Az otthoni kenyérsütésben az a jó, hogy te állíthatod össze az alapanyagokat és összetevőket – kihagyva a felesleges és egészségtelen adalékanyagokat – a saját ízlésedhez mérten.
Dagasztás és kovászkészítés ide vagy oda, a kenyérsütés maga nem feltétlenül időigényes folyamat. Valójában az előbb említett két dolog az, ami munkával jár – a bekevert tészta ezután magától megkel, a sütő pedig elvégzi helyettünk a további folyamatok oroszlánrészét. Az egyszerű kenyérhez nem is kell több, mint liszt, só, víz és élesztő. Esetleg a kovász, amit saját magad is el tudsz készíteni egy kis odafigyeléssel.
A tanfolyamok előre meghatározott időpontokban kerülnek megrendezésre, így a vásárlást követően partnerünkkel szükséges időpontot egyeztetni az élmény voucheren szereplő elérhetőségen.
Az élményfőzés helyszíne Budapest, I. kerület.
Az élmény vouchere 1 fő kb. 3-3,5 órás főzőkurzusát tartalmazza kis létszámú, csoportos órán. A kurzusok hétköznap 18 órakor, hétvégén 11 és 17 órakor kezdődnek.
Ízelítő a kurzus repertoárjából:
- házi natúr vaj
- házi joghurt
- házi sajt
- ropogós házi olívás bagett
- rozs cipó
- hagymás buci
- kovász