Keleties Újjászületés | Spa Csomag Férfiaknak

  • /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínBudapest, XIII. kerület
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható12 hónapig

Élmény leírása

A Keleties Újjászületés egy 195 percen át tartó, speciálisan a féfiak számára összeállított Day-Spa csomag. A pihentető és relaxáló élmény egy 60 perces Marakesh hammam rituáléval kezdődik, ami a test felmelegítésével kezdődik, meleg vizes locsolás és gőz segítségével. A teljes ellazulás után egy 60 perces For Men hidratáló arckezelés következik, melyet kifejezetten a férfi arcbőr igényeinek figyelembevételével fejlesztettek ki. Hatékonyan ápol és hidratál, miközben vitaminokkal és ásványokkal látja el a bőrt. Végezetül pedig, a tökéletes Spa élményért 30 perces Stresszoldó hát-vagy Frissítő lábmasszázs közül választhat.


Időpontegyeztetés

Az élmény voucher tartalmazza partnerünk elérhetőségét, melyen a vásárlást követően időpontot lehet egyeztetni. Partnerünk csak az előre bejelentkezett vendégeket fogadja és mindig ügyel arra, hogy ne legyen zsúfoltság, hiszen pihenni, relaxálni csak nyugodt környezetben lehet.

Helyszín leírás

A spa-ba látogató valamennyi vendég különleges kiszolgálásban részesül, hogy az ott töltött idő a felhőtlen kikapcsolódásról és feltöltődésről szólhasson. A Spa élmény a víz energiáján alapszik, mely a gyönyörű vízeséseknek, esőzuhannyal kombinált jakuzzinak, a tradicionális hammamnak és a kényeztető fürdő rituáléknak köszönhetően körbeöleli a testet és a lelket. A tökéletes élményt a teaházban található, az ezeregy éjszaka meséit idéző különleges teaválogatások, friss gyümölcsök, édes és sós sütemények, csokoládék teszik teljessé.

Részvételi információk

Partnerünk a vendégek részére fürdőköpenyt, papucsot, törölközőt, fürdőlepedőt biztosít. Az öltözőben zuhanyzó, valamint tisztálkodó és bőrápoló szerek állnak a vendégek rendelkezésére. A voucher 1 fő 180 perces kényeztető csomagját tartalmazza könnyű sushi vagy saláta ebéddel és egy pohár borral, valamint teljeskörű és ingyenes Spa használatot a kezelések előtt és után. 

Kiegészítő információk

A Spa csomaggal igénybe vehető a fürdő, mely a spirituális élményt ötvözi a legmodernebb fürdőtechnológiai megoldásokkal. 650 nm2-es területén 4 medence, 10 személyes jakuzzi, 8 személyes gőzkabin, valamint kényelmes, fotelekkel, fűtött márványpaddal, büfével kényeztető pihenő tér szolgálja a zavartalan kikapcsolódást.

  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
63.000,- Ft

Másoknak ez is tetszett még