mellé. Ráadásul remek lehetőség arra, hogy Magyarország legszebb tájait olyan szemszögből lássa, mint még soha, mivel többek között nem csak Budapest felett, hanem akár a szekszárdi borvidék környékén is részt vehetnek egy romantikus hőlégballonozásban.

Persze ha inkább nem mennének ennyire messze a föld felszínétől, akkor az Élménypláza oldalán másmilyen ajándék ötleteket is találhat évfordulóra. A jó időt egy lovas sétakocsikázással, vagy akár egy margitszigeti tandem bicikli bérléssel is ki lehet használni, ha netán sportosabbra vennék a formát. Akár egy balatoni vitorlázást is ajándékba adhat kedvesének, ahol a hajó kapitánya az Önök szolgáltában áll, és élvezhetik a hűs víz közelségét, miközben simogatja arcukat a balatoni szellő.

Ha pedig biztosra akar menni, akár egy klasszikus wellness kuponnal vagy egy masszázs ajándékutalvánnyal is elkényeztetheti párját. Persze olyan párok is vannak, akik jobban kedvelik a gasztronómiai élvezeteket, úgyhogy nézzen rá borkóstoló kuponjainkra és csokoládé készítő tanfolyamainkra is, ahol közösen főzőcskézhetnek!