OffRoad Kaland Land Rover Defender Terepjáróval - Egyéni Túra

  • /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínÉrdtől Sóskútig és vissza
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható12 hónapig

Élmény leírása

Aki ismeri az offroad világ terepjáróit az tudja, hogy egy Land Rover Defender mekkora élményt nyújthat vezetőjének egy igazi terepen. Ezen az extrém túrán érdemes kihasználni a legendás járgány határtalan terepszomját. A program egy kis bevezető oktatást követően Érdről indul teljesen Sóskútig, ahol az útvonal a tordasi homokbányán keresztül, tartogat néhány meglepetést a résztvevő számára. A túra több mint 3 órás így a kormány mögött lesz ideje megtapasztalnia, hogy a terepjáró mire is képes. Uttalan utakon, dombokon és vízátfolyásokon visz keresztül a túra útvonala így kiváló tréning is egyben, hogy váratlan szituációkban, nehéz helyzetekben gyorsan tudjon jó döntést hozni. Aki szereti feszegetni saját határait, az ezzel az élménnyel most tesztelheti felkészültségét, akaraterejét, mindemellett pedig egy felejthetetlen kalandban lehet része.

Időpontegyeztetés

A voucher tartalmazza partnerünk elérhetőségét, melyen időpontot lehet egyeztetni. A program korlátozott számban érhető el.

Részvételi információk

A program ára 1 fő (plusz kísérők (kísérők létszámát a szolgáltatóval tudják egyeztetni)) 2,5 - 3 órás terepjárótúráját tartalmazza . A profi szakember felügyeli a program menetét és természetesen hasznos információkkal látja el a sofőrt. Végig az ügyfél vezet. A képzett Land Rover tréner mindvégig a gépjárműben marad a résztvevő mellett, hogy maximálisan kihasználhassa a annak képességeit. A túra során rengeteg információ elsajátítható a terepvezetés technikáiról. A Land Rover vezetéséhez rendelkezni kell a vezetés napján érvényes „B” kategóriás jogosítvánnyal, amit a helyszínen be is kell mutatni. Alsó korhatár 17 év.

Kiegészítő információk

A Land Rover terepjátót a Mini Camel Trophy Experience Drive trénerei mutatják be, részletes biztonsági felkészítés mellett.

  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
62.900,- Ft

Másoknak ez is tetszett még