Terepsegway - Kincskereső túra GPS-es kódjátékkal

  • /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínMátrafüred
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható12 hónapig

Élmény leírása

A legmodernebb high-tech élmény, a megvalósítás legmagasabb fokán! Ha tartalmas és izgalmas kikapcsolódásra vágyik, fedezze fel segwayjel a Mátrát! Az útvonalat úgy alakították ki, hogy azon helyekre vigye a kirándulót, melyek minden évszakban szépek. Ezen az úton nem mindennapi történések részese lehet, s hogy ne csak az erdő, de a program is színes legyen, a túrába egyéb, az épített örökséget megmutató kiegészítőket is építettek. A túrát azoknak is ajánljuk, akik még sohasem próbálták ki a segwayezést, hiszen mindenkit szakképzett oktatók tanítanak meg a futurisztikus jármű használatára.

Időpontegyeztetés

Az élmény vouchere tartalmazza partnerünk elérhetőségét, melyen vásárlást követően időpontot lehet egyeztetni. A túrák indulásának időpontjai: 10:00, 12:00 és 14:00 óra, minden esetben előre egyeztetett időpontban.

Helyszín leírás

120 km segwaypálya-rendszeren várják a vendégeket. Tapasztalják meg, mi történik a Zsiványok tanyáján vagy az Ördögforrásnál. Mátrafüred kellemes üdülőhely a Mátra oldalában, „Palócföldön”. Az üdülőtelep az egykori Benepuszta helyén alakult ki, 1892-ben létesítették hideg vizes fürdőjét. Az érintetlen, lenyűgöző természeti képek, a színek orgiája kitörölhetetlen emléket hagynak maguk után.

Részvételi információk

Az élmény vouchere 1 fő 1,5-2 órás terepsegway túráját tartalmazza. Április 1-től kötelező erdőhasználati és balesetbiztosítási díj került bevezetésre, ennek összege 999.- Ft/fő/nap, mely a helyszínen fizetendő és az aznap igénybe vett összes szolgáltatásra érvényes.

Kiegészítő információk

A Segway azért fantasztikus, mert bár egy gép, ösztönösen mégis úgy egyensúlyoz, ahogyan az emberek, így függõleges helyzetben tud maradni akkor is, amikor előredől. Pedig csak két kereke van. Sem gáz, sem fék nem kell a haladáshoz, csak testbeszéddel irányíthatja a gépet. A járgányba sok technológiai érdekességet sűrítettek bele, ezt azonban menet közben észre sem veszi. Ezen a túrán kizárólag eredeti amerikai terepsegwayekkel találkozhat.

  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
Jelenleg nem rendelhető!

Másoknak ez is tetszett még