Rally Versenyautó Vezetés

Rally Versenyautó Vezetés

Rally versenyautó - élményautózás

Rally versenyautóink már várják, hogy a kormányuk mögött ülő pilótajelölteknek egy kisebb adrenalin-bombával szolgáljanak. Kiadós lóerőkergetésre, élményvezetésre vágyik? Próbálja ki extrém járgányainkat egy igazi cross pályán: Subaru-k, EVO-k minden mennyiségben!

Élmények

Listázva: 1-16 / 18 találatból
A rally élményvezetés szenzációs élményt nyújthat azoknak, akik inkább egy vadabb Rallycross pálya terepének esnének neki. Olyan rally versenyautókkal teheti próbára magát, amelyekkel otthagyva a szabályos, aszfaltozott pályákat adrenalinban úszó élményeket szerezhet. Ez az autós élmény a legbátrabb rally rajongóknak szól!

Subaru rally vezetéssel olyan legendás versenyautóba ülhet, amelynek előző tulajdonosa a hétszeres magyar rallybajnok volt. Vigye terepre a messze nem mindennapi darabot, és profi pilóta (és persze megfelelő felszerelés) segítségével Ön is ébressze fel ezt a 335 lóerős bestiát! Egy Subaru Impreza WRX STi vezetéssel is megmérkőzhet, ha úgy tartja kedve: a motor dübörgése önmagában felejthetetlenné teszi az élményt.

Az éles kanyarokkal egy tengeren túli szörnyeteg segítségével is szembeszállhat. Persze azért vigyázzon: kelleni fogy egy kis erő ahhoz, hogy irányítani tudja a 360 lóerős Mitsubishi Lancer Evo vezetését. Ismerőse személyesen is rá fog jönni, hogy valóban mennyi erő rejlik a japán fenevadban, amennyiben ajándékba adja neki ezt az autóvezetést.

A Gyáli Autócross pálya környezetében BMW élményvezetésben is lehet szerencséje. Aki csak a német autókra esküszik repdesni fog az örömtől, amikor a rally pályára tervezett versenyautó vezetését kipróbálja. Essen neki a terepnek a jól ismert német precizitással megtervezett BMW autóval!

Egy rallycross pálya a legjobb amerikai izomautóknak is teret adhat. Üljön be az egyik legszebb rally autóba, és akkor saját szemével is láthatja, hogy milyen gyönyörű élmény egy Ford Mustang GT vezetése! Persze akármilyen szép is a külső, autóknál (is) mindig a belső a legfontosabb: a csábító kialakítás mögött egy 450 lóerős V8-as motor rejlik, amelynek már a hangja is elég ahhoz, hogy rabul ejtsen bárkit. Nem beszélve arról, hogy milyen érzést nyújt a pályán ez a tesztvezetés! Ha Ford Mustang vezetést ad ajándékba, azzal nem lőhet mellé. Persze ha úgy érzi, hogy nem csak lelkileg kell felkészülnie erre a próbára, nyugodtan kérjen vezetéstechnikai tréninget az élménypláza oldalán keresztül!

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom