• Ferrari élményvezetés: A száguldás művészete legendás SzuperSportautókkal
    2023. OKTÓBER 13.

    Ferrari élményvezetés: A száguldás művészete legendás SzuperSportautókkal

    Az Élménypláza világában a Ferrari élményvezetés mindig különleges. Válaszd ki álmaid autóját, és száguldj végig a pályán egy igazi Ferrari volánja mögött. Az élményvezetés során megérezheted a sebesség, a teljesítmény és az elegancia összhangját. Ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget, és add át magad az autózás szenvedélyének.

    Mi a legjobb az autózásban? Amikor a volán mögé beülve megérezhetjük a motor dübörgését. De mi lenne, ha azt mondanánk, van ettől még izgalmasabb lehetőség? Bizony, a Ferrari élményvezetés, ahol átélheted a világ egyik legelismertebb autómárkájának erejét és eleganciáját. Mindjárt megérted, figyelj!


    SzuperSportautók: Az élményvezetések királyai

    Az élményvezetés olyan csoda, amelyet soha nem felejtesz el. A SzuperSportautó Vezetés során olyan autókba ülhetsz be, amelyek átlépik a határokat a sebesség és a dizájn terén is. Ferrari, Lamborghini, és más legendás márkák kínálják autóikat, amelyek mögött több száz lóerő rejtőzik. Ezek a gépek nem csak a teljesítményükről híresek, hanem gyönyörű formájukról is, amelyek magukkal ragadják a tekintetet.

    Ferrari élményvezetés piros Ferrari modellekkel

    A Ferrari élményvezetés is egy olyan lehetőség, ahol többféle modell közül választhatsz, és megtapasztalhatod, milyen érzés uralni egy ilyen fantasztikus járgányt. A Ferrari 488 GTB, a Ferrari 458 Italia, a Ferrari California, a Ferrari F12 Berlinetta, a Ferrari F430 és a Ferrari 458 Challenge versenyautó mind-mind része a kínálatunknak. Hihetetlen, igaz? Pedig most akár mindegyiket vezetheted.

    Ezek az autók nemcsak a sebesség, hanem a stílusosság képviselői is, úgyhogy nincs értelme sokat várnod: lepd meg magad, vagy valamelyik szerettedet Ferrari élményvezetéssel.

    Ferrari élményvezetés mellé Ferrari ajándékok

    Ne állj meg azonban ennyinél!

    Tegyél az élményvezetés mellé még egy kis különlegességet. Felejthetetlenné teheted a meglepetést különböző ajándékkiegészítőkkel, mint például egyedi bakelitórával, amely Ferrari-dizájnnal készült, vagy egy remek pólóval, amellyel büszkén hirdetheted, hogy te a Ferrari vezetésre születtél. Autómodellenként más-más ajándék közül válogathatsz, érdemes hát szemezgetned.


    Nekünk is van egy ajándékunk!

    Az autózásról készült kamerás felvételt megkapod tőlünk, hogy tényleg soha ne felejtsd el ezeket a pillanatokat, és hogy az élményvezetés során rögzített külső- vagy belsőkamerás felvétel segítségével később is újraélhesd az autózás élményét. Hozz magaddal egy minimum 16 GB-os maximum 64 GB-os (class 10) micro SD memóriakártyát, a többit pedig mi intézzük.

    Szürke feliratos póló Ferrari élményvezetés mellé

    Ha mást szeretnél Ferrari élményvezetéssel meglepni, válaszd élményvoucherünket. Ez tartalmazza partnerünk elérhetőségét, ahol az élményvezetés időpontját lehet egyeztetni. Az autózásokat előre meghatározott időpontokban tartják, így fontos, hogy mielőbb regisztráljatok a szolgáltató partnerünknél. Az élményvoucher felhasználható a szezonon belül, általában január 1. és október 1. között.


    Vezess Ferrarit!

    Az Élménypláza világában a Ferrari élményvezetés mindig különleges. Válaszd ki álmaid autóját, és száguldj végig a pályán egy igazi Ferrari volánja mögött. Az élményvezetés során megérezheted a sebesség, a teljesítmény és az elegancia összhangját. Ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget, és add át magad az autózás szenvedélyének.

    Az élményvezetés egy főre szól, de fontos, hogy Ferrari modelljeinket csak B kategóriás jogosítvány birtokában lehet kipróbálni. Az autózás instruktorok vezetésével zajlik, akik képzettek és tapasztaltak a versenypályákon.

    Ferrari külső és belső dizájn

    Ferrari élményvezetés: Sebesség és elegancia találkozása az aszfalton.


    Próbáld ki, és élvezd az autózás mágikus világát!

    • A Ferrari 488 GTB egy lenyűgöző szupersportautó, amelyet a Ferrari 2015-ben mutatott be. A"GTB" a Grand Touring Berlinetta rövidítése, az autó pedig motorjának köszönhetően villámgyors.
    • A Ferrari 458 Italia előző generációs Ferrari szupersportautó, amely 2009-ben debütált. A híres"mid-engine" elrendezést használja, amely kiváló súlyelosztást és kiváló kezelhetőséget eredményez.
    • A Ferrari California egy könnyű tetős kivitelű grand tourer autó, amely 2008-ban mutatkozott be a világnak. Kényelmesen berendezett belső tér, nyitható tető, erős motor. Muszáj kipróbálni.
    • A Ferrari F12 Berlinetta szintén nagy teljesítményű szupersportautó, amelyet 2012-ben ismerhettünk meg. A Berlinetta név a hátsó traktusú autókra utal a Ferrari történelmében.
    • A Ferrari F430 viszont egy korábbi generációs modell, amelyet 2004 és 2009 között gyártottak. Most itt a lehetőség, hogy vezethesd, ahogyan a Ferrari 458 Challenge versenyautót is.
    • Ez utóbbi modell, azaz a Ferrari 458 Challenge a Ferrari 458 Italia egyik verziója és egyértelműen versenyzésre tervezték. Olyan dizájnja van, hogy nem hiszel majd a szemednek.
    Ferrari modell hangár előtt

    Ezen Ferrari modellek mindegyike különleges és kivételes vezetési élményt kínál. Ha további részletekre vagy kíváncsi az autókkal kapcsolatban, minden infót (sebesség, lóerő, gyorsulás) megtalálsz a leírásuknál.

    Bármelyiket is válaszd, egy dolgot garantálunk: Felejthetetlen élményben lesz részed!

    Kövess bennünket a Facebookon is, hogy ne maradj le akcióinkról, kedvezményeinkről sem.

    Az ÉlményPláza csapata

Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék helyett egy másik élmény választását segítjük...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva általánosságban 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 15 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szeret...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
Amennyiben GLS vagy Express One futárszolgálattal kérted a lakcímedre a rendelésed, azt a futársz...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom
Kaptam egy vouchert, hogyan tudom regisztrálni?
Az ajándékba kapott vouchert honlapunkon kell regisztrálnod, majd megkapod emailben azt az utalvá...elolvasom
Nem látom a voucheremen a szolgáltató elérhetőségét, miért?
Ha konkrét élményre szól a vouchered, ez valószínűleg azért lehet, mert nem regisztráltad még be ...elolvasom
Regisztrálni/aktiválni szeretném voucheremet, de azt írja ki, hogy a voucher nem található vagy lejárt voucher. Mit tegyek?
Amennyiben Foxpost automatánál vagy futárnál fizetted rendelésed az átvételkor, akkor pár nap elt...elolvasom