Tandemugrás

Tandemugrás

A tandemugrás a legextrémebb élmények közé tartozik, amelyet jó szívvel ajánlunk mindenkinek, aki felejthetetlen élményekre és valódi kihívásokra vágyik.
Profi tandemugró pilóták várják, hogy akár több ezer méter magasról együtt induljanak a felejthetetlen kalandra. Vágjon bele az Élményplázával!

Élmények

Listázva: 1-1 / 1 találatból

Tandemugrás kupon ajándékba

Tandemugrás ajándékba? A börgöndi reptéri tandemugrás során megtapasztalhatja, hogy mit is jelent a szabadesés fogalma a gyakorlatban. Nem is kell tovább kutatnia az extrém ajándékötletek között: tandemugrás kuponnal 4000 méterről ugorhat ki egy tapasztalt tandempilótával, aki már több ezer ugrást tudhat maga mögött. Aggódnia egy pillanatig sem kell, mert jó kezekben lesz Ön vagy ismerőse, ha ezt az extrém élményt adja ajándékba neki!

Ha extrém ajándékokat keres, akkor egy tandemugrás ajándékutalvánnyal biztosan nem tud mellélőni. Ideális extrém ajándék férfiaknak és nőknek egyaránt, akik az adrenalinlöket új szintjét ismernék meg a tandemugrás kuponnak köszönhetően.

​Így néz ki az ejtőernyős tandemugrás

Az Őcsényi repülőtéren a Gemenci Duna-Dráva Nemzeti park közvetlen szomszédságában, Őcsény repülőterén élheti át az ugrás élményét 4000 méter magasból.

Az ejtőernyős ugráshoz együttműködésre és nagyfokú koncentrációra van szükség már az előkészületektől. A pilóta segít felvenni az ugróruhát és a hevederzetet, majd megtanítja a bátor vállalkozót a szabadeséshez és az ejtőernyő irányításához szükséges alapismeretekre. Fontos, hogy kérdéseit nyugodtan tegye fel a szakembernek, hogy mindig tudja, mi következik épp, és az ugrás teljes folyamatával tisztában legyen.

Újabb 15-20 percet vesz igénybe az emelkedés, az izgalom ilyenkor már garantáltan a tetőfokára hág, az ugrás előtt a pilóta a csatolótagokkal összekapcsolja a hevederzeteket, és a megfelelő előkészületek után indulhat is a kaland!

A landolás inkább egy repülőgép leszállásához hasonlítható, nem kell olyasmi élményre számítania, mintha például leugrana egy méter magasságából, és a pilóta tudásának köszönhetően testi épsége is biztonságban van az ejtőernyős tandemugrás során.

Ha szeretné párjával közösen megélni ezt az élményt, arra is van lehetőség, hogy rövid idővel egymás után hagyják el a repülőgépet és földet érés után együtt térjenek vissza a valóságba.

A repülőtéren végrehajtott tandemugrás egy olyan extrém sport ajándék, amit soha nem fog elfelejteni! Akár rendkívüli ajándékokat keres, akár valami mást, biztosan megtalálja számításait extrém ajándék-utalványaink között.

Ön ugrik, mi megörökítjük a pillanatot

Tandemugrást ajándékba adni nem hétköznapi dolog, úgyhogy igény szerint videofelvétellel is megörökítheti ezt az egyedi élményt. Az Élménypláza tandemugrás árait ez is meghatározza: akár szelfibotos kamerával is zuhanhatnak! Biztonsági okokból saját eszközt nem hozhat magával, a biztonság pedig az első számú prioritás egy extrém kihívás esetén. A profi tandempilóták már több ezer ugráson is túl vannak, szóval nem kell aggódnia: tandemugrás kuponnal teljesen biztonságos körülmények között élvezheti Ön vagy ismerőse a szabadesés izgalmait. 12 éves kortól, szülői felügyelet mellett is igénybe vehető atandemugrás ajándékutalvány, így a gyermekek sem maradnak ki az extrém élményekből!

Az Élménypláza oldalán található egyedi ajándék ötletek bizonyítják, hogy extrém élmények átélésére Magyarországon is bőven kínálkozik lehetőség. A tandemugrás kupon egész biztosan a legjobb választások közé tartozik, úgyhogy ne habozzon: ha adrenalinvadász ismerősének kedveskedne, adjon tandemugrást ajándékba!

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom