Élmények

Listázva: 1-7 / 7 találatból
Lovaglás ajándékba? Az élménypláza oldalán lovaglás kuponok közül is válogathat. Nézzen szét oldalunkon a tereplovaglás árak között, és lepje meg ismerősét egy tereplovaglással ajándékba! Lovaglás gyerekeknek, tereplovaglás kezdőknek és lovaglás oktatás felnőtteknek, tereplovaglás Piliscséven, haladó lovaglás, lovasszán túra és lovas sétakocsikázás…melyik egyedi ajándékot fogja választani?

Amennyiben ismerőse már rég keres arra alkalmat, hogy a lovaglás alapjait is elsajátítja, akkor itt a lehetőség: a tereplovaglás kezdőknek is nyújthat felejthetetlen, egyedi élményt. A lovaglás oktatás felnőtteknek és gyerekeknek ugyanúgy jár majd a piliscsévi tereplovaglás alatt. Tehát nem jelent gondot, ha ezelőtt még nem ült lovon! Ilyen lovaglás kuponnal nagy örömöt szerezhet annak, aki bevezetést keres a lovaglás világába. Biztos meg fog lepődni ismerőse, amikor majd egy lovaglás tanfolyamot ajándékba kap Öntől!

Túralovaglással a (közép)haladók is teret kapnak. Ha van olyan ismerőse, akinek mindene a tereplovaglás, akkor ez a haladó lovaglás ajándékutalvány Mátrafüred környékére is elvezetheti ismerősét. A kentaur túra ideális élmény ajándék lovaglásra, ha a teljes kikapcsolódást keresi: ló és lovasa önfeledten vágtázhat, miközben hajtja őket a természet ereje. Ha ezt a tereplovaglást ajándékba adja tapasztaltabb ismerősének, biztosan örülni fog annak, hogy így gondolt rá!

Egy lovasszán túra pedig igazán különleges élmény ajándék pároknak. Bújjanak egymáshoz, és élvezzék kettesben a festői Pilis környezetét ezzel a páros kuponnal! Biztos nem bánják meg ezt a lovas sétakocsikázást! Találjon ajándék ötleteket pároknak az élménypláza segítségével: ezzel a páros ajándékkal nem igazán lőhet mellé!
Az élménypláza oldalán keresztül többféle egyedi ajándékokkal is megajándékozhatja szeretteit. Ha különleges alkalom közeledik, adjon élményt ajándékba adna egy Önhöz közel álló személynek! Itt bőséges választékban találhat egyedi ajándék ötleteket nőknek vagy férfiaknak, legyen az születésnapra, karácsonyra, ballagásra vagy más jeles eseménynek a megörökítésére.
Válogasson bátran a lovaglás kuponok között!

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom