Puskaporos Segway Túra - Az első hegyi kihívás

  • /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínMiskolc-Lillafüred
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható12 hónapig

Élmény leírása

Ha már sok volt a gyaloglásból, érdemes segway-re pattanni és rendhagyó módon, két keréken felfedezni a festői szépségű környéket. Ez a program a Lilla túrán megedzettek következő lépcsőfoka, amikor a felújított Lillafüredi Függőkerten és a régi kohász falun, Felsőhámoron keresztül jutnak el célúkig, a páratlan kilátást nyújtó Puskaporos sziklacsúcsig. Miután a tanulópályán elsajátította az alapokat és megvan a kellő magabiztosság és tapasztalat, túravezetővel indulnak útnak.

Időpontegyeztetés

Az élmény vouchere tartalmazza szolgáltató partnerünk elérhetőségét, melyen a vásárlást követően időpontot lehet egyeztetni.

Helyszín leírás

A program helyszíne Magyarország egyik legszebb természeti környezetében, festői szépségű tájon, a Bükk-hegység lábainál húzódó Szinva-völgyben, a Szinva-patak és a Garadna-patak összefolyásánál található. Érintetlen természetben, több mint kéthektáros területen, a Bükki Nemzeti Park területén fekszik.

Részvételi információk

A voucher 1 fő 1,5 órás segway túráját tartalmazza. A gyerekek 8 éves koruk körül már önállóan is tudják használni a gépeket.

Kiegészítő információk

A Segway azért fantasztikus, mert bár egy gép, ösztönösen mégis úgy egyensúlyoz, ahogyan az emberek, így függõleges helyzetben tud maradni akkor is, amikor előredől. Pedig csak két kereke van. Sem gáz, sem fék nem kell a haladáshoz, csak testbeszéddel irányíthatja a gépet. A járgányba sok technológiai érdekességet sűrítettek bele, ezt azonban menet közben észre sem veszi. Giroszkópok érzékelik, amikor a Segway dőlni kezd. Az információ a kerekeket a megfelelõ irányba és megfelelõ sebességgel hajtó, motort vezérló számítógépbe kerül, így a Segway megőrzi egyensúlyát.

  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
7.990,- Ft

Másoknak ez is tetszett még