Szabadtéri Gokart | Mini Bajnokság

Válasszon opciót az élményhez:
6 fő Mini Gokart Bajnoksága
63.750,- Ft
7 fő Mini Gokart Bajnoksága
74.380,- Ft
8 fő Mini Gokart Bajnoksága
85.000,- Ft
9 fő Mini Gokart Bajnoksága
95.630,- Ft
10 fő Mini Gokart Bajnoksága
106.260,- Ft
11 fő Mini Gokart Bajnoksága
116.880,- Ft
  • /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínHungaroring
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható2021.10.31

Élmény leírása

Gokartozzanak a hazai motorsport fellegvárában, a Hungaroring szívében! A Hungaroring területén belül, a versenypálya közepén, különleges miliőben található ez a szabadtéri, aszfaltos gokartpálya, mely 513 m hosszú. A program 8 perc bemelegítő szabadedzéssel kezdődik, melyet 6 perc időmérő követ, a harmadik futamban pedig az elért helyezéseknek megfelelően rajtrácsról indulva versenyeznek a résztvevők 12 kört. Az első 3 helyezett dobogós díjátadó ceremóniában részesül, a díj a győztes számára 1 üveg pezsgő, valamint arany, ezüst illetve bronz színű nyakba akasztható Hungaroring emlékkártya.

Ajándék

A versenyfutamon 1 kiválasztott pilóta sisakjára kamerát rögzítünk, és a futamról felvételt készítünk. A videót a résztvevő megkapja ajándékba, melyhez csak egy adathordozót szükséges magával vinnie.

Időpontegyeztetés

Időpontfoglalás szolgáltató partnerünk weboldalán lehetséges, melynek pontos elérhetőségét a vásárlást követően az élmény voucherén találja meg. A program március közepétől október végéig foglalható. 

Helyszín leírás

A pálya 513 méter hosszú, gumifalakkal övezett, ütközőkkel felszerelt, korszerű időmérő rendszerrel, valamint sportbírói posztokkal ellátott létesítmény. Hatalmas napernyős teraszt és lounge részleg is kialakításra került, ahol egy frissítő üdítő vagy kávé mellett nyugodtan szurkolhat éppen versenyző barátainak. 

Részvételi információk

Az élmény vouchere a kiválasztott létszámú csapat mini gokart bajnokságát tartalmazza. A pálya szabadtéren található, ezért az érkező vendégek számára fontos a kényelmes, alkalomnak megfelelő ruházat. A résztvevők számára a program idejére higiéniai maszk és bukósisak biztosított. A felnőtt gokartok vezetéséhez minimum 150 cm testmagasság elérése szükséges.
A gokartokat minden résztvevő saját felelősségére használhatja (felelősségi nyilatkozat aláírása szükséges a helyszínen). 

Kiegészítő információk

A köridőket a résztvevők futam közben a pályán kihelyezett LED kijelzőn, a nézők pedig a Lounge sátorban TV-n követhetik. A pilóták a program végén nyomtatott összesítést kapnak időeredményeikről. 
Az időjárás befolyásolhatja a programot. Eső esetén a részvételt megelőzően szükséges egyeztetni a szolgáltatóval. Kisebb eső esetén a pálya üzemel, heves esőzés vagy vihar esetén új időpont egyeztetése biztosított.

  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
63.750,- Ft-tól

Másoknak ez is tetszett még