FlyBoard

FlyBoard

A flyboard egy víz alatt és levegőben is használható sporteszköz, amit a vízsugár ereje vagy a vizet a jets-kitől szállító cső hossza tart. Ez az új, extrém élmény már hazánkban is kipróbálható. Az ÉlményPláza kuponjaival letesztelheti, hogy milyen érzés akár 10 méterrel a víz felett repkedni, mint Superman vagy szabadon úszni, akár a delfinek.
A flyboard népszerűsége az élmény intenzitásában és a szabad mozgásban rejlik, próbálja ki Ön is akár barátaival, ha új impulzusokra vágyik! Tökéletes választás akkor is, ha pároknak keres ajándékot, esetleg születésnapra töri a fejét meglepetésen, vagy férfiaknak szóló extrém élmények után kutat!

Élmények

58.500,- Ft 49.900,- Ft
Listázva: 1-3 / 3 találatból

Tippek flyboardozáshoz: a főbb tudnivalók egyszerűen

A flyboard működése röviden

Bár kívülről extrém és bonyolult műveletnek tűnik, a flyboardozás könnyen elsajátítható, a flyboard működése pedig egyszerű. A flyboard a lábra csatolva tud a levegőbe emelkedni, az ehhez szükséges víznyomást pedig egy jet-ski sugárhajtóműve biztosítja, aminek köszönhetően a magasba emelkedhet, vagy a víz alá merülhet. Az egyensúlyozásban két mellékvízsugár segít, a vezérlést pedig a kezében tartott gázkarral oldhatja meg.

Természetesen a flyboardozásnak is vannak kockázatai, mint minden extrém sportnak, ezért fontos, hogy meglegyen a gyakorlás során a fokozatosság, és tanuljon meg „jól” a vízbe esni. A flyboard 14 éves kortól próbálható ki, 14 éves kor alatt kizárólag szülői beleegyezéssel lehetséges, az eszközök használatához jogosítványra sincs szükség.

Fő a biztonság

Ahhoz, hogy a flyboard valóban pozitív élmény legyen, érdemes először kicsiben gyakorolni, azaz kis magasságokig felmenni és megtanulni magabiztosan uralni az eszközt. Fontos tudni, hogy az egyensúlyérzéknek nagy szerepe van ebben a sportban, hiszen, ha csak kicsit is kiesik az egyensúlyából, azonnal a vízben találhatja magát, ami 5-6 méter magasból zuhanva kellemetlen meglepetés lehet. Szüksége lesz egy nagy adag lélekjelenlétre is ahhoz, hogy esés közben mindenképpen elkerülje, hogy magára a jetskire zuhanjon.

Felkészülés a nagy kalandra

Ha odafigyel arra, hogy flyboarddal a lábán függőleges pozíciót vegyen fel, és ebben a helyzetben feszesen és merev térdekkel tartsa magát, míg a vízsugár a deszkával együtt ki nem emeli a vízből, akkor minden simán fog menni és már élvezheti is a lebegést az égben és a vízben egyaránt.

Partnereink szakértő csapata gondoskodik róla, hogy minden fontos információ eljusson Önhöz, ugyanis minden alkalmat egy szárazföldi oktatás előz meg. Profi oktatók gondoskodnak róla, hogy Ön a deszka biztonságos és sikeres használatához szükséges ismeretek birtokában vághasson bele a sportba.

Öltözködési tudnivalók

Minden speciális felszerelést partnereink biztosítanak a résztvevőknek: a mentőmellényt, a neoprén ruhát és a bukósisakot is. A védőeszközök fizikai biztonsága megőrzéséért fontosak, a neoprén ruha pedig melegen tartja testét a vízben, hogy több időt tudjon vízi kalandokkal tölteni, illetve olyan hideg vízben is tudja élvezni a kikapcsolódást, ami neoprén ruha nélkül már nem lenne lehetséges. A megfelelő ruházat és kiegészítők segítségével komfortosan és megfelelő hőérzettel tudja átadni magát a lebegés-repülés-csobbanás élményének.

Flyboardozás kupon az ÉlményPláza kínálatában

Nemcsak férfiak, hanem nők számára is ideális ajándék a flyboardozás nyújtotta kaland és kihívás, ami által maguk mögött hagyhatják a hétköznapok szürkeségét és megélhetik kalandvágyó, újdonságokra szomjazó énjüket is.

Az ÉlményPláza oldalán megvásárolt kuponon megtalálja szolgáltató partnereink elérhetőségét, melyen a vásárlást követően időpontot lehet egyeztetni. A program május végétől szeptember végéig a hét minden napján elérhető. Időpontfoglalás után pedig irány a csodálatos Fundy Tó, ahol pihenési lehetőség is biztosított kényelmes napozóágyak és napvitorlák társaságában a homokos partszakaszon.

A flyboard bérlésen kívül lehetősége nyílik felfedezni a jet-skizés világát vagy a supozást is, igazán bevállalósaknak pedig a szárazföldi Flyboard Air biztosíthatja a repülést.

További részletekért keresse bizalommal szakértő csapatunkat, és ne maradjon le a vizes élményekről!

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom