Lézerharc a Normafán

  • /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínBudapest, XII. kerület, Normafa
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható12 hónapig

Élmény leírása

Ha végigizgulta a Predator-t, együtt volt a csapattal az Expendables-ben, netán jobbnak hiszi magát mint ők, most kipróbálhatja magát egy nem mindennapi élményben. A Normafán egy speciális high-tech stratégiai játék várja, a 21.századi pörgős lézerharc, igazi 3D, élethű látvánnyal és hangminőséggel. Ez a játék valós terepen, valós szituációkban, igazi ellenfelekkel szólítja harcba. 

Időpontegyeztetés

Az élmény vouchere tartalmazza partnerünk elérhetőségét, melyen vásárlást követően időpontot lehet egyeztetni.

Helyszín leírás

Budapest XII. kerületében a Normafa síház mellett található túrabázisról indulhatnak harcba a résztvevők. A bázis mellett található egy kellemes étterem és persze jobbnál jobb rétes sütödék, így a harcban megfáradt vendégeknek nem kell messze menniük egy finom fogásért.

Részvételi információk

Az élmény 1 fő 2 órás lézerharcát tartalmazza. A lézerfegyver nem okoz sérülést, abszolút veszélytelen, 12 éves kortól gyerekek is játszhatnak vele. Nincs semmilyen káros hatása az emberi testre, nem igényel különleges védőruházatot, nem kell védőmaszkot viselni, teljesen biztonságos. Családok vagy akár baráti tásaságok játszhatnak a programozható fegyverekkel 10 főtől 30 fõig. Játékmester külön térítés ellenében (3.500 Ft/óra) ígényelhető a harchoz. Az ár nem tartalmazza az erdőhasználati és balesetbiztosítási díjat, ennek értéke 999.- Ft/fő/nap, mely a helyszínen fizetendő és és az aznap igénybe vett összes szolgáltatásra érvényes.

Kiegészítő információk

Valósághű szerepjátékokat élhet át, zászlószerzési stratégiákkal vagy esetleg az utolsó emberig harcolva. A lézerharcban a gyors gondolkodás és a döntésképesség teszi az embert jó játékossá. A játék végén laptopon elemzik a játékosok teljesítményét és magát a harcot is. Ha megszállta a harci szellem, irány a Normafa.

  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
3.999,- Ft

Másoknak ez is tetszett még