Exkluzív ajándékok nőknek és férfiaknak igazán különleges alkalmakra - elmenyplaza.hu

Blog

 • exkluziv-ajandekok-noknek-ferfiaknak
  2019. SZEPTEMBER 16.

  Exkluzív ajándékok nőknek és férfiaknak igazán különleges alkalmakra

  Mindannyiunknak az életében vannak olyan pillanatok, amelyek megérdemelnek egy különleges ünneplést. Szerencsére bőven tudunk válogatni olyan egyedi élményajándékok közül, amelyek megfelelnek ennek a célnak. A következőkben pont ilyeneket fogunk felsorolni: exkluzív élményautózások Budapesten és a városon kívül, partybusz és limuzin bérlés, és még olyan különleges járgányok bérlése, amelyekkel garantáltan felejthetetlenné tehetjük életünk legjelesebb eseményeit. Úgyhogy akár szalagavatóra, születésnapra, esküvőre, évfordulóra, vagy netán legénybúcsúra vagy lánybúcsúra keresünk egyedi ajándék ötleteket, a következő listából biztosan meríthetünk inspirációt. Nekünk már csak azt kell eldönteni, hogy vajon melyik élményajándék kupon felelhet meg legjobban az adott esemény méltó megünneplésére!

  BMW i3 bérlés: egy környezettudatos élményvezetés

  A BMW i3 a híres német gyártónak egy elképesztően sikeres autója, és egyben a cég első próbálkozása egy tömeggyártott zöld kocsival. 2013-ban került először piacra, és már egy évvel később több díjat is megnyert: 2014-ben az „Év Zöld Autójának” választották meg, de az „Év Legjobb Autó Design-ja” díjat is ő nyerte meg. Az Egyesült Királyságokban a „Legjobb Autó” díj is őt illette. Az elismerések sorozata az eladási számokban is megmutatkozott, ugyanis 2014 és 2016 között az összes zöld autó közül a harmadik legsikeresebb kocsi volt.

  Ebből is látszik, hogy a BMW i3 csöppet sem egy átlagos autó: a felelős, környezettudatos gondolkodásnak és a vezetés örömének mondhatni ideális ötvözete. Úgyhogy ha valami különleges alkalom adtán részt vennénk (akár négyen) egy exkluzív élményvezetésen, akkor ebben a remekműben nem fogunk csalódni. A BMW i3-at kipróbálhatjuk Budapest utcáin, de akár egy hétre kibérelhetjük, ha körbeszeretnénk utazni a Balatont!


  Fiat 500 bérlés Budapesten és környékén: stílus és cukiság egy fedél alatt

  A Fiat 500 több mint egy autó: egy ilyen elegáns, stílusos, „cuki” kis autót vezetni életérzés. A „Bambino” (baba) becenévre hallgató kis autó a régi Fiat modellnek az újragondolt változata, ami 2007-es megjelenése óta több, mint 40 díjat szerzett: többek között az „Év Autója” és a „Világ Legszebb Autója” díj is őt illette. Legyen szó budapesti városnézésről, balatoni kirándulásról, vagy egyszerű csavargásról, a Fiat 500 vezetése mindig kellemes kaland.


  Limuzin bérlés Budapesten: így is lehet bulizni

  Néha jól tud esni, amikor belecsempészünk egy kis luxust az életünkbe, főleg ha valami különleges eseményt szeretnénk megünnepelni. A limuzin bérlés népszerű élményajándék kupon születésnapra, frissen leérettségizett társaságok számára, de akár egy esküvőre is. Ráadásul még az sem jelent akadályt, ha sokan érkezünk, ugyanis akár 16-an is részt lehet venni ezen az egyedi élményen. A 10 méter hosszú limuzin látványa már önmagában mosolyt varázsolhat a szerencsés résztvevők arcára! Ezen kívül pedig egy ajándék fotózás is jár a limuzin bérlés mellé, hogy mindenképpen meg legyen örökítve az élmény.


  Partybusz bérlés Budapesten: amikor tényleg hatalmas társaság jön össze

  Ha egy igazán „ereszd el a hajam” bulizásra vágyunk, akkor ennél jobb élményt nehezen találhatunk a fővárosban. Akár egy 50 fős társasággal is kiereszthetjük a gőzt egy 18 méter hosszú Mercedes partybuszon! Gyakorlatilag olyan, mintha egy privát, mozgó szórakozóhelyre érkeznénk meg: mi válogatjuk meg, hogy kikkel szeretnénk bulizni. Remek ajándék lánybúcsúra vagy legénybúcsúra, de akár születésnapra is. Különösen jó ötlet meglepetés bulira is, ha megszeretnénk lepni az ünnepeltet egy nagyobb társasággal!


  Budapesti városnézés klasszikus „Oldtimer” veterán autóval

  Egy igazán exkluzív élményvezetés, ahol igazán arisztokrataként érezhetik magukat az utasok. Egy privát sofőr figyel majd minden óhajunkra és sóhajunkra az utazást illetően, amelynek során egy 1954-es, króm-fekete színű Citroen Traction Avant limuzinnal ismerkedhetünk meg közelebbről.

  És még ez sem minden, mivel egy igazi „neo-klasszikus” luxusautót is választhatunk: ez a Panther De Ville! Csupán 59 darabot gyártottak ebből a gyöngyszemből, amelynek olyan tulajdonosai is voltak, mint Elton John, a szaudi herced, de még a 101 Kiskutyákban is ezt az autót vezette Szörnyella De Frász!  Természetesen ha ennél több információra van szüksége a döntéshez, akkor nyugodtan nézze meg a felsorolt exkluzív élményajándék kuponok részleteit!

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom