Vezetéstechnikai Tréningek

Vezetéstechnikai Tréningek

Legyél kezdő vagy profi vezető, mindig van mit tanulni. Friss a jogsi vagy esetleg már rég volt az a forgalmi vizsga? Profi vezetéstechnikai centrumok és még profibb instruktorok várják a vendégeket, így a kurzusok minden egyes másodperce élményekkel és persze hasznos tanulnivalóval teli. Válogass kedvedre vezetéstechnikai tréning programjaink közül és lepd meg ismerősöd egy hasznos élményajándékkal!

Élmények

Vezetéstechnikai tréningek

Kellemeset a hasznossal? Abszolút! Vezetéstechnikai tréninget ajándékba adni szuper választás, hiszen ez az egyik leghasznosabb autós élményajándék, amit adhatsz szerettednek. A vezetéstechnikai tréning remek alkalmat nyújt arra, hogy a kezdők gyakoroljanak a forgalmi vizsga letétele után, vagy, hogy a már felhalmozott tudást tökéletesre csiszolják a rutinos sofőrök.

Vezetéstechnikai tréninget saját autóval különböző helyzetekben próbálhatsz ki. Egy ilyen felkészítő remek lehetőség a kezdőknek, hogy felmérjék jelenlegi képességeiket és tapasztalt oktatók segítségével többféle vezetési szituációkban vegyenek részt. Az autós vezetéstechnikai tréningen akár 8 fős csoportok is részt vehetnek, úgyhogy közös élményajándéknak is megfelel!

Főleg azoknak ajánljuk ezt a kezdő autós tréninget, akik kevesebb, mint 1 éve szerezték meg jogosítványukat. A saját autóval zajló tréning ideális arra, hogy a legalább az alapvető vezetéstechnikákat magabiztosan elsajátítsa az ajándékozott. Ezzel a mindennapi vezetést könnyítheted majd meg ismerősödnek, sokkal biztonságosabban tud majd vezetni saját autójával.

Van olyan ismerősöd, aki profi vezetőnek tartja magát és elképesztő rutinnal rendelkezik? Akkor egy intenzív vezetéstechnikai tréning az ideális választás! Extrém helyzetek, hegyvidéki vezetés, kikerülési manőverezés és szlalomozás várja Őt ezen a nem mindennapi autós helyzetben. ​

Vezetéstechnikai tréning Ford Mustang élményvezetéssel

A DRX Ringen is van lehetőség vezetéstechnikai tréningre. Oldalunkon ez az élmény ráadásul Ford Mustang élményvezetéssel van egybekötve, úgyhogy, ha a tanfolyam után rögtön próbára tennéd képességeid ebben az elképesztően csodálatos amerikai izomautóban, akkor ragadd meg az alkalmat! Ez a tréning biztosan sokat segít majd abban, hogy meg tudj birkózni a 480 lóerős amerikai izomautóval: a profi, széles versenypályáján bőven lesz lehetőség kihozni a maximumot a szörnyeteg 5000 cm3-es V8-as motorjából.

Télre felkészítő vezetéstechnikai tréning

Nem rajong valamelyik családtagod a téli útviszonyokért és rosszabb időjárás esetén kevésbé szeret autóba ülni? A téli vezetéstechnikai tréningen megtanulhatja a kanyarodás helyes technikáját, a hegyvidéki vezetést, a hirtelen megcsúszó jármű feletti uralom visszaszerzését, illetve az alul- és túlkormányozottság kezelését. Első a biztonság, ebben pedig rengeteget segíthet egy ilyen vezetéstechnikai tréning, főleg ha ajándékba kapja.

Mercedes-Benz vezetéstechnikai tréning

Akár olyan vezetéstechnikai képzésen is részt vehetsz, ahol a Mercedes Benz Driving Events instruktorai segítenek majd a vezetés alatt. A zsámbéki vezetéstechnikai tanpálya – ami még európai viszonylatban is a legmodernebbek közé tartozik - erre is ad lehetőséget, úgyhogy akár ezzel az élményajándékkal is meglepheted ismerősöd! Ezen az autós programon olyan oktatóktól kaphattok segítséget, akik kifejezetten a Mercedes vezetéstechnikai tréningre készültek fel. Ha a magabiztosabb és biztonságosabb vezetés mellett azt is szívesen megtanulnátok, hogy hogyan kezelhetitek azokat a veszélyhelyzeteket, melyeket más autóvezetők tudnak okozni, akkor ezt a tréninget Nektek találták ki!

Van olyan ismerősöd, aki profi vezetőnek tartja magát és elképesztő rutinnal rendelkezik? Akkor egy intenzív vezetéstechnikai tréning az ideális választás! Extrém helyzetek, hegyvidéki vezetés, kikerülési manőverezés és szlalomozás várja Őt ezen a nem mindennapi autós helyzetben. ​

Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék helyett egy másik élmény választását segítjük...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva általánosságban 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 15 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szeret...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
Amennyiben GLS vagy Express One futárszolgálattal kérted a lakcímedre a rendelésed, azt a futársz...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom
Kaptam egy vouchert, hogyan tudom regisztrálni?
Az ajándékba kapott vouchert honlapunkon kell regisztrálnod, majd megkapod emailben azt az utalvá...elolvasom
Nem látom a voucheremen a szolgáltató elérhetőségét, miért?
Ha konkrét élményre szól a vouchered, ez valószínűleg azért lehet, mert nem regisztráltad még be ...elolvasom
Regisztrálni/aktiválni szeretném voucheremet, de azt írja ki, hogy a voucher nem található vagy lejárt voucher. Mit tegyek?
Amennyiben Foxpost automatánál vagy futárnál fizetted rendelésed az átvételkor, akkor pár nap elt...elolvasom