Vezetéstechnikai Tréningek

Vezetéstechnikai Tréningek

Legyen kezdő vagy profi, mindig van mit tanulni. Friss a jogsi vagy esetleg már rég volt az a forgalmi vizsga? Profi vezetéstechnikai centrumok és mégprofibb instruktorok várják a vendégeket, így a kurzusok minden egyes másodperce élményekel és persze hasznos tanulnivalóval teli.
Vezetéstechnikai tréninget ajándékba adni talán az egyik leghasznosabb autós élmény ajándék, amit adhat ismerősének. Az élménypláza autós vezetéstechnikai tréning kuponjai remek alkalmat nyújtanak arra, hogy kezdőként gyakoroljon a forgalmi vizsga letétele után, vagy, hogy a már felhalmozott tudását csiszolja tökéletesre. Emellett ideális felkészítést nyújthatnak egyéb élményvezetés kuponjaink igénybevételéhez, legyen az sportautó vezetés ajándékba vagy egy versenyautó tesztvezetése!

Vezetéstechnikai tréninget saját autóval különböző helyzetekben próbálhat ki. Egy vezetéstechnikai tréning kezdőknek például remek lehetőség arra, hogy felmérjék jelenlegi képességeiket, és tapasztalt oktatók segítségével többféle vezetési szituációkban vegyenek részt. Így könnyebb előrébb jutni ahhoz, hogy teljes uralmuk legyen autójuk felett. Az autós vezetéstechnikai tréningen akár 8 fős csoportok is részt vehetnek, úgyhogy közös élmény ajándéknak is megfelel!

Vezetéstechnikai tréning nem saját autóval? Az élménypláza oldalán erre is van lehetősége! Ha például próbára tenné képességeit egy Ford Mustang tesztvezetéssel, akkor ragadja meg az alkalmat! A Kiskunlacháza vezetéstechnikai tréning biztosan sokat segít majd abban, hogy meg tudjon birkózni a 480 lóerős amerikai izomautóval. Úgyhogy ha valamelyik izomautó rajongó ismerősének ajándékba adna egy Ford Mustang vezetést, egy ilyen egyedi ajándékkal nem lőhet mellé, válassza a Ford vezetéstechnikai tréninget!

Vezetéstechnikai tréning kupont olyan ismerősének is ajándékba adhat, aki nem rajong a téli útviszonyokért, és rosszabb időjárás esetén kevésbé szeret autóba ülni. Téli vezetéstechnikai tréningen megtanulhatja a kanyarodás helyes technikáját, a hegyvidéki vezetést, a hirtelen megcsúszó jármű feletti uralom visszaszerzését, illetve az alul- és túlkormányozottság kezelését. Első a biztonság, ebben pedig rengeteget segíthet egy ilyen vezetéstechnikai tréning ajándékba.

Mercedes Benz tesztvezetés ajándékba? A zsámbéki vezetéstechnikai tanpálya erre is ad lehetőséget! Ezen az autós vezetéstechnikai tréningen megismerheti ennek a csodálatos autónak a biztonsági rendszerét, és olyan oktatóktól kap segítséget, akik kifejezetten a Mercedes vezetéstechnikai tréningre készültek fel.
Az off road vezetéstechnika más tészta, de akár ilyen vezetéstechnikai tréning kuponnal is megajándékozhatja adrenalin vadász ismerősét!