Helikopter Szimulátorok

Helikopter Szimulátorok

Még sosem ült repülőn? Esetleg már ült de a helikopter valahogy kimaradt az életéből? Most itt az alkalom, hogy ezzel az egyedi élménnyel a pilóták bőrébe bújva a magasba emeljen egy ilyen vasmadarat.

Élmények

Nincs találat a keresési paraméterek szerint!

Szimulátor játékok Budapesten? Ezekkel az egyedi ajándékokkal gyerekeknek, férfiaknak, de nőknek is felejthetetlen élmény ajándékot adhat. Forma 1 szimulátor játékok, repülőgép szimulátor vezetés, szabadesés szimulátorok Budapesten, szélcsatornás lebegés kuponok, és virtuális valóság játéktermek várnak Önre elképesztően látványos VR játékokkal Budapesten! Az élménypláza egyben az egyedi ajándékok boltja is: melyiket fogja választani?

Versenyautó szimulátorokkal Budapesten csodálatos élmény ajándékokat adhat a versenykocsik szerelmeseinek.  Több száz autó és élethű pályák várják majd ismerősét! Olyan forma 1-es szimulátor játékokat próbálhat majd ki, ahol tényleg olyan érzés vezetni, mintha forma 1 pilóta lenne: az élménypláza versenyautó szimulátorok a legmodernebb technológiával egy felejthetetlen 3D-s élmény ajándékot képesek nyújtani. Rally szimulátor játékok, WTCC szimulátor…tegye próbára tudását és érezze jól magát!

Repülőgép szimulátor ajándékba? Ezzel is meglepheti ismerősét, vagy próbáljon ki Ön egy repülőgép szimulátort Budapesten! Nézze meg melyek az aktuális repülőgép szimulátor árak és vegyen irányt a (virtuális) egek felé!
Boeing 737 repülőgép szimulátor vezetéssel a világ legnépszerűbb utasszállító gépének a kabinjából ismerheti meg a világot egy olyan szögből, amit csak a pilóták szemei láthattak. Ha ismerősei között akad olyan, aki oda van a repülős szimulátor játékokért, akkor adjon kézenfekvő élményt ajándékba. A szimulátoros repülős játékok extrém élményeket is tartogatnak számára: a Boeing 737 repülőgép szimulátort még olyan helyzetben is kipróbálhatja, ahol motorhiba miatt fél hajtóművel kell végezni a leszállást. Az Airbus A320 szimulátorral egy másfajta utasszállító repülőgép játékot is kipróbálhat, a Cessna 172 repülés szimulátor játék pedig talán az egyik legjobb repülőszimulátor Budapest területén.

Volt már része VR élményben? Vegyen irányt egy virtuális valóság játékterembe, és élje át a videojátékok legmodernebb formáját! Érdeklődéstől függetlenül a VR játékok és a virtuális valóság szimulátorok mindenkit el tudnak kápráztatni, gyakorlatilag egy új világot fedezhet fel! A virtuális valóság játékokból több, mint 100-at is kipróbálhat: ideális élmény ajándék gyerekeknek, de férfiaknak is! Próbálja ki a virtuális valóságot Budapesten!

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom