Vitorlázás

Vitorlázás a Balaton hívogató hullámain

Élvezze ki “magyar tengerünk” nyújtotta vizes lehetőségeket, bontson vitorlát és szelje a habokat a Balaton hullámain! Legyen szó egy kellemes hétvégi programról vagy születésnapi, évfordulós meglepetésről, a vitorlázás biztos, hogy egyedi és felejthetetlen élménnyel szolgál.

Élmények

Listázva: 1-9 / 9 találatból

Balatoni hajókázás ajándékba

Vitorlázás ajándékba? Ilyen élményajándékot nem minden nap kap az ember! A vitorlás ajándékok között egyedi ajándék ötleteket talál születésnapra, vagy évfordulóra. Az Élménypláza kínálatából bőven meríthet inspirációt, hiszen az ilyen különleges ajándékok párok részére is tökéletesek. Biztosan Ön vagy párja is gondolt már rá, milyen különleges lenne egy romantikus vitorlázás a Balatonon, csak Önök ketten, a víz megnyugtató állandósága, a ragyogó napsugarak tánca vagy a naplemente simogató melege.

Kattintson, és vásároljon életreszóló élményt még ma!

Romantikus vitorlázás hajóskapitánnyal: pompás évfordulós ajándék

A balatoni vitorlázás olyan élmény, amivel bárkinek könnyedén örömöt szerezhet, aki vonzódik a vízhez és nyitott egy kellemes vízi kirándulásra. Tájékozódjon oldalunkon a balatoni vitorlázás költségeiről, és válassza ki azt az élményajándékot, amely leginkább passzol Önhöz, vagy párjához, barátaihoz! Akár évfordulóra, szülinapra vagy ünnepi alkalomra, esküvőre keres ajándék ötleteket, akkor bátran válasszon egy vitorlás kirándulást a Balatonon akár pároknak, hiszen egy vizes kikapcsolódás ideális élmény ajándék lehet mindenkinek, aki maga mögött hagyná a szárazföldet és a hétköznapi gondokat.

Egy vitorlás- vagy szörf-tanfolyammal gyerekeknek is nagy örömöt okozhat, olvasson tovább és ismerje meg az Élménypláza nyújtotta lehetőségeket!

​Kincskereső vitorlázás gyerekeknek: együtt az egész család

Ha Ön is szívesen átélne egy felejthetetlen vitorlázást a Balatonon kupon felhasználásával, már csak azt kell eldöntenie, hogy melyik élményajándékot fogja választani. A családi vitorlázást biztosan feldobja egy kalóz vitorlás bérlése a Balatonon! A kincskereső program pedig gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt roppant szórakoztató vízi élményt nyújt.

​Vitorlás bérlés akár egész napra!

Természetesen egy vitorlás kirándulás a Balatonon klasszikusabb formát is ölthet. A balatoni vitorlázás, mely során egy hajóskapitányra bízhatják magukat, remek lehetőség arra, hogy egyszerűen csak élvezzék a tájat és a víz hullámait egy kellemes páros élményajándék keretein belül, de akár egy kis bevezetést is kaphatnak a kapitánytól a vitorlázás rejtelmeibe.

Ha nagyobb függetlenségre vágynak, van lehetőség vitorlás bérlésére is: egyéni vitorlás kirándulásainkkal akár egész nap békésen ringatózhatnak a Balatonon, arra haladva, amerre a szél viszi Önöket! Tegye teljessé a nyári élményeket egy tihanyi sétahajózással, fedezze fel a vízen suhanva a félsziget csodás természeti értékeit és gyönyörködjön párjával, családjával együtt a mesébe illő tájképben.

​Vitorlás oktatás profi oktatótól

Ha szeretné saját kezébe venni az irányítást, vegyen részt vitorlás oktatásban a Balatonon! A kínálatunkban elérhető, 24 lábas, azaz 7,32 m hosszú, teljes felszereltséggel rendelkező vitorláshajó minden lelkes résztvevőt vár egy 8 órás elméleti és gyakorlati oktatáson! Ezzel a vitorlás tanfolyammal a Balatonon nem csak egyedi élményben lehet része, de újonnan szerzett tudását ki is próbálhatja majd az Élménypláza további vitorlás bérlés kuponjaival!

Vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal még ma, és ne habozzon, ha Balaton felfedezéséről és a párjával, családjával töltött minőségi időről van szó!

Válassza ki kuponjaink közül az Önök számára tökéletes vizes élményeket, és élje át a balatoni hullámok semmihez sem fogható szabadságát!

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom