Vezetéstechnikai Tréningek

Vezetéstechnikai Tréningek

Legyen kezdő vagy profi, mindig van mit tanulni. Friss a jogsi vagy esetleg már rég volt az a forgalmi vizsga? Profi vezetéstechnikai centrumok és még profibb instruktorok várják a vendégeket, így a kurzusok minden egyes másodperce élményekkel és persze hasznos tanulnivalóval teli. Válogasson kedvére vezetéstechnikai tréning kuponjaink közül, és lepje meg ismerősét egy hasznos élményajándékkal!

Élmények

Vezetéstechnikai tréning kuponok

Vezetéstechnikai tréninget ajándékba adni jó választás, hiszen ez az egyik az egyik leghasznosabb autós élmény ajándék, amit adhat ismerősének. Az élménypláza autós vezetéstechnikai tréning kuponjai remek alkalmat nyújtanak arra, hogy kezdőként gyakoroljon a forgalmi vizsga letétele után, vagy, hogy a már felhalmozott tudását csiszolja tökéletesre. Emellett ideális felkészítést nyújthatnak egyéb élményvezetés kuponjaink igénybevételéhez!
Kínálatunkban rengeteg sport-és versenyautó, amerikai izomautó, és még drift vezetésre optimalizált autó is található, úgyhogy érdemes lehet előre felkészülni, hogy a legtöbbet hozhassa ki ezekből az autókból! Többek között Ferrari, Lamborghini, BMW, Porsche, Ford Mustang GT, Mitusbishi Lancer EVO, és még Tesla élményvezetésen is részt vehet kuponjaink segítségével, de akár Magyarország legerősebb izomautóját is kipróbálhatja, a Dodge Challenger Hellcat-et, aminek gyomrába 707 lőerőt gyömöszöltek!
Vezetéstechnikai tréninget saját autóval különböző helyzetekben próbálhat ki. Egy vezetéstechnikai tréning kezdőknek például remek lehetőség arra, hogy felmérjék jelenlegi képességeiket, és tapasztalt oktatók segítségével többféle vezetési szituációkban vegyenek részt. Így könnyebb előrébb jutni ahhoz, hogy teljes uralmuk legyen autójuk felett. Az autós vezetéstechnikai tréningen akár 8 fős csoportok is részt vehetnek, úgyhogy közös élmény ajándéknak is megfelel!

Főleg azoknak ajánljuk ezt a kezdő autós tréninget, akik kevesebb, mint 1 éve szerezték meg jogosítványukat. A saját autóval zajló tréning ideális arra, hogy a legalább az alapvető vezetéstechnikákat magabiztosan elsajátítsa az ajándékozott. Ezzel nem csak a mindennapi vezetést könnyíti majd meg ismerősének, hanem a jövőben egyszerűbb lesz majd egy élményvezetéssel őt megajándékozni, ha esetleg egy elképesztő teljesítményű sportautóban kamatoztatná az újonnan megszerzett tudását. Arról nem is beszélve, hogy mennyivel biztonságosabban tud majd vezetni saját autójával.

A DRX Ringen is részt vehet egy vezetéstechnikai tréningen. Az Élménypláza oldalán ez a kupon ráadásul Ford Mustang élményvezetéssel van egybekötve, úgyhogy ha a kiképzés után rögtön próbára tenné képességeit ebben az elképesztően csodálatos amerikai izomautóban, akkor ragadja meg az alkalmat! A Kiskunlacháza vezetéstechnikai tréning biztosan sokat segít majd abban, hogy meg tudjon birkózni a 480 lóerős amerikai izomautóval: a profi, széles versenypályáján bőven lesz lehetőség kihozni a maximumot a szörnyeteg 5000 cm3-es V8-as motorjából. Úgyhogy ha valamelyik izomautó rajongó ismerősének ajándékba adna egy Ford Mustang vezetést, egy ilyen egyedi élményajándékkal nem lőhet mellé, válassza ezt Ford vezetéstechnikai tréninget!
Vezetéstechnikai tréning kupont olyan ismerősének is ajándékba adhat, aki nem rajong a téli útviszonyokért, és rosszabb időjárás esetén kevésbé szeret autóba ülni. Téli vezetéstechnikai tréningen megtanulhatja a kanyarodás helyes technikáját, a hegyvidéki vezetést, a hirtelen megcsúszó jármű feletti uralom visszaszerzését, illetve az alul- és túlkormányozottság kezelését. Első a biztonság, ebben pedig rengeteget segíthet egy ilyen vezetéstechnikai tréning ajándékba. Ha például Ön vagy ismerőse nagyobb autós utazást tervez télen, akkor kifejezetten tudjuk ajánlani ezt a kupont. Nincs is annál rosszabb, amikor pont az rontja el a téli külföldi utazást, hogy nem tud megküzdeni a hideg időjárás adta útviszonyokkal.

Akár olyan vezetéstechnikai tréningen is részt vehet, ahol a Mercedes Benz Driving Events instruktorai segítenek majd a vezetés alatt. A zsámbéki vezetéstechnikai tanpálya – ami még európai viszonylatban is a legmodernebbek közé tartozik - erre is ad lehetőséget, úgyhogy akár ezzel az élményajándékkal is meglepheti az ismerősét! Ezen az autós vezetéstechnikai tréningen olyan oktatóktól kap segítséget, akik kifejezetten a Mercedes vezetéstechnikai tréningre készültek fel. Ha a magabiztosabb és biztonságosabb vezetés mellett azt is szívesen megtanulná, hogy hogyan kezelheti azokat a veszélyhelyzeteket, amelyeket más autóvezetők tudnak okozni, akkor ezt a tréninget Önnek találták ki!

Ha pedig profi vezetőnek tartja magát, vagy van olyan ismerőse, akiről tudja, hogy elképesztő rutinnal rendelkezik, akkor egy intenzív vezetéstechnikai tréning kuponnal is tudunk szolgálni. A kiképzés során megtanulhatja majd, hogyan állhatja meg a helyét még a legextrémebb helyzetekben is. A tréning részét képzi a kikerülési manőverezés, a hegyvidéki vezetés, és a szlalomozás is.

Az offroad vezetéstechnika már más tészta, de akár ilyen vezetéstechnikai tréning kuponnal is megajándékozhatja adrenalinvadász ismerősét!

Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szeret...elolvasom
Mi az az élménycsomag?
Élménycsomagjainkban több élmény közül választhat az ajándékozott, így ha nem szeretnéd vagy nem ...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Élménycsomagot kaptam, hogyan tudom beváltani?
Élménycsomagod beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élménycsomagot, ami...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
Amennyiben GLS futárszolgálattal kérted a lakcímedre a rendelésed, azt a futárszolgálat 2 munkana...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom