Ha eddig csak álmodozotál arról, hogy milyen jó lenne végre a saját magad által készített trüffeleket fogyasztani, vagy meglepni vele szeretteidet, akkor ezen a kurzuson a helyed! Igazán egyedülálló ez a program, mivel sok különböző ritkán tanított technika ötvöződik egyetlen kurzus anyagában, amit a szokásos bonbon tanfolyamokon nem lehet elsajátítani. Trükköket, fortélyokat leshetsz el, hogyan lehet polikarbonát vagy szilikon forma nélkül mártott bonbonokat és töltött trüffelgolyókat készíteni. Elsajátíthatod több ganache receptjét, a keretbe töltést és a szeletelést, a díszítést csokoládéval, magvakkal, gyümölcsökkel, struktúra és transzfer fóliával, a trüffel golyók töltését és díszítését, valamint különböző finomságokat kóstolhatsz meg.
A tanfolyamok előre meghatározott időpontokban kerülnek megrendezésre hétköznap és hétvégén is, melyek megtalálhatóak szolgáltató partnerünk honlapján. Célszerű 3-4 héttel előbb lefoglalni a tervezett időpontot, főleg az október-december közötti időszakban, olyankor nagyon gyorsan telítődnek a csoportok.
A budapesi kézműves manufaktúra műhelyében lehet a fantáziát és a kreativitást szabadon engedni, ahol a legmodernebb felszerelések és prémium minőségű alapanyagok állnak rendelkezésre.
Az élmény vouchere 1 fő kb. 3 órás kurzusát tartalmazza alacsony létszámú csoportban. Minimum korhatár: 16 év (kivételt képeznek az ügyes kezű, cukrász érdelődésű fiatalok).
A tanfolyamom elhangzottakról részletes leírást adnak, így jegyzetelni sem kell. A programot bátran ajánljuk lisztérzékenyeknek is. Laktózérzékenyektől, vegánoktól, cukorbetegektől valamint fogyókúrázóktól kérjük, hogy jelentkezéskor a speciális kérést jelezzék majd, hiszen vegán étcsokoládé és édesítőszerrel édesített, cukormentes belga tejcsokoládé is lapul a raktárban.