SSI Sznorkel tanfolyam | Snorkel Diver

  • /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínTöbb Helyszín
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható12 hónapig

Élmény leírása

A szabadtüdőzés könnyű tevékenység az egész család számára, és remek olyan vízimádóknak, akik túl fiatalok vagy olyan egészségügyi problémájuk van, ami miatt nem búvárkodhatnak készülékkel. A tanfolyam célja, hogy megismertesse a tanulókkal a sznorkeling felszerelést, beleértve a maszkot, uszonyt, légzőcsövet és a csizmát (a szabadtüdős mellény, ólomöv és a neoprén ruha nem kötelező). Minden olyan ismeretet megad, amit a tanulónak tudnia kell ahhoz, hogy az igényeinek és méreteinek megfelelő eszközöket válassza ki. Csodálatos helyeken biztonságosan és környezettudatosan sznorkelezhet szerelmével, barátaival, vagy családjával a tanfolyam során segítenek,hogy elsajátitsák ennek tudását.

Időpontegyeztetés

A tanfolyamok előre meghatározott időpontokban kerülnek megrendezésre, így a vásárlást követően érdemes partnerünkkel időpontot egyeztetni az élmény voucheren szereplő elérhetőségeken.

Részvételi információk

Az élmény vouchere 1 fő SSI Sznorkel (szabadtüdőzés) tanfolyamát tartalmazza. A tanfolyam előfeltétel a 10  éves életkor, magabiztos úszás tudás, megfelelő erőnlét, kiváló egészségügyi állapot (orvosi igazolás szükséges).

Az élmény vouchere tartalmazza a nemzetközi SSI online búvárigazolvány, amennyiben plasztik kártyát szeretnének annak díja 30 euró mely az SSI-nak fizetendő.

Kiegészítő információk

A tanfolyam ideje alatt elméleti és gyakorlati oktatásban is részesülnek. A búvártanfolyam akkor ér véget, ha a vizsgamerülések során helyesen bemutattja a korábban elsajátított búvár készségeket. Ezután már SSI – Snorkel Diver lesz.
Tanfolyam tartalmazza:
- Online tananyagot
- Elméleti oktatást a budapesti (XIX. kerületi) oktatóhelységben, ahol a tananyagban olvasottakat kiegészítjik és a felmerülő kérdéseket megválaszolják
- Védett-vízi gyakorlati oktatást az Aquaworld Resort-ban (Budapest IV. kerület)
- A védett-vízi oktatás idejére teljes felszerelést  (Azonban kényelmi és higiéniai okokból javasolják minimum az ABC szett megvásárlását, mely tartalmazza a maszkot, légzőcsővet és az uszonyt.)

  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
19.000,- Ft

Másoknak ez is tetszett még