Off Road Terepjáró Vezetés

Off Road Terepjáró Vezetés

Igazi Off Road élmények várják ebben a kategóriában. A 4x4 meghajtás szerelmesei legendás terepjárókkal tesztelhetik magukat és a gépeket nem mindennapi terepviszonyok között. Land Rover Defender, Polaris Ranger vagy Lada Niva? Mindegy, csak zúzós terep legyen!

Élmények

Terepjáró vezetés: adrenalin löket off road terepen

Terepjáró vezetés ajándékba? Az ÉlményPláza terepjáró kuponjaival az off road vezetés extrém élményével is meglepheti ismerősét: a terepjáró élményvezetés remek ajándék férfiaknak és nőknek is születésnapra vagy más jeles eseményre. Válasszon egy élményvezetés kupont, és ismerkedjen meg az off road terepjáró vezetéstechnika kihívásaival katonai terepjáró-vezetés ajánlatunk keretében.

Az ÉlményPláza gondoskodik a legjobb családi élményajándék ötletekről is, terepjáró-vezetés gyermekeknek programunkon a legkisebbek is kipróbálhatják magukat a volán mögött! Szabaduljon ki a természetbe szeretteivel vagy barátaival, és válogasson kültéri programajánlataink közül!

Land Rover Defender - kihívások úttalan utakon

Egy Land Rover Defender terepjáró túra ajándékba biztosan nagy örömöt szerez majd a 4x4 meghajtás szerelmeseinek. Ez az off road túra egy terepjáró vezetéstechnikai tréninggel kezdődik, hogy Ön vagy ismerőse kihozhassa a maximumot ebből a Land Rover terepjáróból.

Meglátja, felejthetetlen kalandban lesz része, ha bevállalja a háromórás túrát ezzel a legendás járművel - kihívásokból, váratlan helyzetekből és rázós fordulatokból biztosan nem lesz hiány!

Elektromos Polaris Ranger túra - csúcstámadás a Mátra déli oldalában

Kalandozzon a Mátra legszebb vidékeire ezzel a 4-5 személyes formabontó járgánnyal! A szakképzett kutató-mentő túravezetők megtanítják a résztvevőket az eszközök önálló vezetésére, hogy a túra végére igazi “Dakar-specialistának” érezhesse magát. Ha Ön vagy ismerőse kedveli az elektromos járgányokat, a 100%-ban elektromos meghajtású Polaris Ranger terepjáró garantáltan kedvére való lesz, mellyel természetvédelmi területeket bejárva tapasztalhatja meg a szabadság ízét.

Lada Niva - retró feeling újratöltve

Fedezze fel a Pilis gyönyörű tájait egy ízig-vérig huszadik századi, akadályt nem ismerő járgánnyal, ami garantáltan erős és hűséges társa lesz a hegyek és dombok bejárása során. Szervezzen háromfős családi vagy baráti programot, hiszen ezen a kalandon három fő is átélheti a Lada Niva-túra élményét izgalmas terepviszonyok között, melynek végén barátságos fogadtatásban lesz része a csapatnak a házigazdák részéről, akik egy kis finomsággal és egy pohár frissítővel várják az élménybeszámolót. Az off road élményvezetésen kívül a résztvevők igazi profitól kapnak terepjáróvezetés-oktatást a terepautózás elsajátításához.

Katonai terepjáró vezetése barátokkal, vagy akár az egész családdal

Lepje meg családját, barátait katonai terepvezetéssel, hiszen a GAZ 69-et terepen látni önmagában élmény, ráadásul akár 8 fő számára nyújthat adrenalinban gazdag élményvezetést, hogyha ezt a terepjáró vezetést ajándékba adja. Kikerülheti a terepen lévő „aknákat”, kitérhet az „ellenség” elől. Próbálja ki a terepjáró bérlést Budapesten!

Ha szeretne megpihenni az extrém élmények között, egy terepjáró túra ajándékba akár piknikezéssel együtt is történhet! Off road élményvezetés keretein belül pedig más típusú járgányba is ülhet, ha kipróbálná a buggy vezetést!

Ne habozzon, vágjon bele élete terepjárós vagy quados kalandjába, találja meg kínálatunkban az Önnek megfelelő ajánlatot!

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom