Masszázsok

Masszázsok

Prémium minőségű szalonok és számtalan relaxáló, pihentető kezelés közül válogathat. Ajándékozzon kényeztetést, mely bármilyen alkalomra tökéletes ajándék lehet.
Masszázs kuponok Budapesten? Nem is gondolná, hogy milyen sokféle kényeztető ajándékban részesítheti ismerőseit: thai masszázs ajándékutalványok, lávaköves masszázs kuponok, aromaterápiás masszázs vagy thai olajos masszázs Budapesten…melyikkel fogja elkényeztetni ismerőseit? Egy páros masszázs ajándékba bárkinek jól jöhet! Ki ne akarná például megtudni, hogy milyen egy csokoládé masszázs Budapesten?

Adjon egy népszerű thai masszázst ajándékba! Az egyik legősibb módszereket használó 90 perces thai masszázs pomázi helyszínén még illóolajas fürdőt és infra szaunát is igénybe vehet! Pomázi helyszínen másmilyen masszázs ajándékutalványt is igénybe vehet, ha igazán egyedi ajándékot keres: mit szólna egy lávaköves masszázs kuponhoz? Készüljön fel egy 100 perces élmény ajándékra, ahol 50-60 fokra felmelegített, vulkáni eredetű, simára csiszolt kövekkel fogják Önt kényeztetni, a lávaköves masszázs élettani hatásai a legmélyebben fekvő szövetekig jutnak el.

Találkozott már a Balinéz masszázs szalonnal Budapesten? Ez a stresszoldó masszázs több technikára is épít a teljes testi-lelki feloldódás érdekében. Az Indiában honos Ayurvédikus masszázst Budapesten is átélheti, ahol bőséges mennyiségű meleg szezámolajjal masszírozzák át a testét, de a kalandorok egy hideg-meleg lávaköves masszázsban is részt vehetnek! Természetesen egy klasszikus sportmasszázs kuponnal sem lehet mellé lőni.
Találjon egyedi ajándék ötleteket pároknak évfordulóra az élménypláza segítségével! Szerelmes pároknak ajándékcsomagjaink egy nem mindennapi romantikázást biztosítanak. Ha számukra vásárol egy budapesti páros masszázs kupont, akkor korlátozások nélkül igénybe vehetik a Day Spa csomagok szolgáltatásait édes kettesben, egy 80 perces páros masszázs ajándékutalvánnyal is meglepheti őket, ahol közösen élhetik át egy aromaterápiás masszázs és egy lávaköves masszázs kényeztetető élményét. Az aromaterápiás masszázs lényege nem csak a lazításban rejlik, hanem immunrendszerének erősítésében is fontos szerepet játszik.

Még egy Hammam Spa budapesti masszázs ajándékutalványt is megtalálhat nálunk. A hammam rituálé egy olyan marokkói masszázs, ahol olyan fekete szappant is használnak, ami kiválóan hidratálja a bőrt.