Exkluzív Járgányok Alkalmakra | élményajándék webáruház
-39%Akciós
Listázva: 1-20 / 20 találatból
Exkluzív ajándék ötleteket keres? Ezek az egyedi ajándékok születésnapra, karácsonyra, ballagásra, de akár esküvőre is ideális meglepetést nyújthatnak barátainak. Limuzin bérlés kuponok, partybusz bérlés lánybúcsú vagy legénybúcsú ajándékként, esküvői autóbérlés vagy Cabrio bérlés Budapesten, városnézés autóval egy meglepetés vezetéssel…válogasson bátran az élménypláza exkluzív ajándékcsomagjai között!

Egy exkluzív autó bérlésével egy színvonalas élményajándékkal lepheti meg ismerősét. Egy limuzin bérlés szülinapra például garantáltan felejthetetlen estét nyújthat a születésnaposnak és társaságának! Nézzen szét az élménypláza oldalán a budapesti limuzin bérlés árak között, és válasszon nyolc, vagy akár tizenhat személyes limuzin kupont! Nem beszélve arról, hogy a limuzin bérlés gyereknek is remek egyedi ajándék ötlet lehet!
Mit szólna egy nagy, luxus partybusz bérléshez? A partybusz bérlés Budapesten remek ajándék legénybúcsúra, lánybúcsúra, de exkluzív születésnapi meglepetésként is megteszi a dolgát. Az élménypláza utalványaival megnézheti, hogy milyen budapesti partybusz árakkal számolhat, majd miután választott partybusz kupont, már készülhetnek is erre az exkluzív élménycsomagra! Természetesen egy partybusz szalagavatóra is igénybe vehető!
Exkluzív autókölcsönzési lehetőségeket keres? Ha inkább Ön ülne a volán mögött, akkor egy Cabrio kölcsönzése Budapesten erre bőven ad lehetőséget: BMW élményvezetéssel egy BMW E36-tal lepheti meg ismerősét, de akár egy Ford Mustang Cabrio bérlést is adhat! Környezettudatos autókat is kipróbálhat elektromos autó bérléssel Budapesten: lepjen meg valakit egy BMW I8 élményvezetéssel ahol egy szuper sportautóval száguldozhat, vagy tegyen próbát egy kompaktabb BMW I3 bérléssel! Amennyiben a kisebb klasszikusokat kedveli, Fiat 500 Cabrio bérlésre is van lehetősége az élménypláza oldalán.

És még ez sem minden: elektromos roller és elektromos Scooter bérléssel új szemszögből ismerheti meg a fővárost. Városnézést Oldtimerrel vagy egy Panther De Ville bérléssel is szervezhet, ha meglepetés vezetést adna ismerősének. Akár egy zöld kisautóba is ülhet Twizy bérléssel, ha eddig bérelhető kisautók után kutatott volna! Válasszon bátran az élménypláza exkluzív élményajándék ötletek közül!