Zsarucsapda

Válasszon opciót az élményhez:
2 fő
9.900,- Ft
3 - 5 fő
13.500,- Ft
6 fő
15.500,- Ft
  • /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínBudapest, VI. kerület
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható12 hónapig

Élmény leírása

Egy balul elsült este azzal végződik, hogy a helyi rendőrség fogdájában találják magukat, vandalizmus vádjával. Sikerül kihallgatni egy beszélgetést, miszerint az este folyamán a közeli kocsmában búcsúztatják a rendőrfőkapitányt, aki nyugdíjba megy. Most vagy soha, itt a nagy lehetőség, hogy kiszabaduljanak a cellából és mire a rendőrök visszaérnek, már bottal üthetik a nyomukat. A szökéshez szükségük lesz az útleveleikre, melyet először meg kell találni. Ám, ha a csapatot rajtakapják a szökésen, még nagyobb bajba kerülhetnek.

Időpontegyeztetés

Az élmény voucher tatalmazza partnerünk elérhetőségét, melyen a vásárlást követően időpontot lehet egyeztetni.

Helyszín leírás

A rendőrőrsön a tematikának megfelelően, igényesen kialakított játékterekben a történethez kapcsolódóan kell kutatni, logikai fejtörőket megoldani. A megoldáshoz jól jön egy kis közös gondolkodás, csapatmunka és jókedv.

Részvételi információk

Az élmény a választott létszámú csapat 60 perces programját tartalmazza. A játékot egyszerre maximum 6 fő tudja játszani.
Nincsenek félelmetes elemek, sem pedig felnőtt tartalmak, így gyerekes családok számára is kellemes élményt nyújt. A biztos kijutás érdekében 14 év feletti játékosoknak ajánljuk, azonban bárki, aki olvasni tud, aktív résztvevője lehet. A játék magyarul és angolul is elérhető.

Az élmény vouchere Randi programra nem váltható be.

Kiegészítő információk

Ha szeretné egy izgalmas helyen megtartani a legénybúcsúját, lánybúcsúját, céges csapatépítőt, de akár a legjobb barátja szülinapját, itt ez is megoldható! A szabadulás alkalmával, előre egyeztetett igény szerint elrejthetnek ajándékokat, személyes tárgyakat a szobában. Egy pörgős játék után pedig további 45 perc programidőre kiadják a szobát, ahol megpihenhetnek egy kicsit; némi nassolnivalóval, pezsgős koccintással. Erről minden esetben a szolgáltató partnerrel szükséges egyeztetni a voucher megvásárlását követően.

Nyugodt szívvel ajánljuk 2 fős csapatoknak is, így ideális randi programként is szolgálhatnak gyertyafényes szabadulással.Ráadásul a végén egy közös fotót is készítenek, melyet helyszínen kézhez is kaphatnak.

  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
9.900,- Ft-tól

Másoknak ez is tetszett még