A legegyedibb születésnapi ajándék ötletek - elmenyplaza.hu

Blog

 • egyedi-szuletesnapi-ajandek-otletek
  2019. JÚLIUS 04.

  A legegyedibb születésnapi ajándék ötletek

  Nehéz dolog tökéletes szülinapi ajándékot találni. Mindannyian olyat szeretnénk átadni a szeretteinknek, ami eltér a szokásostól, és egyértelműen jelzi, hogy sokat gondoltunk az illetőre. Talán az egyik legegyedibb dolog, amivel meglephetjük az ünnepeltet, az az, ha élményt adunk ajándékba neki. De mégis milyen élményt? A következőkben 10 olyan szülinapi ajándék ötletet fogunk felsorolni, amivel szinte biztos, hogy levehetjük a születésnapost a lábáról.

  Szabadesés szimulátor kupon: extrém élmény ajándék az adrenalinvadászoknak

  Amennyiben ismerősünk folyton az újabb, adrenalinnal teli kalandokat keresi, akkor ennél ideálisabb ajándékot nehezen találhatunk neki. A szélcsatornás lebegés egy (teljesen biztonságos körülmények között zajló) 16 000 méteres szabadesésnek felel meg. A szél sebessége 200 és 250 km/h között mozog a szélcsatornában, úgyhogy tényleg olyan érzést nyújt, mintha kiugrottunk volna egy mozgó repülőből!


  Boeing 737 repülőgép szimulátor vezetés: ilyen érzés kapitánynak lenni

  Ha a szabadesés helyett inkább a vezetés érdekli az ismerősét, és mindig áhítattal figyelte a masszív repülőgépek felszállását, akkor ezt az ajándékot neki találták ki. A szimuláció során a résztvevő majdnem bármelyik nagyvárost megtekintheti a pilótafülkéből, és több repülési szituációban is próbára teheti magát.


  Élményvezetés ajándékba: örülni fognak a versenyautók szerelmesei

  Egy élményvezetés kuponnal garantáltan megtalálhatja a tökéletes ajándékot annak az ismerősének, aki már gyerekkora óta rajongója a nagy teljesítményű, száguldozó kocsiknak. Legyen szó drift, rally, amerikai izomautó, vagy sportautó vezetésről, szinte biztos, hogy barátjának lehetősége lesz álmainak kocsiját kipróbálni!


  Élménylövészet kupon: irány a lőtér!

  Remek ajándék azoknak, akik élőben is kipróbálnák azokat a fegyvereket (többek között a Glock 17 öntöltő maroklőfegyver, az UZI géppisztoly, vagy az M16 gépkarabély), amiket eddig csak a mozivásznon láttak. Az élménylövészet kuponok ezért általában egy-egy film tematikájára támaszkodnak, így egymás után többféle fegyverrel is tesztelheti az ünnepelt, hogy mennyire tud pontosan lőni.


  Moziterem bérlés kupon: privát „gaming party” a mozivásznon

  Amennyiben barátja rendelkezik Xbox vagy Playstation játékkal, akkor egy ilyen kuponnal olyan felbontásban játszhat, mint még soha. Akár egyedül, akár barátokkal, egy ilyen ajándékkal garantált az egyedi játékélmény!


  Offroad quad túra: ha egy kis friss levegőre vágyik

  Ha inkább szabadtéri ajándékot keres, akkor egy offroad quad túrával nehezen tud mellélőni. A quadok rendkívül felhasználóbarát járműnek számítanak, amiket előzetes tapasztalat nélkül is gyorsan meg lehet szokni. Eközben pedig olyan gyönyörű tájakban gyönyörködhet az ismerőse, mint a pilisi dombvidék!


  Szabadulószoba kuponok Budapesten: amikor összejön a társaság

  Ha többen is megszeretnék lepni az ünnepeltet, akkor erre remek alkalmat adnak a budapesti szabadulószobák. Itt is csak a bőség zavarától kell tartanunk, ugyanis rengeteg különböző tematikájú szoba közül választhatunk. Ilyen például a Fűrész, a Sherlock Holmes, vagy a Keresztapa szabadulószoba.


  Wellness kupon ajándékba: amikor biztosra akarunk menni

  A legnépszerűbb ajándékok között szinte mindig meg lehet találni a wellness kuponokat. Érthető, hiszen szinte bárki lehet olyan életszakaszban, hogy jelenleg egy wellness hétvégének örülne a legjobban. Pároknak különösen jó élmény ajándék, úgyhogy ha már régóta keressük az alkalmat, hogy kedvesünkkel elutazzunk egy pár napra, akkor itt a lehetőség.


  Csokoládé bonbon készítő tanfolyam: kényeztetés az édesszájúaknak

  Valószínűleg kevés ember nem örülne egy ilyen ajándéknak, de biztos akad olyan barátunk az ismerősi körünkben, akinek minden vágya egy ilyen főzőtanfolyamon részt venni. A „kurzus” során többféle csoki alapú bonbonnak a titkát meg lehet tanulni, és még forró csokit is készíthetünk. Az elsajátított tudást pedig az otthoni konyhában is lehet kamatoztatni!


  Vitorlás kirándulás a Balatonon ajándékba: mindenki a fedélzetre!

  A jó idő beköszöntésével különösen jó élményt tud nyújtani egy ilyen ajándék. Remek program családoknak, pároknak, és baráti társaságoknak egyaránt. Ha pedig valamelyik résztvevőt a lazuláson kívül a vitorlázás, mint vízi sport is érdekel, akkor a hajókapitánytól megtanulhat egy-két trükköt!  Úgy érzi, hogy nem találta meg azt, amit keres? Még ennél is több egyedi szülinapi ajándék közül is válogathat!

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom