Lovastúrák | Attila túra

  • /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínÓpusztaszer
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható12 hónapig

Élmény leírása

Elindulni, úton lenni és eljutni máshová... A lóval töltött szabadidőnek kétségtelenül a túralovaglás a csúcsa. Ez egy nagyon ősi élmény, ott lapul az ösztöneinkben, izgalommal tölt el és ha átéljük, más emberként lépünk tovább: kevesebbek lennénk, ha nem történt volna meg. A ló ehhez az úthoz egy nagyon különös érzést ad: mintha egy más időből szemlélnénk a világot, másképpen haladunk és más utakon járunk – mint régen – a nomádok – folyótól folyóig, hegyeken át. A túrautvonal legnagyobb része tájvédelmi körzetek érintetlen és gazdag növény - és állatvilágán vezet keresztül. 25-35 km-t tesznek meg egy nap, de természetesen vannak különbségek a távok között. Csillagtúra, tehát minden nap visszatérnek a Jurtaszállásukra, ahonnan elindultak. Útközben általában piknik ebédet tartanak, melyben egy szerviz autó lesz a segítségükre.
Reggeli a szálláshelyen, vacsora jellemzően magyarosabb ételekből vendéglőben, vagy szintén a szálláshelyen kerül elfogyasztásra.

Időpontegyeztetés

Az élmény vouchere tartalmazza partnerünk elérhetőségeit, melyeken a vásárlást követően időpontot lehet egyeztetni.

Helyszín leírás

A jurtákban mécses világít és nincs fürdőszoba, a hideg-meleg vizes fürdőkabinokat külön helyezték el a közelükben. A társalgóban 40-50 ember kényelmesen elfér, középen nagy nyitott tűztér, mellette büfé kocsi.
Ha Ópusztaszerre látogatnak, megtekinthetik a Feszty-körképet és a Nemzeti Történeti Emlékparkot, melynek déli oldalán 120 hektáros pusztaságon 70 ló legel.

Részvételi információk

Az élmény vouchere 1 fő Attila túrán való részvételt jelent, mely magába foglalja a lovaglást, egyéb programokat, étkezést és a szállást. A túra minimum létszáma 4 lovas, maximum létszám 11 lovas.
A lovastúrákon való részvétel biztos és rutinos lovastudást igényel. 
Elérhető időpontok:
​2020.05.03-05.09., 2020. 08.09-08.15., 2020.08.23-08.29., 2020.09.20-09.26

Kiegészítő információk

A lovastúrán a „honfoglalás lovát”, a legendás Akhal Tekét lovagolva fedezheti fel az út során érintett tájakat. Ez az a fajta, amelyikkel történelmünk összefonódik, és híres különleges kényelméről. Nem csak a lovak, de a nyergek is különlegesek: Saját készítésű magyar stílusú nyergek, korszerűsítve a mai lovaglástechnikai igényekhez és lovakhoz. Különlegesen biztonságos és kényelmes, nagyon beváltak az elmúlt évek túrái során.

  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
Jelenleg nem rendelhető!

Másoknak ez is tetszett még