BuborékFoci 20 fő részére 1 óra

  • /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínBudapest
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható12 hónapig

Élmény leírása

Egy baráti összejövetelre akar remek kikapcsolódást? Netán egy céges csapatépítő tréning számára szeretne remek programot találni? Felejthetetlen pillanatokkal szeretne gazdagodni, amire mindig szívesen fog visszaemlékezni? Akkor irány buborékfocizni! Ezt a különleges játékot még nem sokan ismerik, viszont akik igen, azok imádják! A csapat tagjai egy felfújható buborékba bújnak amiből csak a lábuk lóg ki...és már indulhat is a csapatos móka! Nézőként és játékosként egyaránt hangos kacagásokkal kísért szórakozást ígér a buborékfoci, és garantáltan sokáig fogják még emlegetni az így eltöltött időt.

Időpontegyeztetés

Az élmény voucher tartalmazza partnerünk elérhetőségeit melyeken vásárlást követően lehet időpontot egyeztetni.

Helyszín leírás

S hogy pontosan hol lehet játszani? Nos ott, ahol szeretne a csapat. Maguk is megválaszthatják a külső helyszínt vagy a termet, de ha erre nincs lehetőség partnerünk szivesen segít megtalálni a tökéletes 'játszóteret'.

Részvételi információk

Összesen 20 -an és egyszerre 10-en, azaz kétszer 5 fős csapatok formájában űzhetik a játékot, de tetszés szerint cserélgethetik egymást az egy óra során. Fellökni az ellenfelet egyébként nem csak hogy szabad, hanem egyenesen ajánlott, hiszen ez egy tökéletesen elfogadott módja annak, hogy a kapuhoz közelebb lehessen kerülni. Ha valaki elesik, megvédi a buborék és egyúttal mókásan odébb pattog. Az árak a helyszínbérlés díját nem tartalmazzák de partnerünk örömmel segít kiválasztani a megfelelő pályát.

Kiegészítő információk

Az ötletért egy norvég újságíró eszét kell dicsérni, aki 3 évvel ezelőtt kitalálta az egészet. Nem véletlen egyébként, hogy focinak hívják, mivel alapvetően ugyanazok a szabályok, mint a sima fociban: minél több gólt rúgni az ellenfél kapujába. A változás csak annyi, hogy a játékosok egy felfújható buborékban vannak amiből csak a lábuk van szabadon, így az esésektől megvéd a buborék, amire szükség is van, hiszen a játék lényege, hogy fellökjük a másikat ezzel teret csinálva az ellenfél kapujához. Igazán szórakoztató a buborékokkal szaladgáló játékosok látványa, főleg egy-egy esés után amikor fejjel lefelé érkezik az ember.

  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
24.000,- Ft

Másoknak ez is tetszett még