Drift Versenyautó Vezetés

Drift Versenyautó Vezetés

Néha egy kis gumifüstölésre vágyik, vagy esetleg egy-egy kanyart kilincsel előre venne be? Akkor a legjobb helyen jár! Profi versenyautók várják, hogy a kormányuk mögé ülve a gázba taposson. Driftre fel!

Élmények

Ha a „Halálos Iramban: Tokiói Hajsza” autós élményei Önben is bizsergő érzést keltettek, vagy csak az autós élményvezetésnek egy teljesen más oldalát ismerné meg, akkor a drift autó vezetésben nem fog csalódni.

A drift jelentése szó szerint sodródást, csúsztatást jelent: csak azok képesek rá, akik teljes mértékben uralni tudják autójukat, és ezt látványosan be is tudják mutatni! Ilyenkor az autó még egy centimétert sem halad egyenesen, és „sodródva” veszi be a legélesebb kanyarokat is, miközben szinte füstölnek a gumik. Ha ezt a versenyautó vezetést ajándékba adja, nem kell aggódnia: a vezető ülés mellett profi pilóta látja el tanácsokkal azért, hogy ebből az élményajándékból a maximumot hozhassa ki. Ha pedig ennél is több gyakorlatra lenne szüksége, akkor az élménypláza oldalán keresztül vezetéstechnikai tréningen is részt vehet! Készen áll megbirkózni a drift vezetéstechnika rejtelmeivel?

Amikor drift vezetést ajándékba ad, azt a szerencsés kiválasztott egy BMW E46 AC Schnitzer Drift versenyautó tesztvezetésével élvezheti: felejthetetlen élményajándék férfiaknak. Csak személyes tapasztalattal értheti meg, hogy milyen érzés egy 260 lóerős motorral nekiesni a versenypályának, miközben elforgatja a kormányt a tökéletes drifthez. Ehhez hasonlót még nem éltek át sokan egy sportautó vezetése során. Úgyhogy mit szólna egy kis Drift „taxizáshoz” BMW E46 AC Schnitzer versenyautóval?

Drift vezetés gyerekeknek is szólhat, akár hiszi, akár nem! Ha eddig nem talált volna elég ajándék ötleteket gyerekeknek, akkor ezzel egy igazán különleges élményt adhat ajándékba: a szerencsés kiválasztott biztos éveken át fogja emlegetni ezt a meglepetést! A drift autó vezetés igazán olyan ajándék, amellyel letérhet más jól bejárt utakról (átvitt értelemben is).

Drift vezetést ajándékba adni nem kis dolog, és akár felnőttnek, akár gyereknek szánja ezt az élményautózást, biztos, hogy fülig érő mosollyal fog majd emlékezni arra, amikor hála Önnek beülhetett egy versenyautó volánja mögé. Nos, kit fog elkényeztetni ezzel az ajándék tesztvezetéssel?

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom