• kalandparkok-gyerekeknek-felnotteknek-magyarorszagon
    2019. MÁJUS 14.

    Kalandparkok gyerekeknek és felnőtteknek Magyarországon

    Ha olyan szabadtéri programot keresünk, amiben szinte bárki örömét lelheti, picit sportos is, de nem túrázás, akkor Magyarország különböző kalandparkjai közül érdemes válogatnunk. Egy kalandpark kupon ráadásul kitűnő ajándék ötlet lehet szülinapra, vagy akár egy rendhagyó évfordulóra: párunkkal együtt is olyan közös élményben részesülhetünk, amit sokáig fogunk még emlegetni. Csapatépítő programokhoz is nagyon népszerű választásnak bizonyulnak, úgyhogy akár egy céges kiruccanásra is javasolhatjuk őket kollégáinknak. Akkor is jó döntésnek bizonyulhat egy kalandpark ajándékutalvány, ha gyerekeknek keresünk egy egyedi ajándékot: nem is fognak tudni mit kezdeni örömükben! Nekünk már csak az a dolgunk, hogy összeszedjünk egy kalandra vágyó társaságot, és kiválasszuk a számunkra legtetszetősebb kalandparkot!

    Hová lehet eljutni egy kalandpark kuponnal?

    Lesz miből válogatnunk, ha úgy döntünk, hogy ilyen élmény ajándékkal szeretnénk meglepni ismerősünket (vagy akár egész baráti körünket):

    • A sarlóspusztai „Kalandliget” kalandparknál négy különböző, adrenalinban gazdag programon is részt vehetünk. Gyakorlatilag komplett ajándékcsomagnak számít, mivel egymás után belevághatunk egy offroad quad vezetésbe, egy szabadtéri íjászatba, és még egy paintball pályán is játszhatunk társainkkal egy jó kis baráti küzdelem keretein belül. Végül pedig természetesen maga a 250 méteres drótkötélpályának is nekieshetünk barátainkkal. Egy biztos: eseménydús nappal számoljunk, ha ezt a kalandpark ajándékutalványt választjuk!


    • Ha pedig igényt tartunk rá, akkor olyan csomagot is választhatunk ebben a sarlóspusztai kalandparkban, ahol a koronglövészetet is kipróbálhatjuk: mivel itt mozgó célpontot kell eltalálnunk, annál nagyobb sikerélményt tud nyújtani, amikor pontos lövést sikerül leadnunk. A legtöbb élménylövészeten „csak” az előttünk álló céltáblát kell eltalálni, úgyhogy itt még nagyobb lesz a kihívás!


    • A lillafüredi ejtőgép is remek választás, ha mindig is kíváncsi voltunk arra, hogy mégis milyen érzés lehet a szabadesés. Úgyhogy amennyiben nem szerepel a személyes szótárunkban a tériszony, és vagyunk olyan bátrak, hogy bevállaljunk egy 12 méteres szabadesést, akkor itt a lehetőség. Kifejezetten extrém élményeket kereső adrenalivadászoknak tudjuk ajánlani!


    • Persze ha inkább másképp száguldoznánk, akkor egy zipline drótkötélpálya is bőven tud nyújtani adrenalinnal teli élményeket. Ráadásul a Bükki Nemzeti Parkot hazánk egyik legszebb természeti környezeteként tartják számon, úgyhogy már csak emiatt megéri kipróbálni ezt a kalandparkot. Ha ezt a kupont választjuk, akkor lelkileg készüljünk fel arra, hogy 12 méter magasban csúszhatunk át egy 160 méter hosszú dróton!


    • Amennyiben valami igazán különlegeset szeretnénk kipróbálni, akkor legalább egyszer érdemes kipróbálni a bükfürdői kristálytorony kalandparkot. Nevét onnan kapta, hogy Magyarországon egyedülálló módon, a legmodernebb technológiát felhasználva egy kristályszerkezetű, különböző magassági szintekkel rendelkező kalandparkkal várja a bátor résztvevőket. 5, 10, és 15 méter magasan is próbára tehetjük magunkat az eltérő nehézségű, 90 elemből álló pályán! Ráadásul méretéből adódóan akár 120 résztvevő is tartózkodhat egyszerre a kalanadparkban, úgyhogy könnyen meglehet, hogy nem kell sokat várni, mire sorra kerülünk. Ha pedig kalandunk után megéheznénk, akkor a Caramell Premium Resort cukrászműhelyében is megpihenhetünk, miközben ízlelőbimbóinkat kényeztetjük egy finom sütivel vagy egy hűsítő limonádéval!


    • Pároknak is remek ajándék ötlet lehet elugrani egy kalandparkba. A miskolctapolcai Kalandtúra Park például kifejezetten jó lehetőség erre: ezzel a kuponnal 2 főre egyeztethetünk egy nekünk megfelelő időpontot. Ráadásul több opció közül is válogathatunk. Az alap „adrenalin” csomaggal 30-40 perc alatt kellemesen eljuthatunk a pálya elejétől a végéig, de persze ha nagyobb kihívásra vágyunk, akkor ennél több időt is tölthetünk a kalandpark nehezebb pályáin!


    • Kifejezetten gyerekeknek szóló kalandokat is találhatunk. Az esztergomi autós KRESZ parkban például szórakoztató és egyben tanulságos élményben vehetnek részt a család legfiatalabb tagjai, ahol megismerkedhetnek a legfontosabb táblákkal és az alapvető szabályokkal. A rövid elméleti bevezető után a gyakorlatban is próbára tehetik magukat az ifjak, ahol közlekedési lámpák fényjelzéseire és a többi vezetőre vigyázva kell vezetniük egy elektromos kisautót, a Suzuki Vitara-t!


    Amennyiben írásunk felébresztette Önben a kalandvágyat, nézze meg a felsoroltak részleteit, és válasszon egyet a különböző kalandpark kuponok közül!

Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék helyett egy másik élmény választását segítjük...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva általánosságban 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 15 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szeret...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
Amennyiben GLS vagy Express One futárszolgálattal kérted a lakcímedre a rendelésed, azt a futársz...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom
Kaptam egy vouchert, hogyan tudom regisztrálni?
Az ajándékba kapott vouchert honlapunkon kell regisztrálnod, majd megkapod emailben azt az utalvá...elolvasom
Nem látom a voucheremen a szolgáltató elérhetőségét, miért?
Ha konkrét élményre szól a vouchered, ez valószínűleg azért lehet, mert nem regisztráltad még be ...elolvasom
Regisztrálni/aktiválni szeretném voucheremet, de azt írja ki, hogy a voucher nem található vagy lejárt voucher. Mit tegyek?
Amennyiben Foxpost automatánál vagy futárnál fizetted rendelésed az átvételkor, akkor pár nap elt...elolvasom