Non Plus Ultra Csomag | Választható TandemSiklóernyőzés

  • /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínTöbb helyszín közül lehet választani
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható12 hónapig

Élmény leírása

Ez a Non Plus Ultra Csomag 3 fajta repülést tartalmaz, melyek közül egyet választhat a szerencsés repülni vágyó:

- 60 -120 perces hegyi repülés: Egy kisebb hegyi túra után kipróbálhatja, hogy milyen érzés egy profi tandempilótával akár 120 percig lebegni több száz méter magasan. (Ez a program egész évben elérhető januártól decemberig.)

- 60 - 120 perces termik repülés: Hegyről vagy igény esetén csörlőpályáról repülhetnek, ahol a termikek, azaz a felszálló meleg levegő segítségével több száz, de inkább 1000-3000 méter magasra is felmehetnek. (Ez a program márciustól nagyjából október végéig vehető igénybe, mert ebben az időszakban elég erősek a termikek)

- 60 - 120 perces siklóernyős távrepülés: Amikor sikerül a start után termik repüléssel 1000-2000 méter magasra felemelkedni, utána pedig képesek 5-10-20 km-t siklani erről a magasságról.
​Itt kezdődik a távrepülés. Amikor nem ott szállnak le ahonnan felszálltak, hanem valahol egészen máshol. Amikor a siklás közben újabb termiket találnak és azzal megint felemelkednek, még messzebbre repülnek. Így akár 50-100 km távolságra is elrepülhetnek. Habár minden repülés nagyon élvezetes, ez az ami a legnagyobb kaland. A távrepülés élménye leírhatatlan. Itt már nem csak a nagy magasságról van szó, és nem csak megtett km-ekről beszélünk, hanem olyan élményekről és látványról, amit csak nagyon kevesen tapasztalhatnak meg. (Ez a program márciustól nagyjából október közepéig vehető igénybe, mert ebben az időszakban elég erősek a termikek a távrepüléshez)

Időpontegyeztetés

Az élmény voucher tartalmazza partnerünk elérhetőségeit, melyeken vásárlást követően időpontot lehet egyeztetni. Az év bármely napján, hétköznap vagy akár hétvégén is lehet repülni amikor az időjárás megengedi.

Helyszín leírás

A program időjárásfüggő, ezért az időpontot és a helyszínt rendszerint az éppen aktuális szélirány határozza meg. Budapest és környéke (Hármashatárhegy) Gödöllő és környéke (Kartal csörlőpálya), Vértes (Csákberény csörlőpálya), Vértesszőlős, Csobánc (Badacsony).

Részvételi információk

Az élmény vouchere 1 fő 60-120 perces kiválasztott repülését tartalmazza.

Kiegészítő információk

Minimum korhatár 7 év. A repülésben 25kg-nál nehezebb és 100kg-nál könnyebb személyek vehetnek csak részt. Futni tudás szükséges, illetve minden olyan krónikus betegségről tájékoztatni kell a pilótát, ami befolyásolhatja a repülést (cukorbetegség, epilepszia, stb.). Napszemüveg, sportos szélálló öltözet és zárt cipő szükséges minden évszakban.

  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
65.000,- Ft

Másoknak ez is tetszett még