Miért Franciaország a világ egyik cukrász nagyhatalma? Évszázados hagyomány, kifinomult kidolgozás, minőségi alapanyogok? Mi lehet a titok? A válasz egyértelmű: a finomság , a művészeti és innovatív kinézet, és a különleges ízvilág. Ezek tették a francia cukrászatot méltán világhíressé és meghatározóvá! A gasztrokultúra bölcsője Franciaországban van, ezzel valószínűleg nem sokan vitáznának, legalábbis Európában. Kell azonban valaki, aki mindezt a leghitelesebben tudja átadni, aki egyedi, aki szívét lelkét beleadva mutatja be mindezt, és kalauzolja tanulóit a francia desszertek világában. Ezen a kurzuson olyan oktatótól lesheted el a titkokat, aki első kézből Franciaországból szerzi be a tudást.
Az élmény vouchere tartalmazza szolgáltató partnerünk elérhetőségét, melyen időpontot lehet egyeztetni.
Kellemes környezet, a legprofibb eszközök és anyagok állnak a résztvevők rendelkezésére.
A voucher 1 fő 4x4 órás kurzusát tartalmazza. Az oktatáson minden szükséges eszköz rendelkezésre áll, üdítő és kávé fogyasztása, valamint az elkészült desszertek csomagolását és elvitelét a részvételi díj tartalmazza!
A 4 alkalmas tanfolyam során megtanuljátok a franciák egyik alap tésztáját a sablét, kekszeket és a csodás díszítő elemeket. Elkészítitek a franciák egyik kedvenc édességét a sós karamell krémet, felfeditek a főzésének fortélyait. Megtanuljátok az édes tartok készítését és töltését, valamint díszítési lehetőségeket. Két napot pedig a csodálatos mousse tortákra szántok. Süttök, töltötök, krémeket, roppanós elemeket készítetek. Megmutatnak és gyakoroltok különböző textúrákat, az ezekkel való játékot és lehetőségeket. Készítetek gyümölcs inzertet, tejszínes, csokoládé alapú betéteket, roppanós elemeket, vajas piskótát és természetesen a tökéletes mousse-t!