SSI Nitrox | Enriched Air Nitrox

  • /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínTöbb Helyszín
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható12 hónapig

Élmény leírása

Fizikailag nincs különbség, hogy nitrox-szal vagy levegővel merül-e, de a biztonságos nitrox merülés megtervezése már további képzést és jártasságot igényel. Megtanulja, milyen információra van szüksége egy megfelelő merülési terv elkészítéséhez, beleértve, a módosított fenékidő kiszámítását, a maximális elérhető mélységet és a megfelelő felszíni intervallum betartását attól függően, milyen nitrox keveréket használ. A képzés a gyakorlati elemeket is tartalmaz. Megtanulja, hogyan kell szabályosan elvégezni a palackban lévő gázkeverék-elemzést, és milyen óvintézkedéseket kell megtenni, ha nitrox-szal merül. Az SSI Enriched Air Nitrox tanfolyam segítségével fejlesztheti tudását, maximalizálhatja a búvár képességeit, hogy komfortosabban érezze magát a víz alatt és többet ki tudjon hozni a saját felszereléseiből. A tanfolyam elvégzésével SSI Enriched Air Nitrox Specialitás végzettséget kap.

Időpontegyeztetés

Az élmény vouchere tartalmazza partnerünk elérhetőségeit, melyeken vásárlást követően időpontot lehet egyeztetni a tanfolyamokkal kapcsolatban.

Részvételi információk

Az élmény vouchere 1 fő SSI Nitrox tanfolyamon való részvételt tartalmazz. A tanfolyamon való részvétel feltétele a kezdő búvár tanfolyam (open water diver) megléte, a 10 éves életkor, magabiztos úszás tudás, megfelelő erőnlét, kiváló egészségügyi állapot (orvosi igazolás szükséges).

Kiegészítő információk

Tanfolyam tartalmazza:
- Online tananyagot
- Elméleti oktatást a budapesti ( XIX. kerületi )oktatóhelységben
- A tanfolyam elvégzése után SSI Enriched Air Nitrox online kártyát kap.

Az SSI Enriched Air Nitrox tanfolyam vizsga merülése nyílt vízi körülmények között történik. Nitrox-al töltött palack analizálásával, a mért adatok regisztrálásával és a Nitrox-al töltött palackkal való merüléssel lesz teljes a képzés. Nyílt vízi vizsga javasolt helyszíne Horvátország, vagy Egyiptom.- Fontos! Csak a vizsga díjat tartalmazza a tanfolyam az utazást, ellátást és a szállást egyénileg kell rendezni.

  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
39.000,- Ft

Másoknak ez is tetszett még