ÉlményCsomagok

ÉlményCsomagok

Amennyiben szeretné ajándékozottjára bízni a választást, úgy élménycsomagjaink között igen sokszínű meglepetés lehetőség közül válogathat. Extrém, Adrenalindús vagy éppen Pihentető? Több mint 20 féle csomag áll rendelkezésére.

Élmények

START

26 férfiaknak szóló egyedi élmény egy csomagban

Start

9 különleges élmény Pároknak

BÁZIS

17 férfiaknak szóló egyedi élmény.

Prémium

6 különleges élmény Pároknak

Bázis

14 különleges élmény Pároknak

Exkluzív

9 különleges élmény Pároknak

Listázva: 1-6 / 6 találatból
Ha ajándék ötleteket keres, de ugyanakkor nem tudja, hogy minek örülne legjobban ismerőse, akkor az ajándék élménycsomagokat Önnek találták ki. A lényegük egyszerű: ha az élménypláza kínálata közül valamelyik élménycsomagot ajándékba adja, akkor az ajándékozott több lehetőség közül maga döntheti el, hogy az élményajándék kupont mire váltja be. Így aztán nem kell tartani attól, hogy nem a legjobb lehetőséget választotta ki!

Amennyiben élménycsomagot férfiaknak keres, akkor biztos, hogy megtalálja majd kedvencét a következő programok közül: versenyautó tesztvezetés ajándék vezetéstechnikai tréninggel, élménylövészet kuponok, tandem siklóernyőzés, szabadesés szimulátor Budapesten, Boeing 737 repülőgép szimulátor vezetés, vagy akár hatalmas méreteket öltő Monster Truck vezetés! És még ezek sem fedik le az összes élményajándék lehetőséget!

Ellenben ha élménycsomagot nőknek keres, akkor olyan élményajándék utalványok közül válogathat, mint: természetközeli szálláshelyek egy kis pihenéshez a természetben, wellness csomagok masszázzsal, étkezés egy egyedi „főzz magad étteremben” a Budapest Makery jóvoltából, és még helikopter sétarepülés kupont is ajándékba adhat!

Amennyiben pároknak keres ajándékot, akkor egy páros élménycsomag szerelmeseknek is rengeteget nyújthat. Hogy hangzik egy már biztos régóta tervezett romantikus wellness hétvége kettesben? Last minute wellness ajánlatokkal az összes akciós wellness szálloda elérhetővé válik. De persze ha picit aktívabb pihenésre vágyik a kedves pár, akkor egy canyoning túra Bovecben, Szlovénia területén, vagy egy közös Quad túra a Mátra offroad terepein nem fog csalódást okozni.

Ha nincs teljesen tisztában ismerősének az érdeklődési körével, akkor egy Hungaroring élményvezetés vagy más sportautó tesztvezetés csomagtól biztos, hogy leírhatatlan örömöt tud majd okozni. Az sem baj, ha nincs otthon a különböző kocsik terén: az már az ajándékozott dolga lesz, hogy melyiket választja, amikor az élményautózást ajándékba kapja!

Ismerősének régi vágya a repülés? Ezt is valóra válthatja olyan élményajándék kuponokkal, mint a motoros siklóernyő repülés!

De ha inkább a vizet szereti, akkor mit szólna vajon egy jetski kuponhoz vagy flyboard bérléshez?

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom