Tandemugrás

Tandemugrás

A tandemugrásnál extrémebb élményt igen nehéz találni a világon, de miért is keresgélne tovább. Profi tandemugró pilóták várják, hogy pár ezer méter magasból együtt induljanak a felejthetetlen kalandra.
Listázva: 1-1 / 1 találatból

Tandemugrás ajándékba? Egy ilyen egyedi, felejthetetlen tandemugrással valóban megtudhatja, hogy mit is jelent a szabadesés fogalma. Nem is kell tovább kutatnia az extrém ajándékötletek között: tandemugrás kuponnal 3000-4000 méterről ugorhat ki egy már több ezer ugrást is végrehajtott tandempilótával. Aggódnia sem kell, mert jó kezekben lesz Ön vagy ismerőse, ha ezt az extrém élményt ajándékba adja neki!

Ha extrém ajándékokat keres, akkor egy tandemugrás ajándékutalvánnyal egyszerűen nem tud mellé lőni. Ideális extrém ajándék férfiaknak és nőknek egyaránt, akik az adrenalinnak egy új fogalmát ismernék meg ezzel a tandemugrás kuponnal.

A tandemugrás repülőtéri kezdőpontján egy repülő- és egy tandempilótával repülnek fel 4000 méter magasra, majd a tandempilótával együtt ugranak ki a gépből. Közel 1 percig tart majd a szabadesés, majd 1500 méter magasság körül siklóernyővel fognak leereszkedni a földre. A repülőtéren végrehajtott tandemugrás egy olyan extrém sport ajándék, amit soha nem fog elfelejteni! Akár extrém ajándékokat keres, akár mást, azt biztosan megtalálja extrém ajándékutalványaink között.

Tandemugrást ajándékba adni nem kis dolog, úgyhogy igény szerint videofelvétellel is megörökítheti ezt az egyedi élményt. Az élménypláza tandemugrás árait ez is meghatározza: akár szelfibotos kamerával is zuhanhatnak! Biztonsági okokból saját eszközt nem hozhat magával, a biztonság pedig az elsőszámú prioritás, amikor ilyen extrém élményt kap ajándékba. A profi tandempilóták már több ezer ugráson is túl vannak, szóval nem kell aggódnia: tandemugrás kuponnal teljesen biztonságos körülmények között élvezheti Ön vagy ismerőse a szabadesés izgalmait. 12 éves kortól, szülői felügyelet mellett is igénybe vehető egy tandemugrás ajándékutalvány, úgyhogy ez az extrém ajándék gyereknek is szólhat!

Az élménypláza oldalán található egyedi ajándék ötletekkel meglátja, hogy extrém élményekre Magyarországon bőven akad lehetőség. A tandemugrás kupon egész biztosan a legjobb választások közé tartozik, úgyhogy ne habozzon: ha adrenalinvadász ismerősének kedveskedne, adjon neki tandemugrást ajándékba!