SzuperSportautó Vezetés

SzuperSportautó Vezetés

A négykerekűek mennyországa az ahol Ferrari, Lamborghini és persze minden olyan SzuperSportautó megtalálható,  melyek mindegyike legendásan híres arról, hogy a motorterükbe zárt lovacskák száma több százra rúg. Gyönyörű formák, hihetetlen teljesítmények és persze felejthetetlen élmények.
További termékek betöltése
Az autós élményeket hajszolók talán legizgalmasabb vágyálmának számít egy sportautó vezetés ajándékba. Az élménypláza élményvezetési kínálatát böngészve már csak annyi a kérdés, hogy melyik izomautónak fogja kihasználni a több száz lóerős motorját egy Hungaroring tesztvezetésen?

Ha az olasz sportautók talán legismertebb nevére vágyik, akkor ne habozzon, próbálja ki milyen egy Ferrari 458 Italia tesztvezetése! A népszerűsége nem a véletlen műve: egész pontosan 3,1 másodperc alatt éri el V8-as motorjával a 100 km/h sebességet az olasz büszkeség, amivel könnyen maga mögött hagy bármit.

Az élménypláza kínálatában még Tesla vezetést is ajándékba adhat. Felejtsen el mindent, amit eddig tudott az autókról, és élje át a jövőt ezzel az elektromos sportautóval, ami akár még egy Ferrarit is meg tud előzni!
Porsche élményvezetéssel pedig végre megtudhatja, hogy milyen érzés 4 másodpercen belül elérni a 100 km/h sebességet, és meghódítani az aszfaltot egy német motor utánozhatatlan precizitásával. Aki ajándékba kap egy Porsche tesztvezetést, az nem fogja tudni levakarni a mosolyt az arcáról! A luxust szimbolizáló sportautó vezetése leírhatatlan örömet fog okozni minden sportkocsi rajongónak!

Ha viszont inkább olaszosra venné a formát, akkor mit szólna egy Lamborghini Gallardo tesztvezetéshez a Hungaroringen? El tudja képzelni, hogy milyen hangja van ennek a szépségnek, amely V10-es motorral és 510 Nm-es nyomatékával dominálja az utat? A fantáziálás itt ér véget: itt a lehetőség Lamborghini vezetést ajándékba adni (akár saját magának is)!

Persze nem csak a versenypályát lehet meghódítani sportautó vezetéssel. BMW i8 tesztvezetéssel olyan élményt adhat ajándékba, ahol a forgalomban vezetve eldöntheti, hogy a német sportkocsi kényelmét használja ki a Comfort móddal, vagy pedig szabadjára engedi az alvó oroszlánt!

Olyan ritka élményajándékot is adhat, mint egy Audi RS6 tesztvezetést: csupán 500 db készült ebből a 630 lóerős német szupersportautóból, amellyel közel sem egy hétköznapi tesztvezetésben lehet része. Probálja ki james bond autóját Aston Martin tesztvezetéssel!