• elmeny-ajandek-kuponok
    2021. JANUÁR 11.

    Élmény ajándék kuponok: kezdjen neki az új évnek valami különlegessel!

    Az ünnepek után sosem egyszerű visszatérni a szürke hétköznapok teendőihez, hiszen fejben még mindannyian a karácsony varázsában élünk. Annál fontosabb, hogy családtagjainkkal és barátainkkal olyan programokat szervezzünk, amelyeknek köszönhetően újult erővel eshetünk neki az új év kihívásainak. Az Élménypláza pontosan ebben tud Önnek segíteni: a következő cikkben több olyan élmény ajándék kupon javaslatot is összegyűjtöttünk, amivel könnyen megfűszerezheti a mindennapjait!

    Weboldalunkon az élmény ajándék utalványok választéka szinte zavarba ejtő tud lenni, de a következő javaslatok mentén Ön is könnyebben átláthatja, hogy mivel lepheti meg szeretteit (vagy akár saját magát): akár nyugodt feltöltődésre vágyik, akár adrenalinban gazdag izgalmakra, bőven lesz miből válogatnia!

    Íme egy pár élmény ajándék ötlet a legnépszerűbb kuponjaink közül:


    Kényeztető pillanatok azoknak, akik luxus pihenésre vágynak: masszázs kuponok és Day Spa csomagok Budapesten

    Egy ilyen élmény ajándék kuponnal gyakorlatilag bárkinek örömöt tud szerezni: sosem szabad alábecsülni, hogy mennyire jól tud esni egy masszázs. Ráadásul az élménypláza weboldalán rengeteg megvásárolható ajándékutalvány közül válogathat, így a Budapesten méltán népszerű thai masszázs kuponon kívül sok másik kényeztetés közül is válogathat, legyen szó sport- vagy akár balinéz masszázsról.

    Remek élmény ajándék ajánlatok elérhetőek pároknak is: a páros feltöltődés luxus csomaggal két szerencsést ajándékozhat meg egy másfél órás masszázzsal.

    Érdemes a Day Spa csomagok között is szétnézni: egy teljes wellness hétvégéhez hasonlítható az a luxus pihenés, amit abban a pár órában át lehet élni.


    Ha már a nyári élményeit tervezné: sétahajózás, flyboard és balatoni vitorlázás kuponok

    Könnyebb úgy átvészelni a mindennapokat, ha van mit várni. Úgyhogy a karácsonyi időszak után miért is ne tervezne valami különleges programot a nyárra? Ha Ön is azok közé tartozik, akik remekül ki tudnak bontakozni a vízközeli programokban, akkor nagyon fog örülni a következő lehetőségeknek!

    A legtöbb élmény ajándék kuponunk akár egy évig is érvényes, úgyhogy ne habozzon előre tervezni: ahogy indul a vitorlás szezon, fedezze fel a Balatont egy idilli sétahajózás keretein belül, vagy egy profi kapitány vezetésével vegyenek részt egy egész napos vitorlás kiránduláson, ahol arra mehetnek, amerre csak szeretnének. Egyes ajándékutalványok 11 fő kirándulását is lefedik, úgyhogy nyugodtan készülhet nagyobb baráti társasággal is.

    Ha pedig megismerkedne egy olyan futurisztikus eszközzel, amivel több méteres magasságban repülhet a víz felett, és úgy úszhat, akár egy delfin, lepje meg magát egy flyboard kuponnal!


    Extrém élmény ajándék kuponok: csakis a vérbeli adrenalinvadászok számára!

    Ha pedig a pihentető masszázsok és a balatoni idill helyett az izgalmakkal és kihívásokkal teli, aktív programokat szereti ismerőse, akkor a következő extrém élmény ajándékokkal garantálhat egy kiadós adrenalinlöketet.

    Ilyen például a szabadesés, amit egy szimulátor keretein belül is átélhet a vakmerő résztvevő: a szélcsatornás lebegés közben akár egy 48 000 méteres zuhanás élményét is átélheti teljesen biztonságos körülmények között!

    Persze, ha még ez sem elég, akkor lepje meg tandemugrás kuponunkkal: extrém élmény egy profi pilóta kíséretében, ahol a szabadesés egy 4000 méteres magasságban lévő repülőből történik!


    Ismerkedés nem mindennapi járgányokkal: segway és quad túrák Budapesten és a természet lágy ölén

    Részt venni egy budapesti városnézésen vagy egy túrázni egyet hazánk természetközeli oázisában már önmagában nagy élmény tud lenni. De mi lenne, ha most kivételesen nem gyalog, hanem egy nem mindennapi járgány társaságában esne neki egy ilyen programnak?

    Az Élménypláza kínálatában bőven akadnak ilyen lehetőségek. Szinte bárkit megajándékozhat ezekkel az élmény kuponokkal, mert a járművek elsajátítása rendkívül egyszerű, úgyhogy egy rövid oktatás után indulhat is a felfedező út. Csodálja meg a budapesti naplementét egy segway túra keretein belül, vagy fedezze fel a pilisi dombvidék idilli szépségét egy offroad quad vezetéssel!


    Egyedi élmény ajándék kuponok: gondolta volna, hogy ilyenekkel is meglephet valakit?

    Az Élménypláza tarsolyában rengeteg olyan meglepetés van még, amelyek segítségével minden jeles alkalomra tud találni megfelelő ajándékot. Legyen szó közelgő születésnapról, évfordulóról, vagy akár egy teljesen átlagos hétvégéről, weboldalunkon bőven van miből válogatni: saját moziterem bérlés, gasztro túrák, lovaglás, és még rengeteg egyéb kreatív hobbihoz talál nálunk egyedi élmény ajándék ötleteket!



    Ha sikerült felkeltenünk a kíváncsiságát, akkor érdemes a weboldalunkon is szétnéznie: nem is gondolná, hogy még milyen sokféle egyedi élmény ajándék kupont találhat nálunk! Élményvezetés, élménylövészet, sétarepülés, wellness hétvége, kalandparkok, szabadulószobák és még sok más program. Lepje meg valamelyik ismerősét (vagy akár saját magát) egy jól megérdemelt különlegességgel, hogy újult erővel vághasson neki az új évnek!

Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék helyett egy másik élmény választását segítjük...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva általánosságban 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 15 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szeret...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
Amennyiben GLS vagy Express One futárszolgálattal kérted a lakcímedre a rendelésed, azt a futársz...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom
Kaptam egy vouchert, hogyan tudom regisztrálni?
Az ajándékba kapott vouchert honlapunkon kell regisztrálnod, majd megkapod emailben azt az utalvá...elolvasom
Nem látom a voucheremen a szolgáltató elérhetőségét, miért?
Ha konkrét élményre szól a vouchered, ez valószínűleg azért lehet, mert nem regisztráltad még be ...elolvasom
Regisztrálni/aktiválni szeretném voucheremet, de azt írja ki, hogy a voucher nem található vagy lejárt voucher. Mit tegyek?
Amennyiben Foxpost automatánál vagy futárnál fizetted rendelésed az átvételkor, akkor pár nap elt...elolvasom