Webáruházunk továbbra is zavartalanul üzemel.
A megrendeléseket feldolgozzuk és természetesen eljuttatjuk vásárlóink számára.
A kiszállítással megrendelt élményajándékokat, ingyen szállítjuk ki!

Élményajándék ötletek férfiaknak

Sose könnyű olyan ajándékot találni, amivel leveheti a lábáról férfi ismerősét. Weboldalunkon pontosan azért hoztunk létre egy széleskörű élménykupon választékot, hogy megkönnyítsük a dolgát: ezek az ajándékok elsősorban férfiaknak lettek tervezve, de természetesen ízléstől függően bármelyik ismerősének szerezhet kellemes meglepetést.

-42%Akciós
-70%Akciós
-6%Akciós
-25%Akciós
-18%Akciós
További termékek betöltése

Mit szólna ahhoz ismerőse, ha álmai autójában vezethetne egy pár kört egy profi versenypályán? Ha úgy érzi, hogy az örömtől nem tudna mit kezdeni magával az illető, akkor egy élményvezetés a Hungarorigen vagy más versenypályán remek ajándék lehet férfiaknak születésnapra! Nem is gondolná, hogy hányféle sportautót, amerikai izomautót, és versenykocsit próbálhat ki egy élményvezetés kuponnal. Ferrari 458 Italia, Lamborghini Gallardo LP 550-2, Ford Mustang GT, Porsche 911, BMW E46 AC Schnitzer, de még Tesla Model S vezetésre is lehetősége lesz a szerencsés ajándékozottnak! Sőt, nálunk egyedülálló módon a 707 lóerős Dodge Challenger Hellcat vezetésére is lesz alkalma az ismerősének, ami jelenleg Magyarország legdurvább izomautója!

Ha másmilyen jellegű extrém élményajándékkal lepne meg valakit, akkor erre bőven lesz lehetősége az Élménypláza oldalán. Az egyik legnépszerűbb ilyen kuponunk a szabadesés szimulátor (más néven szélcsatornás lebegés). Ahogy a neve is sejteti, ezzel az ajándékkal férfi ismerőse átélheti a szabadesés élményét anélkül, hogy valóban kiugrana egy mozgó repülőből. Egész pontosan egy 16 km-es zuhanást élhet majd át az adrenalinvadász barátja, ami egyébként 3 ejtőernyős ugrásnak felel meg. Ha máris eszébe jutott olyan valaki, aki mindig új extrém élményeket szeretne kipróbálni, akkor ez egy remek ajándék ötlet a bevállalós férfiaknak!

Esetleg van olyan barátja, akik a kocsik és a szabadesés helyett inkább a videojátékok és fegyverek világa iránt érdeklődik? Akkor ismét jó hírrel tudunk szolgálni, ugyanis nálunk rengeteg élménylövészet kupon közül lehet válogatni. Csomagjaink ismert filmek és videojátékok „fegyver portfóliója” alapján készült, úgyhogy ha netán van olyan barátja, akinek minden vágya kipróbálni azokat a fegyvereket, amiket a Terminátorban, a Feláldozhatókban, a John Wickben, vagy akár a Call of Duty játéksorozatban látott, akkor most a legjobb élményajándékkal lepheti meg!