A kezdő pizzasütő workshopon elsajátíthatod a pizzatészta készítésének alapjait és bevezetnek azokba a praktikákba, amellyel egy egyszerű otthoni sütőben is csodálatos pizzákat süthetsz a családodnak. Valamint szó lesz az alapanyagok beszerzéséről és használatáról alapszinten.
Az oktatást Preyer György tartja, aki a közel 200 éves Dallagiovanna malom hivatalos magyarországi trénere, az idén megjelenő Pizzaalkímia könyv szerzője és a Vegazzi Specialty Pizzeria tulajdonosa.
Az élmény vouchere tartalmazza partnerünk elérhetőségét, melyen a vásárlást követően időpontot szükséges egyeztetni. A workshop előtt két nappal a részvételi jog átruházható és egyszeri alkalommal a részvétel eltolható egy másik workshopra. Amennyiben két napon belül történik a lemondás, úgy az élmény voucherét a szolgáltató partnerünk felhasználtnak tekinti.
Az élmény Budapest VI. kerületében vehető igénybe
A voucher tartalmazza 1 fő 3 órás pizzasütő workshopját, a gyakorlótésztákat az eseményen, 2 db általad elkészített bucit hazavitelre, közös pizza-vacsorát és egy részletes pizzasütési útmutatót a workshopon elhangzottakkal, valamint a workshop ideje alatt a korlátlan víz, szörp illetve kávé fogyasztást.
A workshop menete:
a pizza történelmi és kulturális bemutatása
ismerkedés az alapanyagokkal
otthonsütő eszközök (sütők, dagasztók, lapátok bemutatása)
otthonsütési praktikák
dagasztás kézzel
formázás és bucizás technikák
(A közösen elkészített bucikat elrakják, hiszen ezeket hazaviszitek és otthon sütitek ki.)
előre előkészített bucik nyújtása és feltétezése
sütés többféle sütőben