Webáruházunk továbbra is zavartalanul üzemel.
A megrendeléseket feldolgozzuk és természetesen eljuttatjuk vásárlóink számára.
A kiszállítással megrendelt élményajándékokat, ingyen szállítjuk ki!
Vitorlázás

Vitorlázás

Ha már van egy 'Magyar Tengerünk' akkor miért nem bontunk vitorlát és szeljük a habokat a Balaton hullámain? Legyen szó egy kellemes hétvégi programról vagy születésnapi, évfordulós meglepetésről, a vitorlázás biztos, hogy egyedi és felejthetetlen élménnyel szolgál.
Vitorlázás ajándékba? Ilyen élményajándékot sem kap minden nap az ember! A vitorlás ajándékok közt találhat egyedi ajándék ötleteket születésnapra és évfordulóra. Az élménypláza kínálatából bőven meríthet inspirációt, az ilyen különleges ajándékok párok részére is alkalmasak.

Egy vitorlázást a Balatonon ajándékba adni nem kis dolog, és biztosan fog örülni ismerőse vagy párja, hogy így gondolt rá. Nézze meg az oldalunkon a balatoni vitorlázás árait, és válassza ki azt az élményajándékot, amely leginkább passzol Önnek (vagy Önöknek)! Ha eddig például évfordulóra vagy szülinapra keresett ajándék ötleteket, akkor egy vitorlás kirándulás a Balatonon minden bizonnyal ideális élmény ajándék pároknak. Nem beszélve arról, hogy egy vitorlás vagy szörf tanfolyam gyerekeknek milyen örömöt tud okozni.

Éljen át egy felejthetetlen vitorlázást a Balatonon kupon felhasználásával, már csak azt kell eldöntenie, hogy melyik élményajándékot fogja választani. Családi vitorlázást például biztos fel tud dobni egy kalóz vitorlás bérlés a Balatonon! A kincskereső program gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt roppant szórakoztató vízi élményt fog nyújtani.

Természetesen egy vitorlás kirándulás a Balatonon klasszikusabb formát is ölthet. Egy balatoni vitorlázás kapitánnyal például remek lehetőség arra, hogy egyszerűen csak a tájat és a víz ringatását élvezzék egy kellemes páros élményajándék keretein belül, de akár egy kis bevezetést is kaphatnak a kapitánytól a vitorlázás rejtelmeibe. Ugyanakkor vitorlás bérlést a Balatonon nagyobb függetlenséggel is élvezhet: akár egész napra Önöké lehet Európa legnagyobb tava egy felejthetetlen egyéni vitorlás kirándulással a Balatonon. Menjenek arra, amerre a szél viszi Önöket! Egy gyönyörű tihanyi sétahajózásban is részt vehet: egy vitorlás túra a Balatonon nem lehet teljes enélkül!

Vegyen rész vitorlás oktatásban a Balatonon! A 24 lábas, teljes felszereltséggel rendelkező vitorlahajó minden lelkes résztvevőt vár egy 8 órás elméleti és gyakorlati oktatáson! Ezzel a vitorlás tanfolyammal a Balatonon nem csak egyedi élményben lehet része, de újonnan szerzett tudását ki is próbálhatja majd az élménypláza további vitorlás bérlés kuponjaival!