• elmenyajandek-kuponok
    2020. FEBRUÁR 17.

    Látta már az új élményajándék kuponjainkat?

    Az Élménypláza weboldalán mindig bőséges kínálatban találhat olyan élménykuponokat, amelyekkel gyakorlatilag bármilyen alkalomból meglepheti szeretteit. Egyedi ajándékaink tökéletesek arra, hogy segítséget nyújtsanak, amikor inspirációhiányban szenved egy újabb születésnap közeledtével, vagy ha valami igazán különleges ajándékot szeretne találni húsvétra vagy más ünnepre. A széles választéktól függetlenül mindig törekszünk arra, hogy új lehetőségekkel bővítsük élményajándék kupon kínálatunkat, hogy nálunk mindig találhasson újabb és újabb lehetőségeket arra, hogy örömöt szerezzen egy barátnak, a párjának, vagy akár saját magának. Olvasson tovább, és megmutatjuk, hogy mi mindennel bővült mostanában az Élménypláza választéka!

    Új élményvezetés kuponok: két újabb fenevaddal egészült ki a kínálatunk

    Az élményvezetés az egyik legnépszerűbb kupon kategóriánk, amelyen belül lehetősége nyílik kipróbálni álmainak autóját. Természetesen ez igencsak szubjektív kérdés, mivel mindenkinek megvan az abszolút kedvence. Pontosan ezért is igyekszünk bővíteni a választható lehetőségeket, hogy lehetőleg mindenki megtalálhassa nálunk azt nagy teljesítményű autót, amit mindig is ki akart próbálni.

    Az egyik újdonságunk egy Nissan GTR élményvezetés kupon. Nem véletlen kapta meg a „Godzilla” becenevet ez a szuper sportautó: a japán cég számára nagy büszkeség forrásává vált ez a bestia, mivel mind a közutakon, mind a versenypályákon elképesztő eredményeket hozott. Nem véletlen, hiszen van is miből: a „szörnyeteg” gyomrában egy 650 lóerős, 3800 cm3-es V6 TwinTurbo lakozik, aminek hála 2,7 másodperc alatt éri el a 100 km/h-s sebességet! Nagyon kevés autó képes lépést tartani egy ilyen teljesítménnyel. Próbálja ki Ön is, vagy ajándékozza meg valamelyik ismerősét egy igazán egyedi ajándékkal!

    A másik újdonságunk ebben a kategóriában egy Mercedes AMG élményvezetés kupon. Ha a japán autók helyett inkább a német darabokért rajong az ismerőse, akkor szinte biztos, hogy egy ilyen egyedi ajándékkal átütő sikert fog aratni nála. A német precizitást jól reprezentálja ez a versenyautó: ugyanis a Forma 1 hivatalos biztonsági autójáról van szó! Balesetnél vagy szélsőséges időjárás esetén vetik be a versenypályájára ezt a különleges kocsit. Az élményvezetésre akár a Hungaroringen is sor kerülhet a teljes Forma 1-es érzésért!


    Új élménylövészet kuponok: új orosz és amerikai fegyverek, és még több mesterlövész puska

    Az orosz fegyverek népszerűsége az olcsó előállítási költségüknek, a felhasználóbarát működésüknek, és a megbízhatóságuknak köszönhető. Nem csoda tehát, hogy a világon a legelterjedtebb lőfegyver az AK-47 karabély. Ha viszont ezen kívül más orosz klasszikusokat is kipróbálna, akkor itt a lehetőség az új élménylövészet kuponunkkal!

    Ha viszont inkább a mesterlövészet rejtelmei érdeklik inkább, akkor most 4 új fegyvert próbálhat ki ezzel a kuponnal: ezek a Remington 597, a Beretta CX4, a HK SL8, és az Accuracy International mesterlövész puska. Ilyen fegyverekkel aztán még nagyobb sikerélmény leadni egy pontos lövést!

    Ha pedig mindig is megakarta ismerni közelebbről az egyik leghíresebb elit alakulat, az amerikai haditengerészet által használt (és mozivásznon is híres) fegyvereket, akkor ennél jobb lehetőséget aligha találhat máshol. Összesen 129 lövést adhat le olyan fegyverekkel, mint a Glock 19, a HK MP5, és a híres M4 gépkarabély!


    Új wellness kupon: 3 nap, 2 éjszaka, és 10 különböző élményajándék!

    Ha van egy olyan pár, akit el szeretne kényeztetni egy közel sem mindennapi wellness ajándékutalvánnyal, vagy egyszerűen úgy érzi, hogy párjával már rég megérdemelnek egy kis luxus pihenést, akkor jelenleg ez az egyik legjobb ajánlat, amit találhat. Helyileg a mátraházi erdő idilli környezetébe csöppenhet, és a kényeztető wellness lehetőségeken kívül még többféle élményprogram közül is válogathatnak majd, hogy garantáltan felejthetetlen legyen ez a wellness hétvége. Nézze meg a csomag részleteit a weboldalunkon!



    És ez még nem minden! Erre a linkre kattintva még több újdonságot találhat élményajándék kupon kínálatunkban: szappankészítő tanfolyamok, motorcsónak verseny, egy 2 fős vacsora kupon a Lakomatív étteremben, csoportos íjászat, gyémánt és ékszer workshopok, új borkóstoló kuponok…ki tudja, lehet, hogy pont most kap majd ötletet a tökéletes ajándékhoz!

Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék helyett egy másik élmény választása természet...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva általánosságban 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 15 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat, ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szere...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
A GLS és az Express One futárszolgálat 2 munkanapon belül vállalja megrendelt csomagod kiszállítá...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom
Kaptam egy vouchert, hogyan tudom regisztrálni?
Az ajándékba kapott vouchert honlapunkon kell regisztrálnod, majd megkapod emailben azt az utalvá...elolvasom
Nem látom a voucheremen a szolgáltató elérhetőségét, miért?
Ha konkrét élményre szól a vouchered, ez valószínűleg azért lehet, mert nem regisztráltad még be ...elolvasom
Regisztrálni/aktiválni szeretném voucheremet, de azt írja ki, hogy a voucher nem található vagy lejárt voucher. Mit tegyek?
Amennyiben Foxpost automatánál vagy futárnál fizetted rendelésed az átvételkor, akkor pár nap elt...elolvasom