• wellness-hetvege-kupon-ajandekba
    2019. MÁJUS 17.

    Mikor kapott utoljára wellness hétvége kupont ajándékba?

    Magyarországon talán a legnépszerűbb élményajándéknak számít a wellness hétvége, ugyanis ezeket a kuponokat keresik fel a legtöbben. Nem véletlen, hiszen még ha közhelynek is hangzik, a mai rohanó világban sokkal egészségesebb tudd lenni egy ilyen szünetet tartani, mint elsőre gondolnánk. Ráadásul többről van itt szó, mint maga az ajándék tárgya. Még a kényelmes szállás és a jó meleg gőzfürdők is elsősorban arra adnak lehetőséget, hogy minőségi, stresszmentes időt tölthessünk el azzal az emberrel, akit a legjobban szeretünk a világon. Úgyhogy amennyiben úgy érezzük, hogy már bőven ránk férne egy kis pihenő, vagy, hogy rég mozdultunk ki kettesben párunkkal, akkor érdemes lehet nekünk is választani egyet a megannyi wellness kupon közül.

    Wellness szállodák Magyarországon: milyen a választék?

    Amennyiben wellness ajándékutalvánnyal szeretnénk meglepni magunkat vagy ismerőseinket, nem kell amiatt aggódnunk, hogy vajon ráérnek-e vagy sem, ugyanis nekünk annyi a dolgunk, hogy a kupont vásároljuk meg. Az időpontról, és a legtöbb esetben még a szállodáról is az ajándékozott dönthet. A teljesség igénye nélkül ilyen élményajándékok között válogathatunk, ha úgy döntünk, hogy egy wellness hétvégével szeretnénk meglepni valakit:


    • Amennyiben kirúgnánk a hámból, akkor egy négycsillagos wellness élménycsomaggal 9 különböző hotel közül dönthetjük majd el, hogy hol szeretnénk egy igényes, lazulós hétvégét eltölteni. Időjárástól és évszaktól függetlenül ugyanolyan jól érezhetjük magunkat ezeken a szállásokon, mivel összesen több, mint 100 wellness elemet tartalmaznak. Így aztán csak a bőség zavarától kell „tartanunk”.


    • Ha pedig nászajándék ötleteket keresünk egy ifjú párnak, akkor egy nászutas álompihenés csomaggal nehezen tudunk mellélőni. Ezzel a kuponnal 7 olyan szálloda közül válogathatnak majd, amelyek a kényeztető wellness programokon kívül a romantikus, és elegáns környezetre is adnak.


    • Egy kis privát luxuson is részt vehetünk kedvesünkkel Zalakaros szívében. Idilli környezet, ínycsiklandó ételek, amelyek a Garabonciás farmról származnak, és egy minden kívánságunkat leső személyzet fogad majd minket, ha úgy döntünk, hogy ezt a wellness kupont választjuk. A hétvége során a szálloda legnépszerűbb szobájában szállhatunk meg, ahol hatalmas körágy és személyes jacuzzi is vár majd ránk. Ezenfelül pedig egy privát gyertyafényes vacsorán és egy éjszakai fürdőzésen is romantikázhatunk a kiszemeltünkkel!


    • Persze ha olyan ismerősnek nézünk ajándékot, akinek a valódi pihenés csak a természet lágy ölében történhet meg, akkor ilyen szálláshelyek közül is válogathatunk: túrák, erdei séták, friss levegő…néha nem is kell ennél több. Úgyhogy ha olyan helyen szeretnénk pihenni, ahol egy kis időre teljes mértékben megfeledkezhetünk a nyüzsgő városok zajától, akkor ott a helyünk valamelyik természetközeli szállásnál.


    • Ha ragaszkodunk a természetközeli vonalhoz, akkor Magyarország első zöld szállodájánál is megszállhatunk: az Ökopark Panzió egy teljesen allergénmentes szállást tud biztosítani a Szarvaskői várrom és az Eger-patak közelében, ahol biomatracon tölthetjük majd az éjszakát. A panzió környezete pedig magáért beszél: változatos élővilágot, védett növényfajtákat, és különleges ásványokat is megcsodálhatunk ebben az érintetlen oázisban. A természet szerelmeseinek majdhogynem kötelező élmény.


    • A nem mindennapi élményekre való lehetőségek még itt sem állnak meg. Mit szólnánk ahhoz, ha például egy valódi kastélyban tölthetnénk az éjszakát? A Puchner Kastélyszálló Vendégházban vagy a Gróf Degenfeld Szőlőbirtokon mi is átélhetjük egy hétvége erejéig, hogy milyen a főúri élet! Tulajdonképpen nem csak egy wellness hétvége előnyeit élvezhetjük: a XVIII. és XIX. századi épületek betekintést is nyújtanak egy fényűző korszaknak a világába.


    • Amennyiben inkább borkóstolással és gourmet fogások elfogyasztásával szeretnénk tölteni a hétvégét, akkor a Jackfall Fogadó és Apartman a villányi borvidék legjavát tudja nyújtani nekünk. A menü már ránézésre is étvágygerjesztő, és akkor még nem is beszéltünk az ételek ízeiről!


    • Természetesen last minute wellness ajánlatok között is szétnézhetünk. Ezek az akciós wellness szállások abban segítenek nekünk, hogy megtaláljuk azt az olcsó nyaralást, amire előbb-utóbb mindenkinek szüksége van. Ezzel a kuponnal 10 különböző szálloda közül válogathatunk, de arra viszont figyeljünk, hogy ennél a csomagnál 5 napon belül fel kell használni a kupont, hogy érvényes legyen!


    Amennyiben még több wellness hétvége kupont szeretne megnézni, azt ezen az oldalon megteheti.

Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék helyett egy másik élmény választását segítjük...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva általánosságban 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 15 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szeret...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
Amennyiben GLS vagy Express One futárszolgálattal kérted a lakcímedre a rendelésed, azt a futársz...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom
Kaptam egy vouchert, hogyan tudom regisztrálni?
Az ajándékba kapott vouchert honlapunkon kell regisztrálnod, majd megkapod emailben azt az utalvá...elolvasom
Nem látom a voucheremen a szolgáltató elérhetőségét, miért?
Ha konkrét élményre szól a vouchered, ez valószínűleg azért lehet, mert nem regisztráltad még be ...elolvasom
Regisztrálni/aktiválni szeretném voucheremet, de azt írja ki, hogy a voucher nem található vagy lejárt voucher. Mit tegyek?
Amennyiben Foxpost automatánál vagy futárnál fizetted rendelésed az átvételkor, akkor pár nap elt...elolvasom