Versenyautó Szimulátorok

Versenyautó Szimulátorok

A versenyautók szerelmesei itt megtalálnak mindent ami egy igazi szimulátoros élményhez szükséges. Forma-1, Rally vagy akár WTCC, a legjobb szimulátorközpontok állnak rendelkezésre vendégeink számára és persze van ahol már VR technológiával.
Nincs találat a keresési paraméterek szerint!
Versenyautó szimulátorokkal Budapesten csodálatos élményajándékokat adhat a versenykocsik szerelmeseinek.  Több száz autó és élethű pályák várják majd ismerősét! Olyan forma 1-es szimulátor játékokat próbálhat majd ki, ahol tényleg olyan érzés vezetni, mintha forma 1 pilóta lenne. Az élménypláza versenyautó szimulátorok a legmodernebb technológiával egy felejthetetlen 3D-s élményt képesek nyújtani. Rally szimulátor játékok, WTCC szimulátor…tegye próbára tudását Ön is vagy lepjen meg valakit egy ajándék versenyautó vezetéssel!

A szimulátor játékok Budapesten ideális egyedi ajándék ötleteket nyújtanak mindazoknak, akik nem egy mindennapi élményajándékkal lepnék meg ismerőseit. Remek ajándék gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt! Az élménypláza oldalán 3D-s verseny szimulátorokat és forma 1 szimulátor játékokat is kipróbálhat. Ez a budapesti szimulátor terem Közép-Európa egyetlen olyan szimulátor központja, ahol egymás ellen is versenyezhetnek!
Válasszanak kedvenc csapatot, pályát, és máris egy teljes formula 1 szimulátor élményben lehet részük, ahol akár a brit nagydíj pályáján is összemérhetik tudásukat. Melyik autó szimulátor kupont fogja választani?

Egy forma 1 szimulátor Budapesten közel sem egy mindennapi program: az élménypláza egyben az egyedi ajándékok boltja is, ahol a megszokottól eltérő meglepetésekkel is megajándékozhatja szeretteit. Ha különleges alkalom közeledik, adjon élményt ajándékba egy Önhöz közel álló személynek, akkor tovább nem is kell keresnie. Itt bőséges választékban találhat egyedi ajándék ötleteket nőknek vagy férfiaknak, legyen az születésnapra, karácsonyra, ballagásra vagy más jeles eseménynek a megörökítésére. Miért ne lehetne a következő meglepetése egy versenyautó szimulátor Budapesten? Ha például Rally szimulátort keres, vagy ismer olyat, akinek minden álma kipróbálni egy WTCC szimulátort, akkor ne habozzon választani az élménypláza autós szimulátor kuponjai közül! Biztos, hogy van olyan ismerőse, aki örülne egy ajándék versenyautó szimulátor vezetésnek!

Mint láthatja, a versenyautó szimulátorokkal Budapesten olyan élmény ajándékozhat ismerőseinek, ahol azt is átélhetik, hogy milyen lehet forma 1 pilótának lenni. Ilyen 3D-s verseny szimulátorokat nem sok helyen lehet találni: használják ki a lehetőséget, és érezzék jól magukat!