Még ennyi ideig tudja átvenni rendelését irodánkban:
December 23. 16:00-ig.
Online letölthető Vouchert/Élményutalványt rendelni:
Bármikor, akár még Szenteste is.

Tandemugrás 4000 Méterről

  • /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínBörgönd
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható12 hónapig

Élmény leírása

A tandemugrás egy olyan rendszer, melyet arra fejlesztettek ki, hogy bármiféle előképzettség nélkül is átélhesse mindazt az élményt, amit az ejtőernyőzés nyújt. Kiugrás 4000 méteres magasságból, 55-60 másodperc szabadesés, ereszkedés és földet érés siklóernyővel, mindezt egy tapasztalt, több ezer ugrást megélt tandempilótával. Önnek szinte semmi dolga, csak élvezni a szabadesést! Egyszer csak meglódul a világ, arcába vág a szél, kitágul a horizont és megtapasztalja azt a szabadságot, ami miatt az ember rabjává válik az ejtőernyős sportnak. Ez a szabadság közel 1 percig tart, majd 1500 méteres magasság körül a pilóta kinyitja a tandemernyőt és megkezdődik a második szakasz, az ereszkedés. A zuhanás megremegtető, kaotikus élménye után hirtelen valami földöntúli csend és nyugalom fogja el az embert, nem is gondolná, hogy két ennyire ellentétes érzést ilyen hirtelen meg lehet tapasztalni. A vad, bőmbölő szélzajt felváltja valami lágy sustorgás, amit az ernyő sebessége és anyagának szinte érzékelhető lélegzése okoz. Körültekint a tájon madártávlatból, és azt kívánja, bárcsak mindíg így maradna... És este, amikor végiggondolja a napot, jóleső érzéssel nyugtázza azt a tényt, hogy eggyel kevesebb olyan dolog van a világon, amire azt mondaná, meg akarom csinálni, és eggyel több, amira azt mondhatja: MEGCSINÁLTAM!

Időpontegyeztetés

A hét bármely napján lehetőség van az ejtőernyős tandemugrásra. Az élmény voucher tartalmazza partnerünk elérhetőségeit, melyeken vásárlást követően időpontot lehet egyeztetni.

Részvételi információk

A részvétel alsó korhatára 12 év. Maximális súlyhatár hölgyeknél 90, uraknál 100 kg. Aki még nem töltötte be 18. életévét, kérjük szülei hozzájárulását, és azt, hogy kísérjék el a programra. Öltözzön az időjárásnak megfelelően és kényelmesen. Lábbelinek edzőcipőt, vagy lapos talpú bokacsizmát ajánlunk, ami földet éréskor jobban védi a bokát. Minden egyéb kiegészítő felszerelést biztosítanak: ejtőernyős bukósisak, ugrószemüveg, overall. Felvétel készítésére saját kamera használata biztonsági okokból nem megengedett.

Kiegészítő információk

A tandemernyő egy olyan speciális ejtőernyő, melyet két ember súlyára méreteztek. Természetesen két kupola van a tokban, egy fő és egy tartalékernyő, mind a kettő egyforma méretű. A tandemugrás nagyon biztonságos rendszer, még egyszer sem volt szükség rá, hogy a tartalékernyőt használják, pedig jó pár tandemugrás van már a pilóták háta mögött.

  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
61.900,- Ft

Másoknak ez is tetszett még