Banánozás

Banánozás

Tökéletes kiegészítője lehet egy strandolós hétvégének vagy akár egy születésnapi meglepetés kiegészítőjeként. Családi vagy barái társaság felejthetetlen perceket tölthet el sok nevetéssel karöltve ha ezt az élményt választja.

Élmények

A vízi sportok Magyarországon is megállják a helyüket! Ha Ön vagy ismerőse mindig is imádta a víz közelségét, és a Balatonra is csak szépen tudnak gondolni, akkor használják ki a vízi sportok balatoni és dunai lehetőségeit!

Ha valaki már rég száguldana a vízen, és ajándékba kap egy motorcsónak vezetést, az úszni fog az örömtől. A motorcsónak bérlést Dunán vagy a Dunakanyarban is intézheti, a lényeg, hogy beszálljon és hasítson a víz felszínén! De persze ha inkább a tájat nézné és átadná a kormányt másnak, akkor egy picit nyugodtabb motorcsónak túra Siófokon is megteszi.

Ha ennél még távolabbról akarja élvezni a vízi környezetet, akkor városnéző hajókkal Budapesten új szemszögből is megismerheti a fővárost. Dunai sétahajózás kuponnal akár egy koktélhajó is várhatja Önöket a Dunán, vagy választhat sétahajót ebéddel azokon az igazán ráérős napokon.
Alapozás buli előtt? Ha nekivágna az éjszakai életnek, egy igazán különleges kezdést jelenthet egy éjszakai sétahajózás Budapesten. A party hajó a Dunán már csak arra vár, hogy a fedélzeten legyenek és megbontsák az első sört!

Ezen kívül ajándékba is adhat egy vitorlázást a Balatonon olyan ismerősének, akiről tudja, hogy értékelni fogja, hogy így gondolt rá. Nézze meg a balatoni vitorlázás árakat, és válassza ki azt az élményajándékot, amely leginkább tetszik Önnek, vagy akár Önöknek! Ha évfordulóra vagy szülinapra keres ajándék ötletet, akkor egy vitorlás kirándulás a Balatonon minden bizonnyal ideális élmény ajándék pároknak. Nem beszélve arról, hogy egy vitorlás vagy szörf tanfolyam gyerekeknek milyen örömöt tud okozni.

Viszont ha testközelből akarja érezni a víz jelenlétét, akkor flyboard bérléssel vagy hoverboard kuponnal konkréten a felszín felett lebeghet! Ha pedig a felszín alá menne, próbamerülés kuponnal részt vehet egy kezdő búvártanfolyamon Budapesten! És ha társasággal mást is próbálnának, akkor mit szólnak egy kis banánozáshoz Győrben? Persze egy jet ski kuponnal se lehet hibázni.

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom