Csillag Terepsegway Túra Ebéddel

  • /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínBudapest, XII. kerület, Normafa
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható12 hónapig

Élmény leírása

Ez az egyedi off-road terepsegway túra Budapest egyik legszebb pontján várja a résztvevőket, a Normafán. A bázistól induló túra a Budai hegyek csodás vonalait követi, mindeközben gyönyörû a táj és lélegzetelállító panorámák nyílnak a városra. Budapest látványa innen egyedülálló élményt nyújt. A világ egyik legizgalmasabb városa fentről, de mégis a földről. Izgalom, nevetés, szórakozás és egy jó adag stresszoldó adrenalin várja!

Időpontegyeztetés

Az élmény vouchere tartalmazza partnerünk elérhetőségét, melyen vásárlást követően időpontot lehet egyeztetni. A túrák indulásának időpontja: 10:00 óra.

Helyszín leírás

A túra útvonala Jánoshegy és Hárshegy titkos ösvényein visz keresztül, azoknak ajánljuk akik kedvelik a kihívásokat. A Normakert Vendéglő közvetlenül a bázis mellett található a Normafa Síházban ahol a résztvevőt megvendégelik egy kiadós ebéddel.

Részvételi információk

A voucher 1 fő kb. 5 órás segway túráját tartalmazza és egy 5000 Ft értékű kupont, mely a helyszínen beváltható további élményekre. Bukósisak és egyéb védőfelszerelés, illetve (ha az idő rosszabbra fordulna túra közben) kesztyű és esőkabát is rendelkezésre áll. A túrákat szakképzett túravezetők irányítják és persze az ár tartalmazza a védőfelszerelést, az oktatást és az idegenvezetést is. A gyerekek 8 éves koruk körül már önállóan is tudják használni a gépeket, a kisebbek kis utánfutókban részesei lehetnek a túrának, a szüleik vontathatják őket, így az egész család részese lehet ennek az egyedülálló élménynek. Súlyhatár: 120 kilogramm. Az ár nem tartalmazza az erdőhasználati és balesetbiztosítási díjat, ennek összege 999.- Ft/fő/nap, mely a helyszínen fizetendő és és az aznap igénybe vett összes szolgáltatásra érvényes.

Kiegészítő információk

A Segway azért fantasztikus, mert bár egy gép, ösztönösen mégis úgy egyensúlyoz, ahogyan az emberek, így függõleges helyzetben tud maradni akkor is, amikor előredől. Pedig csak két kereke van. Sem gáz, sem fék nem kell a haladáshoz, csak testbeszéddel irányíthatja a gépet. A járgányba sok technológiai érdekességet sűrítettek bele, ezt azonban menet közben észre sem veszi. Giroszkópok érzékelik, amikor a Segway dőlni kezd. Az információ a kerekeket a megfelelõ irányba és megfelelõ sebességgel hajtó, motort vezérló számítógépbe kerül, így a Segway megőrzi egyensúlyát. A Segway HT egyensúlyoz, amikor 20 km/h sebességgel teper, nehéz cuccot cipel, szűk helyeken manőverezik, vagy mozdulatlanul egyhelyben áll. Kanyarodni menet közben olyan érzés, mintha a sílécekkel karcolnánk. A tehermentesítés is hasonlóképpen működik segwayezés közben, mint a síelésnél.

  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
50.799,- Ft

Másoknak ez is tetszett még