Gokartozás

Gokartozás

Legyen szó egy születésnapról vagy egy legénybúcsúról, egy kis gokartozással bármilyen alkalmat fel lehet dobni.
Száguldás - Adrenalin - 100% Élmény

Élmények

Listázva: 1-9 / 9 találatból
Gokartozás ajándékba? Az élménypláza gokart kuponjaival Budapesten különféle gokartos élmény ajándékokkal is meglepheti barátait. Találjon ajándék ötleteket születésnapra, vagy legénybúcsú ajándék ötleteket az élménypláza segítségével! Egy gokart ajándékutalvánnyal biztosan nagy örömöt tud majd szerezni az ünnepeltnek! Ráadásul az egyik legkényelmesebb, nagy teljesítményű Sodi RX7 gokart várja majd a száguldozni vágyókat a gokart pályákon Budapesten és környékén! Nézzen szét a budapesti gokart árak között, és lepjen meg valakit egy egyedi élményvezetéssel! Ne feledje, hogy a gokartozás gyereknek is remek meglepetés!
Gokartozás kuponok közt szerepelnek a különböző fedett gokart pályák Budapesten. Ezzel a gokart ajándékutalvánnyal az időjárási körülményektől nem kell tartania, rossz időben is ugyanúgy belevághatnak egy fedett gokartozásba Budapesten. Mivel ez tipikusan olyan autós élmény, amit többen is élvezhetnek egyszerre, csoportos gokartozással akár 12-en is részt vehetnek egy gokart pályán!

Hallott már F1 gokartozásról Budapesten? Ez a gokart verseny gyerekeknek is felejthetetlen élményajándékot nyújthat. Az első három helyezett ajándék éremmel térhet majd haza, úgyhogy vegyenek részt bátran egy gokart versenyben Budapesten!

Amennyiben inkább kihasználnák a jó időt, akkor egy szabadtéri gokart pálya is lehetőséget biztosít egy jó gokartozáshoz! Nézze meg az élménypláza oldalán a budaörsi gokart pálya árakat, keresse fel bevállalós ismerőseit, és már bele is taposhatnak a gázba! A szabadtéri gokartozásnál ráadásul a kisebb méretű Rimo gokartok gyerekeknek is a legkényelmesebb élményvezetést tudják nyújtani!

Gokart pálya bérlésre is van lehetőségük, ha mindenképpen csak a saját társaságával venné igénybe ezt az élményajándékot. Kültéri gokart pálya foglalással négyen vehetnek részt egy önfeledt gokart vezetésben, ahol bátran megelőzhetik egymást! A Rimo gokartok már csak Önökre várnak!

Válogasson kedvére az élménypláza gokart kuponjai közül, és lepjen meg valakit egy gokart vezetéssel ajándékba! Nem fogják megbánni ezt az adrenalinnal teli programot: a gokart, mint élmény ajándék nem véletlen népszerű!

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom