Még ennyi ideig tudja átvenni rendelését irodánkban:
December 23. 16:00-ig.
Online letölthető Vouchert/Élményutalványt rendelni:
Bármikor, akár még Szenteste is.
Élményvezetés - pálya versenyautó

Pálya Versenyautó Vezetés

Élményautózás - versenyautó vezetés

Ha ismerősen csengenek a motorvezérlés vagy töltőnyomás kifejezések, esetleg betéve tudja a WTCC futamok időpontjait, akkor az élményvezetést Önnek találták ki! Igazi versenyautók várják, hogy megjárassák őket a Hungaroring versenypályán. Élmény ajándék férfiaknak - itt beletaposhat a gázpedálba! 

-39%Akciós
-43%Akciós
-33%Akciós
-7%Akciós
-47%Akciós
-25%Akciós
-27%Akciós
Egy egyedi élményajándék férfiaknak. Hogy ha van olyan ismerőse, aki nagyobb figyelemmel követi a Túraautó Világbajnokság (WTCC) versenynaptárát, mint bármi mást, vagy pedig az autós élmények jelentik neki a legnagyobb szórakozást, akkor egy igazán különleges tesztvezetést adhat ajándékba. Csak Önt várják ezek a versenyautók Magyarország legmodernebb autóversenypályáján, mivel ez az élményautózás a Hungaroringen is megtörténhet!

Porsche élményvezetéssel korlátok nélkül vezethet egy olyan pályán, ahol a forgalmi dugó fogalma egyszerűen nem létezik. Felejtse el egy kis időre a hétköznapi hajszát, és inkább a Kakucsring Porsche tesztvezetéssel ismerje meg a sebességnek egy új fogalmát egy több száz lóerős motornak a társaságában. Profi segítsége is lesz az élményautózás alatt, csak hogy ne lepődjön meg túlságosan, amikor 4 másodpercen belül eléri a 100 km/h sebességet ezzel a német luxus versenykocsival!

És mit szólna egy olyan autóhoz, amelyből csupán 500 db készült, és motorjában 630 lóerő rejlik? Audi RS6 tesztvezetésnél nehéz kivételesebb élményt ajándékba adni. Minek nézni távolról vágyakozva egy versenyautót, amikor a volán mögé is ülhet? Most már Ön lehet a sofőr!

Ez még mindig nem minden: ha az igazán extrém autós élményeket keresi, akkor van egy olyan versenyautó, ami még a legismertebb márkákat is képes térdre kényszeríteni: a Lotus versenyautó 3,4 másodperc alatt megtanítja majd Önt, hogy mit is értünk gyorsaság alatt, ugyanis csupán ennyi időre van szüksége a 100 km/h sebesség eléréséhez. Egy másik változatát is kiprobálhatja, Lotus Exige vezetéssel, amely a Top Gear brit autós magazin szerint a valaha legjobban vezethető sportautó, amely aszfalthoz ért.

Vezetéstechnikai tréningben is részesülhet, amire igazán szüksége lesz, különösen, ha tényleg WTCC élményt szeretne kipróbálni. Most egy Hungaroring élményautózáson beülhet egy olyan versenyautó volánja mögé, amely maga a Zengő Motorsport egyesület kedvencének számít. A Seat Leon tesztvezetéséhez segítségére lesznek Nagy Norbi, Nagy Dani, és Ficza Ferenc pilóta tanácsai!