• elegáns díszcsomagolás arany
    2023. MÁJUS 08.

    Élményajándék elegáns átadása – Tippek ajándékozáshoz

    Egy ajándék akkor az igazi, ha a választottnak és a választottról szól. Nem mindegy azonban, hogyan adjuk át. Nézd meg 6+3 tippünket az ajándék kiválasztásához és annak elegáns átadási lehetőségeihez. Az ajándékozás is lehet ugyanis igazi élmény. Szerezz örömöt így is a megajándékozottnak.

    Az ajándékozás nagyon személyes és jelentős módja annak, hogy kifejezzük szeretetünket és elismerésünket mások felé. Persze csak akkor, ha komolyan gondoljuk, és nem elégszünk meg a tipikus csoki-virág kombóval. Az alábbiakban összegyűjtöttük, mi kell egy jó ajándékhoz és persze annak átadásához. Hisszük ugyanis, hogy maga az ajándékozás is lehet nagyszerű élmény. Nézd meg, hogyan lehet az élményajándék elegáns meglepetés.

    Elegáns díszcsomagolás kék

    Tippek a megfelelő ajándék kiválasztására


    1. Ismerd meg az ajándékozottat! Az ajándék kiválasztásának első lépése az, hogy megismerjük az ajándékozott személyt, az érdeklődési körét, a hobbiját, az ízlését, az igényeit és a stílusát. Ez nem is olyan egyszerű feladat, de feltétlenül fontos, ha valóban jó ajándékot szeretnénk adni.
    2. Legyen az ajándék személyes! Visszautalva a csoki-virág kombóra, muszáj hangsúlyozni, hogy lehet az is tökéletes, sőt elegáns is, ha a szerettünk kedvenc csokija és imádott virága a meglepetés (amelyből nincs neki már ezer otthon), de az ajándékot igazán személyessé és különlegessé is tehetjük, ha az ajándékozottnak egy közös élményt adunk. Ez lehet szó szerint egy közös élményajándék (színház, főzés, VR-élmény, masszázs), de idézhetünk fel közös pillanatokat is egy elegáns fotóvetítéssel vagy játékkal. Itt az a fontos tehát, hogy olyan dolgot adjunk, amely a kapcsolatunkban jelentőséggel bír.
    3. Gondolkodj előre. Ha időben elkezded a keresést és a tervezést, nagyobb esélyed lesz a megfelelő ajándék megtalálására, kiválasztására, sőt az elegáns ajándékozás megtervezésére is. Így elkerülöd az amerikai filmekből is ismerős utolsó rohamos vásárlást, amelynek a vége aztán tényleg csoki-virág kombó lenne…
    4. Ne fókuszálj az árakra: Az ajándék értéke nem az árában mérendő. Az ajándékozás arról szól, hogy kifejezzük a szeretetünket és az elismerésünket, valamint hogy boldogságot okozzunk az ajándékozottnak. Sokszor nagyobb örömöt lehet szerezni egy olcsóbb, de elegánsan becsomagolt élménykártyával, mint egy drága, de hasznavehetetlen dísztárggyal, amely ráadásul távol áll a megajándékozott ízlésétől is.
    5. Legyél kreatív: Az ajándékozás lehetőséget ad arra, hogy kreatívan gondolkodj és akár egyedi, elegáns ajándékokat is készíts vagy válassz.
    6. Végül, de nem utolsó sorban legyél az ajándékozás során igényes. Az ajándékozás nem csak az ajándék kiválasztásáról szól, hanem arról is, hogy hogyan adjuk azt át. Figyelj az ajándék csomagolására, a kártya szövegére, az ajándékozás pillanatára, tehát a körítésre is. Ha az ajándékodat elegánsan becsomagolva, díszítve adod át, az hihetetlenül sokat számít! Nálunk az ÉlményPlázánál az ajándékot többféleképpen is kérheted, akár voucher formájában, díszborítékban, dísztokban, de válogathatsz elegáns csomagolóanyagaink közül is. Tudod, az ajándék hatása nagyban függ annak „tálalásától” is, ezért fontos, hogy erre is odafigyelj, amikor átadod.


    Apropó ajándék átadása…

    Elegáns élményajándék golfpályán, férfi és nő együtt

    Hogyan add át elegánsan az ajándékodat?


    Az ajándék átadása nagyon fontos pillanat az ajándékozási folyamatban, hiszen az ajándék átadásának módja és stílusa meghatározhatja az ajándék fogadtatását és értékét is. Ezen nincs mit magyarázni, úgyhogy mondjuk a tippjeinket:

    • Ahogy fent említettük, az ajándékot érdemes szépen becsomagolni, mert így különlegesebbnek tűnik. Használj színes, ünnepi csomagolópapírt vagy ajándékdobozt, és adj hozzá még egy kis díszítést (egy szál virágot, egy díszkötést, egyedi dekort). Ne feledd, itt is lehetsz bátran kreatív.
    • Ha az ajándékhoz kísérőlevelet írsz, az mindig nagyon személyes és mindig örömet szerez. Írd le, miért épp ezt az ajándékot választottad és miért épp neki. Ha ügyes vagy, igazán megható pillanatok tanúja lehetsz.
    • A helyszínnek szintén nagy jelentősége van. Ha otthon ajándékozol, rejtsd el a meglepetést, így máris játszhattok egy jót. Ha máshol van az ajándékozás, élj a váratlan erejével. Szervezz meglepetés bulit, titkos találkozót, kérj fel egy utcazenészt, bármi. Engedd szabadjára a fantáziádat. Egy élménykártya átadása is így szólhat a legnagyobbat, és lásd be, igazán elegáns módja az örömszerzésnek.


    Elegáns tok kinyitva voucherhez kék

    De ne feledd a lényeget! Az ajándék az ajándékozottnak és az ajándékozottról szól, ugyanakkor megmutatja az iránta érzett szeretetedet, törődésedet. Tudod, az igazi cél az, hogy boldoggá tedd a másikat.

    Ha további tippjeink is érdekelnek, és még több inspirációra vágysz, nézz körül a teljes weboldalon és kövess bennünket a Facebook-oldalunkon is.

    ÉlményPláza csapata

Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék helyett egy másik élmény választását segítjük...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva általánosságban 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 15 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szeret...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
Amennyiben GLS vagy Express One futárszolgálattal kérted a lakcímedre a rendelésed, azt a futársz...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom
Kaptam egy vouchert, hogyan tudom regisztrálni?
Az ajándékba kapott vouchert honlapunkon kell regisztrálnod, majd megkapod emailben azt az utalvá...elolvasom
Nem látom a voucheremen a szolgáltató elérhetőségét, miért?
Ha konkrét élményre szól a vouchered, ez valószínűleg azért lehet, mert nem regisztráltad még be ...elolvasom
Regisztrálni/aktiválni szeretném voucheremet, de azt írja ki, hogy a voucher nem található vagy lejárt voucher. Mit tegyek?
Amennyiben Foxpost automatánál vagy futárnál fizetted rendelésed az átvételkor, akkor pár nap elt...elolvasom