Mikor kapott utoljára wellness hétvége kupont ajándékba? - elmenyplaza.hu
 • wellness-hetvege-kupon-ajandekba
  2019. MÁJUS 17.

  Mikor kapott utoljára wellness hétvége kupont ajándékba?

  Magyarországon talán a legnépszerűbb élményajándéknak számít a wellness hétvége, ugyanis ezeket a kuponokat keresik fel a legtöbben. Nem véletlen, hiszen még ha közhelynek is hangzik, a mai rohanó világban sokkal egészségesebb tudd lenni egy ilyen szünetet tartani, mint elsőre gondolnánk. Ráadásul többről van itt szó, mint maga az ajándék tárgya. Még a kényelmes szállás és a jó meleg gőzfürdők is elsősorban arra adnak lehetőséget, hogy minőségi, stresszmentes időt tölthessünk el azzal az emberrel, akit a legjobban szeretünk a világon. Úgyhogy amennyiben úgy érezzük, hogy már bőven ránk férne egy kis pihenő, vagy, hogy rég mozdultunk ki kettesben párunkkal, akkor érdemes lehet nekünk is választani egyet a megannyi wellness kupon közül.

  Wellness szállodák Magyarországon: milyen a választék?

  Amennyiben wellness ajándékutalvánnyal szeretnénk meglepni magunkat vagy ismerőseinket, nem kell amiatt aggódnunk, hogy vajon ráérnek-e vagy sem, ugyanis nekünk annyi a dolgunk, hogy a kupont vásároljuk meg. Az időpontról, és a legtöbb esetben még a szállodáról is az ajándékozott dönthet. A teljesség igénye nélkül ilyen élményajándékok között válogathatunk, ha úgy döntünk, hogy egy wellness hétvégével szeretnénk meglepni valakit:


  • Amennyiben kirúgnánk a hámból, akkor egy négycsillagos wellness élménycsomaggal 9 különböző hotel közül dönthetjük majd el, hogy hol szeretnénk egy igényes, lazulós hétvégét eltölteni. Időjárástól és évszaktól függetlenül ugyanolyan jól érezhetjük magunkat ezeken a szállásokon, mivel összesen több, mint 100 wellness elemet tartalmaznak. Így aztán csak a bőség zavarától kell „tartanunk”.


  • Ha pedig nászajándék ötleteket keresünk egy ifjú párnak, akkor egy nászutas álompihenés csomaggal nehezen tudunk mellélőni. Ezzel a kuponnal 7 olyan szálloda közül válogathatnak majd, amelyek a kényeztető wellness programokon kívül a romantikus, és elegáns környezetre is adnak.


  • Egy kis privát luxuson is részt vehetünk kedvesünkkel Zalakaros szívében. Idilli környezet, ínycsiklandó ételek, amelyek a Garabonciás farmról származnak, és egy minden kívánságunkat leső személyzet fogad majd minket, ha úgy döntünk, hogy ezt a wellness kupont választjuk. A hétvége során a szálloda legnépszerűbb szobájában szállhatunk meg, ahol hatalmas körágy és személyes jacuzzi is vár majd ránk. Ezenfelül pedig egy privát gyertyafényes vacsorán és egy éjszakai fürdőzésen is romantikázhatunk a kiszemeltünkkel!


  • Persze ha olyan ismerősnek nézünk ajándékot, akinek a valódi pihenés csak a természet lágy ölében történhet meg, akkor ilyen szálláshelyek közül is válogathatunk: túrák, erdei séták, friss levegő…néha nem is kell ennél több. Úgyhogy ha olyan helyen szeretnénk pihenni, ahol egy kis időre teljes mértékben megfeledkezhetünk a nyüzsgő városok zajától, akkor ott a helyünk valamelyik természetközeli szállásnál.


  • Ha ragaszkodunk a természetközeli vonalhoz, akkor Magyarország első zöld szállodájánál is megszállhatunk: az Ökopark Panzió egy teljesen allergénmentes szállást tud biztosítani a Szarvaskői várrom és az Eger-patak közelében, ahol biomatracon tölthetjük majd az éjszakát. A panzió környezete pedig magáért beszél: változatos élővilágot, védett növényfajtákat, és különleges ásványokat is megcsodálhatunk ebben az érintetlen oázisban. A természet szerelmeseinek majdhogynem kötelező élmény.


  • A nem mindennapi élményekre való lehetőségek még itt sem állnak meg. Mit szólnánk ahhoz, ha például egy valódi kastélyban tölthetnénk az éjszakát? A Puchner Kastélyszálló Vendégházban vagy a Gróf Degenfeld Szőlőbirtokon mi is átélhetjük egy hétvége erejéig, hogy milyen a főúri élet! Tulajdonképpen nem csak egy wellness hétvége előnyeit élvezhetjük: a XVIII. és XIX. századi épületek betekintést is nyújtanak egy fényűző korszaknak a világába.


  • Amennyiben inkább borkóstolással és gourmet fogások elfogyasztásával szeretnénk tölteni a hétvégét, akkor a Jackfall Fogadó és Apartman a villányi borvidék legjavát tudja nyújtani nekünk. A menü már ránézésre is étvágygerjesztő, és akkor még nem is beszéltünk az ételek ízeiről!


  • Természetesen last minute wellness ajánlatok között is szétnézhetünk. Ezek az akciós wellness szállások abban segítenek nekünk, hogy megtaláljuk azt az olcsó nyaralást, amire előbb-utóbb mindenkinek szüksége van. Ezzel a kuponnal 10 különböző szálloda közül válogathatunk, de arra viszont figyeljünk, hogy ennél a csomagnál 5 napon belül fel kell használni a kupont, hogy érvényes legyen!


  Amennyiben még több wellness hétvége kupont szeretne megnézni, azt ezen az oldalon megteheti.