Mártott vágott bonbon és töltött trüffel golyó készítő tanfolyam

  • /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínBudapest, XX. kerület
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható12 hónapig

Élmény leírása

Ha eddig csak álmodozott arról, hogy milyen jó lenne végre a saját maga által készített trüffeleket fogyasztani, vagy meglepni vele szeretteit, akkor ezen a kurzuson a helye! Igazán egyedülálló ez a program, mivel sok különböző ritkán tanított technika ötvöződik egyetlen kurzus anyagában, amit a szokásos bonbon tanfolyamokon nem lehet elsajátítani. Trükköket, fortélyokat leshet el, hogyan lehet polikarbonát vagy szilikon forma nélkül mártott bonbonokat és töltött trüffelgolyókat készíteni. Elsajátíthatja több ganache receptjét, a keretbe töltést és a szeletelést, a díszítést csokoládéval, magvakkal, gyümölcsökkel, struktúra és transzfer fóliával, a trüffel golyók töltését és díszítését, valamint különböző finomságokat kóstolhat meg.

Időpontegyeztetés

A tanfolyamok előre meghatározott időpontokban kerülnek megrendezésre hétköznap és hétvégén is, így a vásárlást követően érdemes partnerünkkel időpontot egyeztetni az élmény voucheren szereplő elérhetőségeken.

Helyszín leírás

A budapesi kézműves manufaktúra műhelyében lehet a fantáziát és a kreativitást szabadon engedni, ahol a legmodernebb felszerelések és prémium minőségű alapanyagok állnak rendelkezésre.

Részvételi információk

Az élmény vouchere 1 fő kb. 3 órás kurzusát tartalmazza alacsony létszámú csoportban. Minimum korhatár: 16 év (kivételt képeznek az ügyes kezű, cukrász érdelődésű fiatalok).

Kiegészítő információk

A tanfolyamom elhangzottakról részletes leírást adnak, így jegyzetelnie sem kell. ​A programot bátran ajánljuk lisztérzékenyeknek is. Laktózérzékenyektől, vegánoktól, cukorbetegektől valamint fogyókúrázóktól kérjük, hogy
jelentkezéskor a speciális kérést jelezzék majd, hiszen vegán étcsokoládé és édesítőszerrel édesített, cukormentes belga tejcsokoládé is lapul a raktárban.

  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
15.900,- Ft

Másoknak ez is tetszett még