Tank és Harckocsi Vezetés

Tank és Harckocsi Vezetés

Tankok, harckocsik és minden ami a military élmények szerelmeseinek egy kis mókára adhat okot. Igazi retro harci járművek és persze háborús gépezetek kormánya mögé ülhet most be.
Tankvezetést ajándékba adni nem kis dolog. Tank élményvezetéssel olyan 30 tonnás szörnyetegekkel ismerkedhet meg, amelyeket 36 000 cm3-es diesel motor hajt. Egy tankvezetés kuponnal akár többen is felpattanhatnak a tank tetejére, így közös emlék is maradhat ebből az ideális élményajándékból férfiaknak! Nézzen szét a tankvezetés árak között, és meglátja, hogy az élménypláza oldalán keresztül a tanvezetés olcsón is kivitelezhető! Egy dolog biztos: egy harckocsi vezetés a gyáli autocross pálya terepén méltó helyet élvez az extrém ajándékok között!
Harckocsi vezetés kuponnal, valamint egy katonai terepjáró bérléssel is meglepheti ismerősét. A GAZ 69-et terepen látni önmagában élmény, és akár 8 fő számára is nyújthat egy adrenalinban gazdag élményvezetést, hogy ha ezt a terepjáró vezetést adja ajándékba. Kikerülheti a terepen lévő „aknákat”, kitérhet az „ellenség” elöl: próbálja ki a terepjáró bérlést Budapesten!

Paintball ajándékba? Mit szólna ismerőse, ha a paintball mérkőzés tankok társaságában zajlana? Ezzel a gyáli paintball kuponnal Scorpion tankokkal minden korosztálynak lehetősége van küzdeni a csatatéren! A mini tankok paintball fegyverekkel vannak felszerelve, és jóval könnyebben vezethetők, mint a több tonnás változatok: az élményvezetés során ugyanis „csupán” fél tonnás járművekkel manőverezhet a gyáli autocross pályán.
Persze ha inkább maradna a behemót tank élményvezetésnél, akkor mit szólna egy extrém adrenalin lökethez? A vad élmény ajándékok örömeit tovább fokozhatja, ha egy tank élményvezetés mellé hozzácsapja a Bigfoot Monster Truck vezetést, ugyanis mindkét szörnyeteggel is megbirkózhat egy élményvezetés kupon keretein belül! A VT-55 V12 tank motorjának már csak a zajától beleremeg a talaj, nem beszélve arról, hogy ezzel a mit sem sejtő ismerőse egy 30 tonnás tankvezetést ajándékba kaphat Öntől.

Tankvezetés kuponnal az ML TB tankkal is megismerkedhet közelebbről. Akár 15 fős csapatot is összegyűjthet erre a tankvezetésre Gyálon, a parancsnok várja majd Önöket! Egy kis kiképzés után ismerősivel megpróbálhatja átvenni a szörnyeteg irányítását. Szinte biztos, hogy a tank élményvezetést élete végéig emlegetni fogja!