A balatoni vitorlázáson kívül is találhat vízi élmény ajándékokat - elmenyplaza.hu

Blog

 • balatoni-vitorlazas-kupon
  2019. ÁPRILIS 17.

  A balatoni vitorlázáson kívül is találhat vízi élmény ajándékokat

  Ha ismerünk olyan embert a társaságunkban, aki gyerekkorától fogva imádott a vízben játszani, akkor bőven akad lehetőségünk arra, hogy egy felejthetetlen élmény ajándékkal meglepjük. Ha pedig párunkkal vagy családunkkal valami nyugodtabb programot keresünk, akkor egy balatoni vitorlázással nehezen tudunk mellélőni. Ugyanakkor azt is érdemes tudni, hogy ezenfelül még rengeteg vízi élmény közül válogathatunk, ha csobbanni szeretnénk egy jót!

  Flyboard és water hoverboard bérlés: lebegés a víz felett

  Ha a vízben is az adrenalinnal teli élményeket keressük, és kipróbálnánk valami igazán egyedit, akkor ennél nehezen találhatunk jobb ötletet. Az egyik legközelebbi élmény a jet pack-kel való repüléshez, mivel akár 10 méteres magasságba is emelkedhetünk egy flyboard-dal. A water hoverboard is hasonlóan működő eszköz, bár az előbbitől abban különbözik, hogy akár gázkarral is szabályozhatjuk a suhanást.


  Mi lenne, ha motorcsónak vezetést adna ajándékba?

  Legyen szó egy budapesti városnézésről egy kellemes dunai sétahajózás keretében, vagy egy sebesség határait feszegető motorcsónak bérlésről a Dunán, mindenkinek meg lehet találni a saját ritmusához illő élmény ajándékot. Ha pedig igazán ki akarunk rúgni a hámból, akkor akár egy yacht fedélzetéről is gyönyörködhetünk a fővárosban!


  Canyoning és rafting túra kuponokkal külföldön is kalandozhat

  Ha van egy bevállalós baráti körünk, akikkel átélnénk egy természetközeli kalandot Szlovéniában vagy Ausztriában, akkor egy ilyen élmény ajándék kuponnal könnyen megvalósíthatjuk ezt a vágyunkat. Ráadásul nem is nekünk kell utánajárni a szükséges felszerelésnek, mivel azt teljes egészében a helyszínen fogja nekünk biztosítani a profi túravezető csapat, úgyhogy nekünk csak törölközőt és fürdőruhát kell vinni magunkkal!


  Kezdő búvártanfolyamok Budapesten és próbamerülés kuponok

  Csodálatos élmény, amikor az ember huzamosabb ideig a víz felszíne alatt csodálhatja meg, hogy mi veszi őt körül. A különféle búvártanfolyamok és búvár oktatások keretében nyílt és védett vízben ugyanúgy megtanulhatjuk a szükséges alapokat, és még akár 18 méteres mélységű vízben is élhetünk a próbamerülés lehetőségével.


  Wakeboardozás Budapest környékén

  A wakeboardozás nem véletlenül ilyen népszerű élmény ajándék. Akár kipróbáltuk már, akár nem, egy meleg nyári hétvégén rendkívül üdítő élmény tud lenni, ahogy suhanunk a víz felszínén. Nem beszélve arról, hogy egy wakeboard oktatás remek ajándék lehet gyereknek is, úgyhogy tényleg egy mindenkinek szóló élményben részesülhetünk!


  Szörf oktatás a Balatonon

  Magyarországon is betekintést kaphatunk a szörfözés világába. A vitorlás szörf során a széllel és az egyensúlyérzetünkkel játszva haladhatunk a víz felszínén: elképesztően jó érzés átélni azt a sikerélményt, amikor ráérzünk a helyes technikára. Akárcsak a wakeboardozás, a szörf oktatás gyerekeknek is ugyanolyan jó élményt nyújthat.


  Jet-ski bérléssel bárki száguldozhat a víz felszínén

  Ha valakinek tényleg a sebesség legfontosabb, akkor egy jet-ski kuponnál jobb élmény ajándékot nehezen találhatunk: kevés olyan járgány van, amellyel úgy szelhetjük a habokat, mint egy 300 lőerős, versenyzésre tervezett vízi szörnyeteg! Úgyhogy ha valamikor egy igazán extrém élmény ajándékkal szeretnénk meglepni valamelyik adrenalivadász ismerősünket, érdemes fejben tartanunk ezt az igazán rendhagyó lehetőséget.


  Vízi banánozás a Dunán: önfeledt szórakozás úszógumival

  Amennyiben tényleg csak játszani szeretnénk egy nagyot a vízben, akkor a banánozást nekünk találták ki. Nem szükséges hozzá semmilyen tapasztalat, és jóval könnyebben megtanulható, mint más vízi sport. Csupán egy pár egyszerű játékszabályt kell követnünk, és máris átadhatjuk magunkat egy elképesztően élvezetes, adrenalinnal teli programnak. A banánozáson kívül pedig a szumó fánkozás és Vízi Tube is megér egy próbát!


  Balatoni vitorlázás kuponok: ideális élmény ajándékok pároknak és családoknak

  Természetesen mindig élhetünk a balatoni vitorlázás lehetőségével. Akár egy 6 fős baráti társasággal is részt vehetünk egy ilyen nyugodtabb hajós kiránduláson. Csak hátra kell dőlni és élvezni a Balaton idilli környezetét, miközben a kapitány arra visz minket és barátainkat, amerre csak szeretnénk.  Amennyiben mindenképpen víz közelségben használná ki a jó időt, de még több információra van szüksége a döntéshez, akkor itt megnézheti az összes felsorolt vízi élmény részleteit.

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom