Férfiaknak keres élmény ajándékokat? - elmenyplaza.hu

Blog

 • elmenyajandekok-ferfiaknak
  2019. JÚLIUS 17.

  Férfiaknak keres élmény ajándékokat?

  Kollégák, barátok, édesapák, férjek: a következő ajándékok leginkább nekik szólnak. Úgyhogy ha eddig lázasan böngészett az ügyben, hogy valamelyik férfi ismerősének találjon egy egyedi ajándékot, akkor talán tovább nem is kell keresnie. Nézze át felsorolásunkat: ki tudja, lehet, hogy pont valami hasonlónak fog a legjobban örülni az ajándékozott!

  Élménycsomag ajándékba: amikor tényleg nem tud dönteni

  Az ajándékozásnak még mindig az a legbiztosabb formája, amikor az ajándékozott személyre bízzuk a választást. Tehát amikor nem tudjuk, hogy például melyik sportautót szeretné a leginkább kipróbálni az illető, akkor jobb, ha egy élménycsomaggal lepjük meg ismerősünket. Egy ilyen csomagban ugyanis több kupon is található, amelyek közül majd a barátunk választhatja ki, hogy melyik az, ami számára a legszimpatikusabb.


  BMW drift autó vezetés ajándékba: mennyire tud majd „sodródni”?

  Ha ismerősünk imádja a német autókat, és mindig is ki akarta próbálni a driftelést (drift = sodródás), akkor nehéz lenne ennél jobb ajándékkal meglepni. Ráadásul ajándék vezetéstechnikai oktatás is jár ehhez az élményvezetés kuponhoz, úgyhogy biztos, hogy a legtöbbet kihozhatja majd a résztvevő a BMW E46 AC Schnitzer drift versenyautóból.


  Renault forma autó vezetés: ilyen érzés Forma 1 pilótának lenni

  A Kiskunlacházi repülőtéren található a DRX Ring versenypálya, ahol a szerencsés résztvevő a széles terepen teljes mértékben kiélheti magát egy Renault forma autóval. Ezt az autót olyan pilóták vezették már, mint Sebastian Vettel és Nico Rosberg!


  Lamborghini Gallardo vezetés: száguldozás egy olasz legendával

  Egy bivalyerős szupersportautó vár majd ismerősére, hogyha ezzel az élményvezetés kuponnal ajándékozza meg! 510 Nm forgatónyomaték, 520 lóerős V10-es motor, és 320 km/h-es végsebesség…jobb, ha erősen kapaszkodik a kormányba, amikor megindul a rakéta-erejű Lamborghini Gallardo LP 550-2!


  Dodge Challenger Hellcat vezetés: hallott már Magyarország legerősebb izomautójáról?

  Vin Diesel személyes kedvencének számít ez a szörnyeteg, aminek elképesztő mennydörgéssel szól a hamisítatlan 6200 cm3-es, V8-as kompresszoros motorja. A fenevad gyomrában 707 lóerő vár arra, hogy kiszabaduljon a Hungaroringen, az EuroRingen, vagy akár a DRX Ringen!


  Tandemugrás kupon: talán nincs is ennél extrémebb élményajándék

  4000 méteres magasságból történő szabadesés egy mozgó repülőből. Ha ismerőse mindig a legbrutálisabb kihívásokat keresi, akkor lepje meg ezzel a tandemugrás kuponnal! Ráadásul az ugrást meg lehet örökíteni egy szelfibottal készült felvétellel is, úgyhogy a légzetelállító tájat is újra lehet nézni, ami a bátor résztvevő elé tárul az élmény alatt.


  Buborékfoci Budapesten: önfeledt szórakozás a haverokkal

  Ha összetudunk szedni egy nagy baráti társaságot, akkor egy igazán különleges kikapcsolódásban lehet részünk. Nem sokan ismerik a buborékfocit, de akik kipróbálták szinte mind egyetértenek abban, hogy elképesztően szórakoztató. A játék lényege az, hogy mindenki belebújik egy olyan óriás buborékba, amiből csak a lába lóg ki. Ily módon minden csapattag kellő védelmet kap az esések ellen, amire szükség is lesz: egymást fellökve kell közelebb jutni az ellenfél kapujához! Elképesztően vicces látványt tudnak nyújtani a pályán pattogó játékosok.


  Koronglövészet Budakeszin

  Az élménylövészetnek egy olyan változata, ahol nem céltáblára, hanem mozgó célpontra kell lőni. Budakeszi és Budaörs között, Magyarország egyik legjobban felszerelt lőterén teheti majd próbára magát az ismerőse egy Blaser F3 vagy egy Rizzini S 2000 sörétes puskával. Amiatt sem kell aggódni, ha nincs semmilyen előzetes tapasztalatunk: minden résztvevő kap majd oktatást a helyszínen.


  Élménylövészet mesterlövész puskával

  Mit szólna ahhoz ismerőse, ha olyan fegyverekkel lőhetne, amelyek akár a több, mint 1 km-re lévő célpontokat is el tudják találni? Ezzel az élménylövészet kuponnal pont ilyen mesterlövész puskákat próbálhat majd ki, mint például az orosz Dragunov, vagy a „nagyágyúként” becézett Barrett M99!


  Paintball mérkőzés egy barlangban

  Egy ilyen élményajándék kuponnal konkrétan a föld alatt küzdhetünk meg barátainkkal. Kevesen mondhatják el, hogy paintball-oztak már egy barlangban! Felejthetetlen élmény, ami csapatépítőként is ideális program.


  Amennyiben úgy érzi, hogy ebben a felsorolásban nem találta meg azt, amit keres, akkor nézzen rá az Élménypláza többi élményajándékára is!

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom