SzuperSportautó Vezetés

SzuperSportautó Vezetés

A négykerekűek mennyországa az ahol Ferrari, Lamborghini és persze minden olyan SzuperSportautó megtalálható,  melyek mindegyike legendásan híres arról, hogy a motorterükbe zárt lovacskák száma több százra rúg. Gyönyörű formák, hihetetlen teljesítmények és persze felejthetetlen élmények.
-36%Akciós
-25%Akciós
-38%Akciós
-45%Akciós
-20%Akciós
-45%Akciós
44.900,- Ft 24.900,- Ft-tól
-26%Akciós
-41%Akciós
-39%Akciós
-20%Akciós
További 24 élmény megjelenítése
Listázva: 1-24 / 37 találatból
Az autós élményeket hajszolók talán legizgalmasabb vágyálmának számít egy sportautó vezetés ajándékba. Az élménypláza élményvezetési kínálatát böngészve már csak annyi a kérdés, hogy melyik izomautónak fogja kihasználni a több száz lóerős motorját egy Hungaroring tesztvezetésen?

Ha az olasz sportautók talán legismertebb nevére vágyik, akkor ne habozzon, próbálja ki milyen egy Ferrari 458 Italia tesztvezetése! A népszerűsége nem a véletlen műve: egész pontosan 3,1 másodperc alatt éri el V8-as motorjával a 100 km/h sebességet az olasz büszkeség, amivel könnyen maga mögött hagy bármit.

Az élménypláza kínálatában még Tesla vezetést is ajándékba adhat. Felejtsen el mindent, amit eddig tudott az autókról, és élje át a jövőt ezzel az elektromos sportautóval, ami akár még egy Ferrarit is meg tud előzni!
Porsche élményvezetéssel pedig végre megtudhatja, hogy milyen érzés 4 másodpercen belül elérni a 100 km/h sebességet, és meghódítani az aszfaltot egy német motor utánozhatatlan precizitásával. Aki ajándékba kap egy Porsche tesztvezetést, az nem fogja tudni levakarni a mosolyt az arcáról! A luxust szimbolizáló sportautó vezetése leírhatatlan örömet fog okozni minden sportkocsi rajongónak!

Ha viszont inkább olaszosra venné a formát, akkor mit szólna egy Lamborghini Gallardo tesztvezetéshez a Hungaroringen? El tudja képzelni, hogy milyen hangja van ennek a szépségnek, amely V10-es motorral és 510 Nm-es nyomatékával dominálja az utat? A fantáziálás itt ér véget: itt a lehetőség Lamborghini vezetést ajándékba adni (akár saját magának is)!

Persze nem csak a versenypályát lehet meghódítani sportautó vezetéssel. BMW i8 tesztvezetéssel olyan élményt adhat ajándékba, ahol a forgalomban vezetve eldöntheti, hogy a német sportkocsi kényelmét használja ki a Comfort móddal, vagy pedig szabadjára engedi az alvó oroszlánt!

Olyan ritka élményajándékot is adhat, mint egy Audi RS6 tesztvezetést: csupán 500 db készült ebből a 630 lóerős német szupersportautóból, amellyel közel sem egy hétköznapi tesztvezetésben lehet része. Probálja ki james bond autóját Aston Martin tesztvezetéssel!