Egyedi ajándék ötletek szülinapra és más jeles alkalmakra - elmenyplaza.hu

Blog

 • egyedi-ajandek-otletek-szulinapra
  2019. MÁRCIUS 24.

  Egyedi ajándék ötletek szülinapra és más jeles alkalmakra

  Nem mindig egyszerű dolog az ajándékozás. Amikor ismerőseinknek és szeretteinknek szeretnénk örömöt szerezni, olyan ajándékot keresünk, ami személyes, és azt adja át, hogy gondoltunk az illetőre. A következőkben olyan egyedi élmény ajándék ötleteket mutatunk be, amelyek bőven túlmutatnak a sablonos megoldásokon!


  VR játékok Budapesten: élmény egy másik világban

  Akár érdekli ismerősét a videojátékok, akár nem, a virtuális valóság adta lehetőségek szinte mindenki számára tudnak egyedülálló élményt biztosítani. Remek élmény ajándék gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, de a legjobb, ha már egy kisebb csoportot össze tudunk szedni, hogy többen is játszhassunk egymással (vagy egymás ellen) egy másik világban!


  Saját moziterem bérlés Budapesten

  Ha ismerősei között akad olyan, aki rajong a videojátékokért, akkor ennél nehéz jobb egyedi ajándékot találni neki. Saját moziterem bérléssel most egy 25 m2-es mozivásznon, 5.1-es hangrendszerrel próbálhatja kedvenc konzol játékát. Nem beszélve arról, hogy akár 20 fős csoporttal is igénybe vehető egy ilyen élmény ajándék!


  Túra ajándék ötletek a természet szerelmeseinek

  Nem is gondolná az ember, hogy Magyarországon mennyi lehetőség van túrázni. A különféle túra kuponok remek lehetőséget biztosítanak arra, hogy végre kimozduljunk a friss levegőre és megtörjük a hétköznapok monotonitását. Ráadásul nem csak gyalog járhatjuk be az országot, mivel egyes kuponokkal még rendhagyó járművekkel is megismerkedhetünk!


  Lovaglás kuponokkal bárki kaphat egy kis betekintést a lovaglás világába

  Ha ismerősei között akad olyan, aki mindig is arról álmodozott, hogy kipróbálja a lovaglást, akkor most ilyen élmény ajándékkal is meglepheti. Egy lovaglás tanfolyamon bárki elsajátíthatja az alapokat, így a korábbi tapasztalathiánytól sem kell tartani.


  Adott már valakinek workshopot ajándékba?

  Talán az egyik legjobb lehetőség, ha pároknak keres ajándék ötleteket. A különféle workshopok során (legyen az egy páros főzőtanfolyam, szappankészítés, vagy netán bio gyógyszerkészítés) közös munkával sajátíthatunk el olyan gyakorlatias tudást, amelyet utána saját otthonunkban is kamatoztathatunk!


  Élményfotózás és –videózás ajándékba: az örökké tartó szuvenír

  Remek ajándék családoknak és baráti társaságoknak. Legyen szó családi fotóalbumról, tematikus fotósorozatról ahol Bosszúállóként pózolunk, vagy netán saját, miniatűr 3D-s szobrunk elkészítéséről, ezek az egyedi ajándékok remek ötletnek bizonyulnak, ha valami személyeset szeretnénk átadni.


  Íjászat és baltadobálás kuponok: a garantált adrenalin

  Ha ki akarunk mozdulni és kipróbálnánk valami rendhagyó, végtelenül szórakoztató sportot, akkor ennek minden téren meg tud felelni az íjászat és a baltadobálás. Azon kívül, hogy leírhatatlanul kellemes érzés eltalálni az elénk táruló célpontokat, az amerikai harci íjászat során akár egymás ellen is játszhatunk erre külön megtervezett nyilakkal!


  Labdajátékok kicsiknek és nagyoknak

  Nem csak a klasszikus foci meg a kosárlabda létezik a világon. Olyan élmény ajándék kuponokat is találhatunk, amelyekkel kipróbálhatjuk a futballnak több újragondolt verzióját is! Ilyen például a darts foci, a biliárd foci, vagy a buborék foci, ahol egy felfújt buborékba bújva kell a játékosoknak teljesíteniük!


  Kreatív hobbi ajándékok a művészlelkeknek

  A kreatív élményfestés legnagyobb előnye, hogy akár van tapasztalatunk, akár nincs, így is úgy is szabadjára engedhetjük a bennünk rejlő kreativitást. Egy ilyen élmény ajándék kuponnal olyan kurzuson vehetünk részt, ahol bár kapunk instrukciókat és iránymutatást, alapvetően teljesen szabad kezet kapunk ahhoz az elkészítendő mesterműhöz, amit haza is vihetünk magunkkal. Remek ajándék ötlet pároknak is!


  Téli élmény ajándékok Magyarországon

  Hazánkban is kihasználhatjuk a téli világ adta lehetőségeket. Kipróbálhatjuk például a jégvitorlázást a Balaton megfagyott felszínén, részt vehetünk egy Snow Scooter túrán a Mátrában, de akár szánkós élményeinket is felidézhetjük egy Volkswagen szánkó bérléssel Normafán! Ezenfelül pedig pároknak is találhatunk egyedi ajándékokat: nincs is jobb annál, amikor kedvesünkkel összebújunk egy lovasszán túra során, miközben az elénk táruló téli tájban gyönyörködünk!


  Tűzijáték csomagok különleges alkalmakra

  Ha valami igazán grandiózust keresünk, akkor ennél aligha találni nagyobb durranást. Egy valóban egyedi ajándék születésnapra, esküvőre, vagy életünk bulijára!  Nehezére esik választani? Ezen az oldalon megnézheti az összes felsorolt egyedi élmény ajándék részleteit!

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom