• /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínBudapest, VII. kerület
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható10 hónapig

Élmény leírása

A magyar főváros annyi csodát tartogat a turisták és az itt lakók számára is egyaránt, hogy a legfontosabb nevezetességek megtekintése már önmagában is életre szóló élményt garantál.
Egy exkluzív Mini Hotrodos városnéző túra azonban még egy hatalmas pluszt képes hozzáadni mindehhez, hiszen Budapest szépségét így kényelmesen, gyorsan és páratlan formában ismerhetik meg, amit biztos, hogy soha nem felejtenek majd el.

Időpontegyeztetés

A voucher tartalmazza partnerünk elérhetőségeit, melyeken időpontot lehet egyeztetni. Az előre egyeztetett túrákon az oktatás és a rövid egyeztetés miatt legalább 15 perccel az indulás előtt célszerű megjelenni.

Helyszín leírás

A túrák Budapest belvárosából, a főhadiszállásról indulnak. Amennyiben nincs külön kérése, hogy merre menne, partnerünknek vannak bejáratott útvonalai amerre élvezetes és látványos a túra.

Részvételi információk

Az élmény vouchere 1 fő 90 perces Mini Hot Rod túráját tartalmazza. Az élmény vouchere március közepétől október végéig az időjárás függvényében használható fel.

Kiegészítő információk

A mini hot rodok 170 ccm 16 lóerő 100km/h a végsebessége.
​A Mini Hot Rod vezetéséhez B kategóriás jogositvány szükéges. Kötelező bukósisakot viselni, amit a helyszínen minden résztvevőnek biztosítanak. 
Egy rövid bemutató után a mini hot rodok vezetését bárki azonnal elsajátíthatja, vezetésük nem igényel külön oktatás. Használatuk teljesen egyszerű, hiszen az automataváltó miatt csak a gázpedált, a féket és a kormányt kell megismerni a túrához – nagyjából úgy, mint a gokartok esetében.
150-210 cm között mindenki kényelmesen használhatja a járműveket.
​Extrém időjárási viszonyok eseten a program elmaradhat, de természetesen ez esetben partnerünk lehetőséget biztosít másik időpont lefoglalására.

  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
25.000,- Ft

Másoknak ez is tetszett még